Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
usbden değilde direk bütün harddiske kurulum yaptım.Unuttuğum bir kaç belge silindi ama yapacak bişey yok :S Son kullanıcıya en yakın dağıtımlardan biri yazıyor ama hala çok eksiği var ya :P
Eksik filan yok. Linux'un doğası öyledir DIY bir sistemdir yani Do it Yourself yolunu bulman lazım biraz araştırma yapman lazım İngilizcen varsa bu kitabı öneririm http://sourceforge.net/projects/linuxcommand/files/latest/downloadEğer İngilizcen yoksa Kim Korkar Linuxtan kitabını öneririm pdfsini bulabilirsin ikisi de harika kitaplardır.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Arkadaşlar fifa 15 online oynuyorum ve maçlarda acayıp bir kasma var. Ama onun haricinde oynarken hiç sıkıntı yok 60 fps full akıcı ultrada ama online ' da hep kasıyor :( Varmıdır bunun çaresi ? Pingimde 30 35 arası.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Efsane konum yani Jailbreak nedir? neler yapabiliriz adlı konumu sonunda açabildim ister kullanın ister kullanmayın mutlaka bu konuyu okumanızı öneriyorum şiddetle !

http://forum.shiftdelete.net/ios/39...liriz-bu-konuyu-okumayan-pisman-olabilir.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] Hayır telefon sıfırlanmıyor nasılsa öyle devam ediyorsunuz sadece bir uygulama geliyor o kadar.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Efsane konum yani Jailbreak nedir? neler yapabiliriz adlı konumu sonunda açabildim ister kullanın ister kullanmayın mutlaka bu konuyu okumanızı öneriyorum şiddetle !

http://forum.shiftdelete.net/ios/39...liriz-bu-konuyu-okumayan-pisman-olabilir.html

[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] Hayır telefon sıfırlanmıyor nasılsa öyle devam ediyorsunuz sadece bir uygulama geliyor o kadar.
Yaptım jbyi ��

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Tekrardan Modaratör olarak döndüm özledinizmi beni :mrgreen:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yaptım jbyi ��

Konuyu tamamen oku ve çok dikkatli oku çünkü orda çok önemli bilgiler yatıyor kısaca temel bilgiler ve orda ki saydığım tweakler en ünlü tweaklerden youtube üzerinden izleyeceğin top 10 veya top 50 tweak videolarının nerdeyse hepsinde bu tweakler var.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Terbiyesizlik yapmış.

Arkadaşlar Paypal, google wallet gibi sistemler için kredi kartı şart mı? veya steamdan oyun almak istiyorum bunun için ptt kartı, banka kartı olmaz mı?
yok galiba hiç kredi kartı girmedim paypal,paypal nakit var ve onun mesajı onaylanmamış bile...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Terbiyesizlik yapmış.

Arkadaşlar Paypal, google wallet gibi sistemler için kredi kartı şart mı? veya steamdan oyun almak istiyorum bunun için ptt kartı, banka kartı olmaz mı?

Ben banka kartı denemiştim steamde hata vermişti sonra kredi kartı denedim kabul etti.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
yok galiba hiç kredi kartı girmedim paypal,paypal nakit var ve onun mesajı onaylanmamış bile...

Ben banka kartı denemiştim steamde hata vermişti sonra kredi kartı denedim kabul etti.

Ya şu kredi kartı olayına bulaşmak istemiyorum böylede sıkıntı anlamıyorum ne yapacağım bilmiyorum. Teşekkürler cevaplarınız için iyi bir bilgisi olan beni aydınlatırsa sevineceğim.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Eksik filan yok. Linux'un doğası öyledir DIY bir sistemdir yani Do it Yourself yolunu bulman lazım biraz araştırma yapman lazım İngilizcen varsa bu kitabı öneririm http://sourceforge.net/projects/linuxcommand/files/latest/downloadEğer İngilizcen yoksa Kim Korkar Linuxtan kitabını öneririm pdfsini bulabilirsin ikisi de harika kitaplardır.

Elbette her sorunun bir çözümü mevcutta sorunlar daha az olsa daha güzel olmaz mı :D Aslında 10 numara bir sistem ama ulan şu olsaymış bu olsaymış diyebileceğim tonlarca şey var 6 saattir kişileştirmeye çalışıyorum bir sorun bitse öbürü çıkıyor.Şimdi optimus ekran kartını nasıl devreye sokacağımı çözecem sonra fontlarla uğraşırım sonra operayı hallederim daha masaüstünü ızgaralı hale getirecem şu hava durumu widgetınıda türkçeleştirmek lazım , masaüstü simgelerimi kaybettim onlarıda bulmak lazım , faili meçhul driverlarıda bulmam lazım yapılcak şey çok :)

Elbette her sorunun bir çözümü mevcutta sorunlar daha az olsa daha güzel olmaz mı :D Aslında 10 numara bir sistem ama ulan şu olsaymış bu olsaymış diyebileceğim tonlarca şey var 6 saattir kişileştirmeye çalışıyorum bir sorun bitse öbürü çıkıyor.Şimdi optimus ekran kartını nasıl devreye sokacağımı çözecem sonra fontlarla uğraşırım sonra operayı hallederim daha masaüstünü ızgaralı hale getirecem şu hava durumu widgetınıda türkçeleştirmek lazım , masaüstü simgelerimi kaybettim onlarıda bulmak lazım , faili meçhul driverlarıda bulmam lazım yapılcak şey çok :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
sınavın elbet sonu
gelir, notuna göre bedelini öderiz bu geçmişin bu kesin. Zaten inancımız olmasa var
olmanın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
klein-samsung-galaxy-s6-toptienmobiel.jpg

Resimdeki telefonun Galaxy S6 oldugu söyleniyor. Telefon gercekten buysa project zero hikaye olacak.

Samsung bunuda beceremezse Xperia Z4 veya LG modellerine yönelmeyi düsünüyorum. Benim emektarin zamani geldi de geciyor :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
klein-samsung-galaxy-s6-toptienmobiel.jpg

Resimdeki telefonun Galaxy S6 oldugu söyleniyor. Telefon gercekten buysa project zero hikaye olacak.

Samsung bunuda beceremezse Xperia Z4 veya LG modellerine yönelmeyi düsünüyorum. Benim emektarin zamani geldi de geciyor :)

Bence uçan telefon bile yapsa S serisi olunca o seriden hayır beklememek lazım tüm telefonları sıkıntı diye herkes isyan ediyor ama note serisi dedinmi o tamam gayet iyi.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Note serisi iyi ama, ekran büyüklügü bana göre degil.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Ekran kartı yüklemek biraz zordur ama öncelikle açık kaynak sürücüyü sürücü karalistesine almalısın sonra gerekli sürücüyü indireceksin xserver'ı kapatıp öyle yükleyeceksin, kernel modüllerini inşa edip aktifleştireceksin. Xorg'u bozabilirsin ben saatlerce tty'de çalışmıştım sırf Xorg'u bozduğum için elinks'i indirip konsoldan internete girip müzik dinliyordum moc ile Xorg beni çok uğraştırdı gerçekten ayarlarını bilmen lazım yanlışlıkla bozarsan tekrar ayar dosyası oluşturup root dizininden taşımalısın.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings

Note serisi iyi ama, ekran büyüklügü bana göre degil.

Tamamda şunu merak ediyorum neden Samsung? yani dediğiniz gibi bir beklentiniz var ama onu karşılamazsa farklı markalara yönelicem diyorsunuz, sony var lg var htc var varda var illa samsungmu olması gerekiyor? hani samsung'a özel bir özellikmi arıyorsunuz yoksa marka sevgisimi? :mrgreen:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Uzun bir metin yazı gördüğümde okumak istemiyorum ya bu alışkanlık mıdır nasıl yeneceğim bunu bilemiyorum bu durum çok sıkıyor beni. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Uzun bir metin yazı gördüğümde okumak istemiyorum ya bu alışkanlık mıdır nasıl yeneceğim bunu bilemiyorum bu durum çok sıkıyor beni. :)

Başlık ilgimizi çekmediği için olabilir çoğumuzda var bu. Ama başlık ilgimizi çeksin işi gücü bırakır okuruz valla işimize gelmediği için öyle

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Tekrardan Modaratör olarak döndüm özledinizmi beni :mrgreen:
Seviyorsa döner demislerdi :D parayı bulup döneceğine inanmistim yalnız [MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] gitti :/

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Ekran kartı yüklemek biraz zordur ama öncelikle açık kaynak sürücüyü sürücü karalistesine almalısın sonra gerekli sürücüyü indireceksin xserver'ı kapatıp öyle yükleyeceksin, kernel modüllerini inşa edip aktifleştireceksin. Xorg'u bozabilirsin ben saatlerce tty'de çalışmıştım sırf Xorg'u bozduğum için elinks'i indirip konsoldan internete girip müzik dinliyordum moc ile Xorg beni çok uğraştırdı gerçekten ayarlarını bilmen lazım yanlışlıkla bozarsan tekrar ayar dosyası oluşturup root dizininden taşımalısın.

Onu sonraya bırakacam şimdilik onboard yeterli geliyor :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
neden Samsung? yani dediğiniz gibi bir beklentiniz var ama onu karşılamazsa farklı markalara yönelicem diyorsunuz, sony var lg var htc var varda var illa samsungmu olması gerekiyor? hani samsung'a özel bir özellikmi arıyorsunuz yoksa marka sevgisimi? :mrgreen:

S6'nin cikisina az kaldi, bu yüzden bekleyip digerleri ile kiyasladiktan sonra karar vermek istiyorum. Samsung'a karsi özel bir sevgim yok, hangisi isime gelirse onu alip kullaniyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Değil ama yapmayı düşünüyorum. Ama jb hakkında bilgim olmadığı için açıkçası pek cesaret edemiyorum. Androidde rom root atmak sorun olmuyordu ama ios a geçtiğim için durum böyle.
Yardımcı olursanız sevinirim [emoji4]

ios için böyle konular daha kolay ve güvenli :) tek tuşla jailbreak işlemi yapılıyor.

Seviyorsa döner demislerdi :D parayı bulup döneceğine inanmistim yalnız @Mehmet.Yildiz gitti :/

benim geri dönmem uzun sürebilir. Dönebilirsem tabi :mrgreen:
Okul bi bitsin bi rahatlayayım da bakarız artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...