Kolay gelsin o zaman [emoji4]
Daha çok lys ye odaklanmanızı öneririm eğer ygs puanıyla tercih yapmayı düşünmüyorsanız.
Kolay gelsin o zaman [emoji4]
Daha çok lys ye odaklanmanızı öneririm eğer ygs puanıyla tercih yapmayı düşünmüyorsanız.
Beyler Sakarya'da olan varmı çok kişi var Heralde bir tanısalim ne dersiniz?![]()
Düzelmedi denedim onu reset için lollipop bekliyordum ben ya :/ bir kac soeun daha var zaten https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.androidify bu uygulama calismiyor bende bir de mesajları duzeltince otomatik 2 mesaj kabul ediyor bakalım
samsung glaxy y yani gt-s5360'a cm launcher kurdum orjinal launcher yoksa cm launcher daha iyi olur? cm launcher 4.3 gibi görünüm sağladı gerçi...
![]()
![]()
![]()
Adamlar Galaxy Gio ya 5.0 rom çıkarmış denesem mi acaba![]()
Kardeş bende ikinci defa girecemBu sene Son dersane için. Bişey soracağım sınava girmişsin ya ortam çok stresli Vs oluyor mu? Bi arkadaşım fazla abartarak anlattı da![]()
Aynen öyle isteyen bir yolunu buluyor. Peçete olayı iyiymişKardeş bende ikinci defa girecem
Sınav stresi ben faxla hissetmedim. Hatta LYS zamanı klima kurbanı olup hastalanmıştım. Hocalar sınavda diğer çocukların peçetelerini getirip bana vermişlerdi.
Stres yapmak için bir neden yok. Hele ilk girişinse hiç korkmana gerek yok. Dershane sınavları ile aynı gibi düşün. Tek farkı bunda daha fazla para veriyorsun o kadar
Bu arada ben dershaneye girmiyorum. Teknofem, Sorusana, Şenol Hoca Matematik gibi yerlerden faydalanıyorum. Ve ara sıra komşumuz öğrenci evine gidip soru çözdürüyorum. Emin ol bunca aydır bir kere bile keşke dershaneye gitseydim diye bir derdim olmadı.
İstiyen adam zaten eninde sonunda bir yolunu bulur ders çalışmak için![]()
Hangi bolumdesınız?İlk yılımda kazanıp ikinci yıl eğlencesine girmiştim. İlk seneki halim hakkında pek bi fikrim yok ama ikinci sene milleti izleyerek baya eğlenmiştim. Bi de aşırı rahat olunca ilk sene girdiğime yakın bi sıralama yapmıştım
Bu sene de girsem mi ki![]()
İşletme okuyorumHangi bolumdesınız?
Kolay gelsinİşletme okuyorum
Stres yapmaya gerek yok aslinda. Geçen sene ilk kez girdim. İlk başta heyecanlı oluyorsun tabii ama soruları çözmeye başlayınca o korku falan gidiyor. Fazla heyecan ve stres yapmazsan iyi sonuçlar elde ediyorsun. Ben de bu sene tekrar girmek istiyorum öylesineBu sene Son dersane için. Bişey soracağım sınava girmişsin ya ortam çok stresli Vs oluyor mu? Bi arkadaşım fazla abartarak anlattı da![]()
SağolasınStres yapmaya gerek yok aslinda. Geçen sene ilk kez girdim. İlk başta heyecanlı oluyorsun tabii ama soruları çözmeye başlayınca o korku falan gidiyor. Fazla heyecan ve stres yapmazsan iyi sonuçlar elde ediyorsun. Ben de bu sene tekrar girmek istiyorum öylesine![]()
Kirpilmis surumu oldugu, ramden ekrana kadar herseyin kisilmis oldugu bendenArkadaslar 26 Aralik günü BIM de Asus Zenfone 5 599 TL den satisa sunulacakmis. Ancak stoklarin hemen bitme ihtimali de bulunuyormus. Haberi vermek benden, almasi sizden![]()
Kirpilmamisin özellikleri ne? Ona hic dikkat etmemisim. Bende postere bakip, bu muymus övündükleri Zenfone demistimKirpilmis surumu oldugu, ramden ekrana kadar herseyin kisilmis oldugu benden
![]()
Kirpilmayanda 2gb ram. 720p ekran. 1.6ghz cift cekirdek islemci var. 100 tl ye degmez bence.Kirpilmamisin özellikleri ne? Ona hic dikkat etmemisim. Bende postere bakip, bu muymus övündükleri Zenfone demistim![]()