Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Valla beyler sordum foruma ses cıkaran olmadı neyse sağlık olsun sonuçta babam aldı o yuzden sıkıntı yok 

Nasil aldiracaktiniz?[MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] garantisi ist bilisimden ise ne gerek vardi o kadara ben sana 1379 a aldırırdim 32 gb keske sorsaydin nese hayırlı olsun
N11 gittigidiyor gibi sitelerde arada kampanyalar oluyor 1379 a Gittigidiyor delta garantili satti n11 de ise kuponla falan 1300 e bile gelebilirNasil aldiracaktiniz?
Yok oturmadıAdamın içine oturacak yapma böyle. :dil:
Ciddi olamazsınIDM yi yükle öyle indir istiyorsan
aman elleme şimdi ondanda olmayalımŞimdi 900 oldubozmayalım bence? 320-350 arası indirme hızı var şu anda
![]()
aman elleme şimdi ondanda olmayalım![]()
1gb oldu :mrgreen:
Şimdi benin kafa gitti biz ne yapmaya çalışıyorduk?
Pcyi formatlayacaz sonra win8 kurucaz ardından oyunu indirip testmi edicem ben? eğer sorun devam ediyorsa neyden kaynaklı olduğunu nasıl bulabilicem?
Şu anda ne yapıyoruz vallaha kafam karışık![]()
Sorun yazılımsal olduğunuda düşünüyodun formattan sonra düzelmezse ki %99 düzelmeyecek burda tecrube konuşuyor :mrgreen: diğer planımız nedir?
Sen rahat ol sorunu illebet bulacağız şu insin sıra sıra![]()
ssd alanlar sakın bölümlemeyin ömrü kısalıyor.
4gb usb'böldüm 2yılda mort trancend idi teknosa yenisini verdi sandisk cruzer edge 8gb faturasız gitmiştim hemde bunu burdan aldık bozuldu dedim değişti.Biz hepsinden azar azar ortaya seviyoruz
Bilgi için teşekkürler bölmem zaten 60gbnin neyini bölücem?![]()
4gb usb'böldüm 2yılda mort trancend idi teknosa yenisini verdi sandisk cruzer edge 8gb faturasız gitmiştim hemde bunu burdan aldık bozuldu dedim değişti.
@Seyhoo 2GB gitti 2,2 kaldı oyunda oynayamıyorum ping olucak diye mozillada kafayı yedi durduk yere donuyor forumada bakamıyorum şu formatı bir atalım hayırlısıylada kurtuluyum şu külüstür mozilladan.
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
2 Sekme açınca donuyor 15 saniye sonra düzeliyor bazen hiç düzelmiyor bune ya.
Chromede ben mobil dünyada ki tüm bölümlerin sekmesini açıyordum tık demiyordu.
4 gb usb neden bölünür ki![]()
o zaman ubuntu10.10 vardı swap alanı olarak onu kullanırsam nasıl olur deneyi için 2gb yapmıştım sonuç usb yamuldu ömür boyu garantisi var diye yapmıştım ilginç olan teknosa onu almadı sandisk cruzer edge 8gb verdi faturasını verdi bir daha bozulursa bununla gel diye sıkı sıkı tembihlediler...
Kozmatik mi? @Seyhoo çok yaşa hemi.
Güvenlikçiye asılsaydın bir tane.
deseydin confickerbelasi gelir pişman olursun teknosa'da teknoasist var onlarda böyle hayvanlıklar yok gerçi karşısında confickerbelasi var diye değişim oldu belki bir gasper zede vardı tablet almış 4-5. servis yolculuğna çıkıyormuş flim yaptırdım 25lira verdim o ne oldu diye zırlıyordu kızçe bu arada değişim oldu.Seninle iyi ilgilenmişler. HP H1000 kulaklık aldım kulaklığın teki çalışmamaya başladı gittim götürdüm bunun 2 sene garantisi var dedim halbuki garanti belgesi faturası fişi kutusu herşeyi elimde götürdüm dediler ki onu HP Bursa şubesine götüreceksiniz. HP yi aradım biz garanti vermiyoruz falan cart curt kulaklıkta garanti olmaz kişisel ürüne giriyor falan filan beni deli ettiler. Neden 2 sene garanti yazıyor o zaman ben anlamadım muhabbeti ben götürdüm bimekse geldi güvenlikçi salça oldu bana kozmetik ürününe giriyormuş bunda garanti olmazmış
Bayandı bide yaşlıydı gıcık etti zaten 23 lira kulaklık için değmez diyerek girdim yenisini aldım çıktım ordan dahada bimeksten alışveriş yapmam.
bizim usb 13lira idi teknosa farkı...
yaşlı derken kaç yaşında? sarışın? esmer?
deseydin confickerbelasi gelir pişman olursun teknosa'da teknoasist var onlarda böyle hayvanlıklar yok gerçi karşısında confickerbelasi var diye değişim oldu belki bir gasper zede vardı tablet almış 4-5. servis yolculuğna çıkıyormuş flim yaptırdım 25lira verdim o ne oldu diye zırlıyordu kızçe bu arada değişim oldu.
olsun garantisi varsa iki s yenisini vericekler güvenlikçinin işi değilki bende benim kartı gösteriyorum böyle durumlarda...45 yaşında sarı saçlı esmer
23 liraylada hak aranmaz ki![]()
Evet emekli albay gibi bunlarda. İlk defa böyle bir olay yaşadım resmen adam kandırıyorlarolsun garantisi varsa iki s yenisini vericekler güvenlikçinin işi değilki bende benim kartı gösteriyorum böyle durumlarda...
güvenlikçi olunca bunların yaklaşımı değişiyor.
Evet emekli albay gibi bunlarda. İlk defa böyle bir olay yaşadım resmen adam kandırıyorlar
Herşeyi denedim inan fayda etmedi sadece yabancı mail adresine ingilizce dilekçe gönderin dediler gönderdim 1 sene geçti dönmedileratmadıysan hpye e posta at belirt durumu bir daha hp tost makinası bile almıcağnı aldırtmıcağını belirt onlar yeni kulaklığı göndermek için adres isticekler özür de dilerler.