- Reaksiyon puanı
- 1,317
Bugün çok saçmaydı. Bir yandan sevinirken bir yandan üzülüyorum. Duygularım birbirine girdi resmen. Sonu nereye varıcak acaba.
Geçmiş olsunAmeliyata başarılı gecti inşallah 3-4 gune tupu cikarip taburcu edecekler o zaman donerim buralara gerci pek sesde cikmiyo bu ara forumdan![]()
Dandik bi program bence lisans kampanyası yapıyor sürekli bide çok kendini göstermeyi seviyor yok bunuda yükleyin felan boşverDriver Booster 2 kullanan var mı? Eski sürümü için sürücüleri iyileştirmekten çok kötüleştirdiği yazıyor. Yeni sürümü hakkında bir yorum göremedim size sorayım dedim.![]()
Dandik bi program bence lisans kampanyası yapıyor sürekli bide çok kendini göstermeyi seviyor yok bunuda yükleyin felan boşver![]()
http://www.amazon.com/gp/product/B00DYNQR4S/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
Linkte ki ürünü almayı düşünüyorum fakat satıcı güvenilir midir ? Bu konulardan anlayanlar yardım ederse sevinirim.
Ben teslimat süresi ile ilgili bir yorum gördüm 2-5 hafta arası yazıyorduSorun çıkacağını sanmıyorum yorumlar olumlu![]()
Ben teslimat süresi ile ilgili bir yorum gördüm 2-5 hafta arası yazıyorduacaba gerçekten o kadar uzun mudur teslimat süresi ?
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION]; Sen konuya abone olayını diyorsun sanırım sitede etiket yapmak gerekir .ayrıca o konferans nerede ne zaman yapıldı?
Driver Booster 2 kullanan var mı? Eski sürümü için sürücüleri iyileştirmekten çok kötüleştirdiği yazıyor. Yeni sürümü hakkında bir yorum göremedim size sorayım dedim.![]()
Ben ufak bir hile yoluyla sevdigim kizi cikarmistim cekiliste kendime. Gecen sene oldu bu olay. Gittim kiydim paraya desenli kapli gunluk seklinde bir defter ve yani kalem alip paketletdirdim. En ilgi ceken benim verdigim hediyr oldu ama brnim ilgim cekilmediBugün yılbaşı çekilişi yaptık bir kız arakadaş çıktı.
Unutamayacağı fakat pek pahalı olmayan bir hediye almak istiyorum ne alabilirim ?
Hocam ne kadara geldi toplamda?Daha da uzun sürebilir nerden geldiğine bağlı en son xiaomi powerbank sipariş verdim 2 ayda geldi çinden![]()
İsmi basılı bir fincan veya güzel bir kulaklık olabilir. [emoji4]Bugün yılbaşı çekilişi yaptık bir kız arakadaş çıktı.
Unutamayacağı fakat pek pahalı olmayan bir hediye almak istiyorum ne alabilirim ?
Ygs ye girecek var mı![]()
Sıkıntılı durum. Seneye kalmamak lazım dersane de kalkacak. Hocam senin ilk gırısınmı sınava
Sıkıntılı durum. Seneye kalmamak lazım dersane de kalkacak. Hocam senin ilk gırısınmı sınava
Hocam ne kadara geldi toplamda?
Bende gircem ygs ye ins ben ona girerim![]()
Bu sene Son dersane için. Bişey soracağım sınava girmişsin ya ortam çok stresli Vs oluyor mu? Bi arkadaşım fazla abartarak anlattı daYok bu benim ikinci girişim. Bu arada seneye de dershaneler var diye biliyorum.
İnşallahBende gircem ygs ye ins ben ona girerim![]()