Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Dersane de acayip ondeyiz sorun yok![]()

Dersane de acayip ondeyiz sorun yok![]()
Tamam bb görüşürüz iyi geceler sanaBen kaçıyorum gari sekizde ders var. [emoji14]
Hocam yapamıyoruz bir dahakine söz veriyorum olmayacakÖzel mesajdan konuşsanız kimsenin başı yanmayacak![]()
Silinen mesajlar var, cezası da yoldaHocam yapamıyoruz bir dahakine söz veriyorum olmayacak
Başı yapmak derken.![]()
Tamam hocam tamam sakin Özür dilerimSilinen mesajlar var, cezası da yolda![]()
Ceza geldi mi??Silinen mesajlar var, cezası da yolda![]()
kaldır tekrar kur gözünü korkut telin onunla iphone6 fiyatına bak...Çözemedim bir sıkıntıyı ne yaptıysam olmadı
![]()
Denedim kaldirip tekrar kurdum veriyi temizledim vs gecmedi sirf twitter icin de sifirlamak istemiyorum cihazikaldır tekrar kur gözünü korkut telin onunla iphone6 fiyatına bak...
Pc bozulmuşTelefondan oyun indirmeyin bence torrent vs ne gerek var bilgisayarda hal edin.![]()
Daha dur BismillahAğzımı açmaz olaydım. AKK'ye takıldım yeniden 3mbit :hammer:
Daha dur Bismillah![]()
daha 2 dk önce 17mbit görüyordum. Yazdım buaraya tekrar baktım 3mbit olmuş. Allah ttnetinde akk olayını çıkartan btk'nında belasını versin.
Denedim kaldirip tekrar kurdum veriyi temizledim vs gecmedi sirf twitter icin de sifirlamak istemiyorum cihazi
Düzelmedi denedim onu reset için lollipop bekliyordum ben ya :/ bir kac soeun daha var zaten https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.androidify bu uygulama calismiyor bende bir de mesajları duzeltince otomatik 2 mesaj kabul ediyor bakalımUygulamalarda ne yazık ki durdu hatası verince uygulamanın dosyalarını temizliyoruz bir kısım var ordan giriyoruz uygulama bilgileri kısmından sanırım hatırladığım kadarıyla, ordan ayarları silince düzeliyordu, düzelmezse cihaza hard reset atman lazım cnm.
Çok Sessiz buralar herkes kendi derdine düşmüş herhal selamlar.![]()
Bu aralar çok durgun forum .
Ya bir konu hakkında yardımcı olmaya çalışırız @ etiketleme sistemi var veya alıntı o şekilde yanıtlamaz direk altına yazar öyle orada kalır hangi birini takip edeceğiz.