Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Valla beyler sordum foruma ses cıkaran olmadı neyse sağlık olsun sonuçta babam aldı o yuzden sıkıntı yok :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bedavaya geldi diyorsun.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
aman elleme şimdi ondanda olmayalım :D

1gb oldu :mrgreen:

Şimdi benin kafa gitti biz ne yapmaya çalışıyorduk?

Pcyi formatlayacaz sonra win8 kurucaz ardından oyunu indirip testmi edicem ben? eğer sorun devam ediyorsa neyden kaynaklı olduğunu nasıl bulabilicem?

Şu anda ne yapıyoruz vallaha kafam karışık :D

Sorun yazılımsal olduğunuda düşünüyodun formattan sonra düzelmezse ki %99 düzelmeyecek burda tecrube konuşuyor :mrgreen: diğer planımız nedir?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
1gb oldu :mrgreen:

Şimdi benin kafa gitti biz ne yapmaya çalışıyorduk?

Pcyi formatlayacaz sonra win8 kurucaz ardından oyunu indirip testmi edicem ben? eğer sorun devam ediyorsa neyden kaynaklı olduğunu nasıl bulabilicem?

Şu anda ne yapıyoruz vallaha kafam karışık :D

Sorun yazılımsal olduğunuda düşünüyodun formattan sonra düzelmezse ki %99 düzelmeyecek burda tecrube konuşuyor :mrgreen: diğer planımız nedir?

Sen rahat ol sorunu illebet bulacağız şu insin sıra sıra :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sen rahat ol sorunu illebet bulacağız şu insin sıra sıra :)

Tamamdır, ben konuştum babamla bakalım büyük ihtimal 120gblik alıcak ssdde gerek yok diyorum yani zaten 500gb var 60gblik alıcam bakalım ona windowsu falan kurarız bu ocağın 1'in de alıcam ssdiyi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2 sinde alıcam pardon

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Biz hepsinden azar azar ortaya seviyoruz :D

Bilgi için teşekkürler bölmem zaten 60gbnin neyini bölücem? :D
4gb usb'böldüm 2yılda mort trancend idi teknosa yenisini verdi sandisk cruzer edge 8gb faturasız gitmiştim hemde bunu burdan aldık bozuldu dedim değişti.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] 2GB gitti 2,2 kaldı oyunda oynayamıyorum ping olucak diye mozillada kafayı yedi durduk yere donuyor forumada bakamıyorum şu formatı bir atalım hayırlısıylada kurtuluyum şu külüstür mozilladan.

2 Sekme açınca donuyor 15 saniye sonra düzeliyor bazen hiç düzelmiyor bune ya.

Chromede ben mobil dünyada ki tüm bölümlerin sekmesini açıyordum tık demiyordu.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@Seyhoo 2GB gitti 2,2 kaldı oyunda oynayamıyorum ping olucak diye mozillada kafayı yedi durduk yere donuyor forumada bakamıyorum şu formatı bir atalım hayırlısıylada kurtuluyum şu külüstür mozilladan.

2 Sekme açınca donuyor 15 saniye sonra düzeliyor bazen hiç düzelmiyor bune ya.

Chromede ben mobil dünyada ki tüm bölümlerin sekmesini açıyordum tık demiyordu.

Bende açlıktan gebereceğim herhalde 4 tane patatesli söyledim hala gelmedi iş yapamıyorum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
4 gb usb neden bölünür ki :)

o zaman ubuntu10.10 vardı swap alanı olarak onu kullanırsam nasıl olur deneyi için 2gb yapmıştım sonuç usb yamuldu ömür boyu garantisi var diye yapmıştım ilginç olan teknosa onu almadı sandisk cruzer edge 8gb verdi faturasını verdi bir daha bozulursa bununla gel diye sıkı sıkı tembihlediler...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
o zaman ubuntu10.10 vardı swap alanı olarak onu kullanırsam nasıl olur deneyi için 2gb yapmıştım sonuç usb yamuldu ömür boyu garantisi var diye yapmıştım ilginç olan teknosa onu almadı sandisk cruzer edge 8gb verdi faturasını verdi bir daha bozulursa bununla gel diye sıkı sıkı tembihlediler...

Seninle iyi ilgilenmişler. HP H1000 kulaklık aldım kulaklığın teki çalışmamaya başladı gittim götürdüm bunun 2 sene garantisi var dedim halbuki garanti belgesi faturası fişi kutusu herşeyi elimde götürdüm dediler ki onu HP Bursa şubesine götüreceksiniz. HP yi aradım biz garanti vermiyoruz falan cart curt kulaklıkta garanti olmaz kişisel ürüne giriyor falan filan beni deli ettiler. Neden 2 sene garanti yazıyor o zaman ben anlamadım muhabbeti ben götürdüm bimekse geldi güvenlikçi salça oldu bana kozmetik ürününe giriyormuş bunda garanti olmazmış

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Kozmatik mi? [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] çok yaşa hemi.
Güvenlikçiye asılsaydın bir tane.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Seninle iyi ilgilenmişler. HP H1000 kulaklık aldım kulaklığın teki çalışmamaya başladı gittim götürdüm bunun 2 sene garantisi var dedim halbuki garanti belgesi faturası fişi kutusu herşeyi elimde götürdüm dediler ki onu HP Bursa şubesine götüreceksiniz. HP yi aradım biz garanti vermiyoruz falan cart curt kulaklıkta garanti olmaz kişisel ürüne giriyor falan filan beni deli ettiler. Neden 2 sene garanti yazıyor o zaman ben anlamadım muhabbeti ben götürdüm bimekse geldi güvenlikçi salça oldu bana kozmetik ürününe giriyormuş bunda garanti olmazmış
deseydin confickerbelasi gelir pişman olursun teknosa'da teknoasist var onlarda böyle hayvanlıklar yok gerçi karşısında confickerbelasi var diye değişim oldu belki bir gasper zede vardı tablet almış 4-5. servis yolculuğna çıkıyormuş flim yaptırdım 25lira verdim o ne oldu diye zırlıyordu kızçe bu arada değişim oldu.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] ÖM attım bakarmısın?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bayandı bide yaşlıydı gıcık etti zaten 23 lira kulaklık için değmez diyerek girdim yenisini aldım çıktım ordan dahada bimeksten alışveriş yapmam.

bizim usb 13lira idi teknosa farkı...
yaşlı derken kaç yaşında? sarışın? esmer?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
bizim usb 13lira idi teknosa farkı...
yaşlı derken kaç yaşında? sarışın? esmer?

45 yaşında sarı saçlı esmer

deseydin confickerbelasi gelir pişman olursun teknosa'da teknoasist var onlarda böyle hayvanlıklar yok gerçi karşısında confickerbelasi var diye değişim oldu belki bir gasper zede vardı tablet almış 4-5. servis yolculuğna çıkıyormuş flim yaptırdım 25lira verdim o ne oldu diye zırlıyordu kızçe bu arada değişim oldu.

23 liraylada hak aranmaz ki :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
45 yaşında sarı saçlı esmer

23 liraylada hak aranmaz ki :D
olsun garantisi varsa iki s yenisini vericekler güvenlikçinin işi değilki bende benim kartı gösteriyorum böyle durumlarda...
güvenlikçi olunca bunların yaklaşımı değişiyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
olsun garantisi varsa iki s yenisini vericekler güvenlikçinin işi değilki bende benim kartı gösteriyorum böyle durumlarda...
güvenlikçi olunca bunların yaklaşımı değişiyor.
Evet emekli albay gibi bunlarda. İlk defa böyle bir olay yaşadım resmen adam kandırıyorlar

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Evet emekli albay gibi bunlarda. İlk defa böyle bir olay yaşadım resmen adam kandırıyorlar

atmadıysan hpye e posta at belirt durumu bir daha hp tost makinası bile almıcağnı aldırtmıcağını belirt onlar yeni kulaklığı göndermek için adres isticekler özür de dilerler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
atmadıysan hpye e posta at belirt durumu bir daha hp tost makinası bile almıcağnı aldırtmıcağını belirt onlar yeni kulaklığı göndermek için adres isticekler özür de dilerler.
Herşeyi denedim inan fayda etmedi sadece yabancı mail adresine ingilizce dilekçe gönderin dediler gönderdim 1 sene geçti dönmediler

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Link teki laptop 799 TL verilirmi sizce ? Amaç oyun oynamak v.s. değil internet te gezinti ve bir kaç dosya düzenleme amacı ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...