Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
App store u böyle gözüken var mı ?
4f6739b5dbade79f3e7e47d4bc208f52.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
arkadaşlar şu konudakigenel muhabbetleri muhabbet kafe de yapalım... burada konu ile alakasız genel muhabbetleri silmek durumunda kalacağız sonra yok efendim mesajlarımızı sildiniz olacak...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Beyler Sakarya'da olan varmı çok kişi var Heralde bir tanısalim ne dersiniz? :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Düzelmedi denedim onu reset için lollipop bekliyordum ben ya :/ bir kac soeun daha var zaten https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.androidify bu uygulama calismiyor bende bir de mesajları duzeltince otomatik 2 mesaj kabul ediyor bakalım

Senin telefona hard reset üstünede yükseltme hatalarını geri yükle yaptıkmı pırıl pırıl sorunsuz olucaktır.

Lollipop bu hafta yada ay sonunda G3'e gelicek diye düşünüyoruz, destek ekibiyle konuşmalar yapıyor grubumuzda ki üyelerimiz destek ekibi g3'e lollipop gelince g2ye geliceği tarih açıklanıcakmış o yüzden daha var bakalım.

Hem şimdi hard reset at yhgy yap sonra lollipop gelince üstüne kur bir sorun olmazki, zaten lollipop için güncellemeler şimdiden yayınlanmaya başladı bu youtubede sonra facebook için falan güncellemeler çıktı, 5.0 gelsin direk uygula üreticileri yollayacaklar güncellemeleri :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
samsung glaxy y yani gt-s5360'a cm launcher kurdum orjinal launcher yoksa cm launcher daha iyi olur? cm launcher 4.3 gibi görünüm sağladı gerçi...
SC20141222-225508.png
SC20141222-225606.png
SC20141222-225611.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Adamlar Galaxy Gio ya 5.0 rom çıkarmış denesem mi acaba :D

yeterince küfür bilmiyorsan deneme yada kendini tele küfür eder bulmak istemiyorsan deneme kardeşim maxi plus5'ine bol bol sövüyor ki o gt-s5360'tan iyi 4.0 var onda 512mb ram var bunda 290mb ram var gio'da ne kadar var?

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bu sene Son dersane için. Bişey soracağım sınava girmişsin ya ortam çok stresli Vs oluyor mu? Bi arkadaşım fazla abartarak anlattı da :)
Kardeş bende ikinci defa girecem
Sınav stresi ben faxla hissetmedim. Hatta LYS zamanı klima kurbanı olup hastalanmıştım. Hocalar sınavda diğer çocukların peçetelerini getirip bana vermişlerdi.
Stres yapmak için bir neden yok. Hele ilk girişinse hiç korkmana gerek yok. Dershane sınavları ile aynı gibi düşün. Tek farkı bunda daha fazla para veriyorsun o kadar :)
Bu arada ben dershaneye girmiyorum. Teknofem, Sorusana, Şenol Hoca Matematik gibi yerlerden faydalanıyorum. Ve ara sıra komşumuz öğrenci evine gidip soru çözdürüyorum. Emin ol bunca aydır bir kere bile keşke dershaneye gitseydim diye bir derdim olmadı.
İstiyen adam zaten eninde sonunda bir yolunu bulur ders çalışmak için :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kafamdaki sorulara bir çare bulsam acayip rahatlama olacak da çare bulamadım.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeş bende ikinci defa girecem
Sınav stresi ben faxla hissetmedim. Hatta LYS zamanı klima kurbanı olup hastalanmıştım. Hocalar sınavda diğer çocukların peçetelerini getirip bana vermişlerdi.
Stres yapmak için bir neden yok. Hele ilk girişinse hiç korkmana gerek yok. Dershane sınavları ile aynı gibi düşün. Tek farkı bunda daha fazla para veriyorsun o kadar :)
Bu arada ben dershaneye girmiyorum. Teknofem, Sorusana, Şenol Hoca Matematik gibi yerlerden faydalanıyorum. Ve ara sıra komşumuz öğrenci evine gidip soru çözdürüyorum. Emin ol bunca aydır bir kere bile keşke dershaneye gitseydim diye bir derdim olmadı.
İstiyen adam zaten eninde sonunda bir yolunu bulur ders çalışmak için :)
Aynen öyle isteyen bir yolunu buluyor. Peçete olayı iyiymiş :) sağol verdiğin bilgiler için. Ben de sınava herkesin aksine rahat girmeyi planlıyorum :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
İlk yılımda kazanıp ikinci yıl eğlencesine girmiştim. İlk seneki halim hakkında pek bi fikrim yok ama ikinci sene milleti izleyerek baya eğlenmiştim. Bi de aşırı rahat olunca ilk sene girdiğime yakın bi sıralama yapmıştım :)
Bu sene de girsem mi ki :D

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlk yılımda kazanıp ikinci yıl eğlencesine girmiştim. İlk seneki halim hakkında pek bi fikrim yok ama ikinci sene milleti izleyerek baya eğlenmiştim. Bi de aşırı rahat olunca ilk sene girdiğime yakın bi sıralama yapmıştım :)
Bu sene de girsem mi ki :D
Hangi bolumdesınız?

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu sene Son dersane için. Bişey soracağım sınava girmişsin ya ortam çok stresli Vs oluyor mu? Bi arkadaşım fazla abartarak anlattı da :)
Stres yapmaya gerek yok aslinda. Geçen sene ilk kez girdim. İlk başta heyecanlı oluyorsun tabii ama soruları çözmeye başlayınca o korku falan gidiyor. Fazla heyecan ve stres yapmazsan iyi sonuçlar elde ediyorsun. Ben de bu sene tekrar girmek istiyorum öylesine :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
İş yerimden sıkıldım. Tanıdık yok dimi laa. :D

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Stres yapmaya gerek yok aslinda. Geçen sene ilk kez girdim. İlk başta heyecanlı oluyorsun tabii ama soruları çözmeye başlayınca o korku falan gidiyor. Fazla heyecan ve stres yapmazsan iyi sonuçlar elde ediyorsun. Ben de bu sene tekrar girmek istiyorum öylesine :D
Sağolasın :) zaten ben de stres yapmayıp rahat girmeyi planlıyorum.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yeni gözlük aldım. Şuan alışma sürecindeyim ve yazilar önde gibi görünüyor. Arada ekran yamuluyor felan. Havalar guzel burda.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaslar 26 Aralik günü BIM de Asus Zenfone 5 599 TL den satisa sunulacakmis. Ancak stoklarin hemen bitme ihtimali de bulunuyormus. Haberi vermek benden, almasi sizden :)

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Aga iki haftadır arkadaşlarım beni arıyo " uzun zamandır konuşmadıklarım bile " seni rüyamda gördüm, iyimisin diyolar. Yeni yıla öbür dünyada mı gircem ne? :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Arkadaslar 26 Aralik günü BIM de Asus Zenfone 5 599 TL den satisa sunulacakmis. Ancak stoklarin hemen bitme ihtimali de bulunuyormus. Haberi vermek benden, almasi sizden :)
Kirpilmis surumu oldugu, ramden ekrana kadar herseyin kisilmis oldugu benden :)

e08f6864e12a457dc7359743ea11bf18.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...