Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Oyun aldık. Çalışma hatası veriyor. En sinir olduğum şey :mad:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] Mehmet abi repo.appleyardim.org reposuna Türkçe dil destekli ios 8'de çalışan LinkTunes tweak'i gelmiş ben indirdim şimdi deniyorum bakalım Hackyouriphone reposunda ki gibi müzikleri indiriyormu indirmiyormu görücez.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Evet cok fazla sis var.. Eve nasil gidicez yahu.. ;))

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] Bak şimdi LinkTunes İos 8 var Türkiye bayrağı var o Türkçe dil yaması oluyor, bide aşağıda LinkTunes İos 8 Cracked var onuda kurmak lazımmış :D kurdum şimdi şarkıyı indir diyorum iniyor ama beklemede kalıyor şarkı, editöre yazmışlar bu hatayı demişki telefonu açıp kapatın falan düzelmesi lazım, çünkü kendisi indirebiliyor gif eklemiş bakalım umarım olur ya.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] Hoba oldu :D haha çok sevindim şimdi, bugün her şey tıkırında gidiyor süper ya.

Selam:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ohh bee düzelttim :) Oyuna girebiliyorum. Yoksa ben heçkır mıyım :laugh:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
EkrenGoruntusu-69.png
bu ne diyor? konuda yok bu?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Mehmet.Yildiz Bu LinkTunes cidden büyük hikmet, genelde dizilerin şarkılarını dinlediğimden çoğu spotifyde yok, link tunes çalışmıyor diye gittim dün 3 aylık premium üyelik aldım :D bu BDaySpotify tweak'i adam akıllı çalışmıyordu şimdide l.t çalışıyor :D her neyse spotify devam ederim ben 3 ay ondan sonra tüm şarkıları indiririm telefona.

Ben ne işkence çekmişim bu youtubede üzerinden indirdiğim mp3 şarkılar ile ilgili? abi ses kalitesini duyman gerekiyor, spotifyde olsa ekleyecem yok itunes'da var sadece benim bir kaç şarkı. Bu L.t çalışmasaydı satın alıcaktım 4 adet parçam var zaten spotifyde olmayan onlarda en çok sevdiklerim.

Hadi bakalım yine iyiyiz :)

Apple yardım reposundan LinkTunes ios 8 Cracked'i indir sonra İtunes ios 8 i indir Türkiye bayrağı var, sonra arama kısmına her hangi bir şarkı yaz indir bekleniyorda takılı kalıcak sonra arkadan kapat ve telefonu yeniden başlat sorunsuz çalışması lazım.

EkrenGoruntusu-69.png
bu ne diyor? konuda yok bu?

Benim kafam karıştı bu ne oluyor şimdi?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Linktunes nasıl yüklüyoruz ne yapıyoruz ? Bizi de aydınlatın [emoji1] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION]

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Beyler sizce ets2 de 6x4 mu yoksa 6x2-4 mu ? [MENTION=385184]mic check[/MENTION]

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Cihazınız Jailbreaklimi?

Değil ama yapmayı düşünüyorum. Ama jb hakkında bilgim olmadığı için açıkçası pek cesaret edemiyorum. Androidde rom root atmak sorun olmuyordu ama ios a geçtiğim için durum böyle.
Yardımcı olursanız sevinirim [emoji4]

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Değil ama yapmayı düşünüyorum. Ama jb hakkında bilgim olmadığı için açıkçası pek cesaret edemiyorum. Androidde rom root atmak sorun olmuyordu ama ios a geçtiğim için durum böyle.
Ios à jailbreak yapmak root atmaktan farksız hatta daha az riskli daha basit daha kolay

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Ios à jailbreak yapmak root atmaktan farksız hatta daha az riskli daha basit daha kolay

Jb kaldırmak nasıl oluyor peki ? Kolay oluyor mu ? Jb yapıp kaldırdıktan sonra garanti durumu ne oluyor apple anlıyabiliyor mu daha önce jb yapıldığını ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Emin olabilirsin Android işkence bu root rom konusunda.

Jb nasılmı yapılıyor? telefonu bilgisayara bağlıyorsun, TaiG jailbreak adlı programı çalıştırıyorsun Start diyorsun jailbreak yükleniyor sanki müzik atmışsın gibi düşünebilirsin.

Kaldırma işlemi nasıl oluyor? diye sorucak olursan bebek işi, itunes'u aç iphone'u geri yükle seçeneğine tıkla arkana yaslan yazılımı indirip otomatik kurmasını bekle :)

Zaten yedeğini almışsan telefon açılıncada yedeğini yükleyip devam et :)

Androidde keşke bu kadar kolaylık olsaydı, ben videolar bile çektim zamanında G2 sayfamda var videolarım facedeki inan işkence.

Şöyle yapalım çoğu kişi jailbreak'in ne olduğunu merak ediyor ben bunu cok basitçe yani 40 50 yaşında birinin anlayabileceği dilde örnekler vererek güzel bir anlatım hazırlıyacam ve konuyu açıcam ve buraya konu linkini bırakırım sizde okuyup bilgilenirsiniz bir saniye :)

Örnek jailbreak yaptıktan sonra ana ekranımı böyle kişiselleştirebiliyorum:

Ekran görüntüsü bana ait.
10540552_10205879688740197_8290255627836620073_n.jpg

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Emin olabilirsin Android işkence bu root rom konusunda.

Jb nasılmı yapılıyor? telefonu bilgisayara bağlıyorsun, TaiG jailbreak adlı programı çalıştırıyorsun Start diyorsun jailbreak yükleniyor sanki müzik atmışsın gibi düşünebilirsin.

Kaldırma işlemi nasıl oluyor? diye sorucak olursan bebek işi, itunes'u aç iphone'u geri yükle seçeneğine tıkla arkana yaslan yazılımı indirip otomatik kurmasını bekle :)

Zaten yedeğini almışsan telefon açılıncada yedeğini yükleyip devam et :)

Androidde keşke bu kadar kolaylık olsaydı, ben videolar bile çektim zamanında G2 sayfamda var videolarım facedeki inan işkence.

Şöyle yapalım çoğu kişi jailbreak'in ne olduğunu merak ediyor ben bunu cok basitçe yani 40 50 yaşında birinin anlayabileceği dilde örnekler vererek güzel bir anlatım hazırlıyacam ve konuyu açıcam ve buraya konu linkini bırakırım sizde okuyup bilgilenirsiniz bir saniye :)

Örnek jailbreak yaptıktan sonra ana ekranımı böyle kişiselleştirebiliyorum:

Ekran görüntüsü bana ait.
10540552_10205879688740197_8290255627836620073_n.jpg

Çok teşekkürler [emoji4]
Son bir soru daha soracağım
Jb yaptıktan sonra telefon sıfırlanıyor mu ? Eğer sıfırlanıyorsa jb yapmadan önce aldığımız yedeği yüklediğimizde jb gitmez mi ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Selam beyler :D ocak ayında LG G4 çıkcakmı dersiniz ne dersiniz birde asus güzel bir tel yapcakmış diyorlar :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Şu TV'lerde o kadar gereksiz diziler boş şeyler yayınlıyor ki akıl işi değil.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Evet Fat32 dosya sisteminde tek en büyük dosya boyutu 4 gb'tır. Mate programları Cinnamon'da kullanabilirsin sorun olmaz ama KDE sorun çıkarır çok entegre bir DE olduğu için bir KDE programı yüklesen bir sürü KDE kütüphanesini de beraberinde yüklemen gerekir KDE'yi bu yüzden sevmiyorum KDE'nin tek iyi yanı yüklenince Masaüstü Efektleri beraberinde geliyor Compizle filan uğraşmıyorsun

usbden değilde direk bütün harddiske kurulum yaptım.Unuttuğum bir kaç belge silindi ama yapacak bişey yok :S Son kullanıcıya en yakın dağıtımlardan biri yazıyor ama hala çok eksiği var ya :P

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
e-posta bildiriminde var başka yok resmini aldım.
sdn okuru yazmış onu.

faili meçhul şahıs yazmış...

Terbiyesizlik yapmış.

Arkadaşlar Paypal, google wallet gibi sistemler için kredi kartı şart mı? veya steamdan oyun almak istiyorum bunun için ptt kartı, banka kartı olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...