Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Oyun aldık. Çalışma hatası veriyor. En sinir olduğum şey 

Ne aldın ?Oyun aldık. Çalışma hatası veriyor. En sinir olduğum şey![]()
Küfür olan mesajı sildiğinizi bana ilk kez dediniz. Beni başkasıyla karıştırmayın.Küfür, hakaret olmadıkça silmiyoruz. Kaç defa söylemem lazım?
forum kurallarına uygun olduğu sürece diyelim biz şuna![]()
Ne aldın ?![]()
bu ne diyor? konuda yok bu?![]()
bu ne diyor? konuda yok bu?![]()
Kafanmi iyi gardaş? Neyin kafası bu ? Kim yazmış bunu ?bu ne diyor? konuda yok bu?![]()
Hocam hayırdır sıkıntı yok umarım [emoji16]bu ne diyor? konuda yok bu?![]()
Aynen ben görmedim Hocamın hakaret ettiğiniHocam hayırdır sıkıntı yok umarım [emoji16]
Yanlış alarm her halde belli olur bakalımAynen ben görmedim Hocamın hakaret ettiğini![]()
Linktunes nasıl yüklüyoruz ne yapıyoruz ? Bizi de aydınlatın [emoji1] @Vikings @Mehmet.Yildiz
Cihazınız Jailbreaklimi?
Ios à jailbreak yapmak root atmaktan farksız hatta daha az riskli daha basit daha kolayDeğil ama yapmayı düşünüyorum. Ama jb hakkında bilgim olmadığı için açıkçası pek cesaret edemiyorum. Androidde rom root atmak sorun olmuyordu ama ios a geçtiğim için durum böyle.
Yardımcı olursanız sevinirim [emoji4]
Ios à jailbreak yapmak root atmaktan farksız hatta daha az riskli daha basit daha kolay
Değil ama yapmayı düşünüyorum. Ama jb hakkında bilgim olmadığı için açıkçası pek cesaret edemiyorum. Androidde rom root atmak sorun olmuyordu ama ios a geçtiğim için durum böyle.
Yardımcı olursanız sevinirim [emoji4]
Emin olabilirsin Android işkence bu root rom konusunda.
Jb nasılmı yapılıyor? telefonu bilgisayara bağlıyorsun, TaiG jailbreak adlı programı çalıştırıyorsun Start diyorsun jailbreak yükleniyor sanki müzik atmışsın gibi düşünebilirsin.
Kaldırma işlemi nasıl oluyor? diye sorucak olursan bebek işi, itunes'u aç iphone'u geri yükle seçeneğine tıkla arkana yaslan yazılımı indirip otomatik kurmasını bekle
Zaten yedeğini almışsan telefon açılıncada yedeğini yükleyip devam et
Androidde keşke bu kadar kolaylık olsaydı, ben videolar bile çektim zamanında G2 sayfamda var videolarım facedeki inan işkence.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şöyle yapalım çoğu kişi jailbreak'in ne olduğunu merak ediyor ben bunu cok basitçe yani 40 50 yaşında birinin anlayabileceği dilde örnekler vererek güzel bir anlatım hazırlıyacam ve konuyu açıcam ve buraya konu linkini bırakırım sizde okuyup bilgilenirsiniz bir saniye
Örnek jailbreak yaptıktan sonra ana ekranımı böyle kişiselleştirebiliyorum:
Ekran görüntüsü bana ait.
![]()
Yanlış alarm her halde belli olur bakalım![]()
Kafanmi iyi gardaş? Neyin kafası bu ? Kim yazmış bunu ?
Alın şu salağı şuradan![]()
Evet Fat32 dosya sisteminde tek en büyük dosya boyutu 4 gb'tır. Mate programları Cinnamon'da kullanabilirsin sorun olmaz ama KDE sorun çıkarır çok entegre bir DE olduğu için bir KDE programı yüklesen bir sürü KDE kütüphanesini de beraberinde yüklemen gerekir KDE'yi bu yüzden sevmiyorum KDE'nin tek iyi yanı yüklenince Masaüstü Efektleri beraberinde geliyor Compizle filan uğraşmıyorsun
Arkadaş işsizlik yapmayı seviyor heraldee-posta bildiriminde var başka yok resmini aldım.
sdn okuru yazmış onu.
![]()
faili meçhul şahıs yazmış...
sdn okuru...
e-posta bildiriminde var başka yok resmini aldım.
sdn okuru yazmış onu.
faili meçhul şahıs yazmış...