[MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] Geçmiş olsun. İnşallah en basit yöntemiyle atlatirsin hastaligini.
Seni göremiyorum son Gunlerde burdaGeçmiş olsun. Allah şifalar versin.
Biz burdayız arkadasiz?İnsanın bir arkadaşı da meşgul olmasın ya. Tek başına da nargile çayın tadı bile yok...
Elazığdaysanız nargileye beklerimBiz burdayız arkadasiz?
Hmm değilim ama ben burda dostuz anlamında dedimElazığdaysanız nargileye beklerim![]()
Zaten sizin gibi dostlarım da olmasa hepten yalnız kalacamHmm değilim ama ben burda dostuz anlamında dedim![]()
Forum buyuzden güzel sıcak havası yüzünden face den daha etkili forum bana göreZaten sizin gibi dostlarım da olmasa hepten yalnız kalacamİyiki varsınız
![]()
Face nin eski havası kalmadı. 3 4 günde bir giriyorum artık ve bakıyorum, ruhani şeyler paylaşan amcalar ve teyzeler dışında pek birşey yok. Artık instagram, twitter çok revaşta benceForum buyuzden güzel sıcak havası yüzünden face den daha etkili forum bana göre![]()
Paranın gözü yok hocam bu devirde su gibi akıp gidiyor ne insanlar var para kazanmak için nelere katlaniyorlar ://Para kazanmam lazım parayla yazar arayan bir yer yok mu şöyle aylık net bir ücretle :/
Valla ya para nasıl geliyor gidiyor bilmiyorum yeter artık pes ettim.Paranın gözü yok hocam bu devirde su gibi akıp gidiyor ne insanlar var para kazanmak için nelere katlaniyorlar ://
Aynen öyle ancak mağlum sevdiğim bir iş yazı yazmakto bakimdan birkaç yere başvuracağım bakalımParanın gözü yok hocam bu devirde su gibi akıp gidiyor ne insanlar var para kazanmak için nelere katlaniyorlar ://
Hayırlısı hocam inşallah ya hayırlısı olsun herseyin hayırlısıAynen öyle ancak mağlum sevdiğim bir iş yazı yazmakto bakimdan birkaç yere başvuracağım bakalım
Ses ayarlarini kurcala. Kabin icinde ses az geliyor.Ets 2 nin sesi neden az çıkıyor tırın sesi duyulmuyor bile
Baktım yapılacak bişi yok gibi :/ off kulaklıkla oynuyorum hoparlör kaliteli pc nin müzik açıyorum yan odadan duyuluyor of ya çözemedim :/Ses ayarlarini kurcala. Kabin icinde ses az geliyor.
Baktım yapılacak bişi yok gibi :/ off kulaklıkla oynuyorum hoparlör kaliteli pc nin müzik açıyorum yan odadan duyuluyor of ya çözemedim :/
Dışardan yüksek geliyor evet sorun kabindeOyun icinde 1'e bas, bak bakalim disardan ses nasil geliyor. Kabin icinde arkadasin dedigi gibi ses az cikiyor.
Dışardan yüksek geliyor evet sorun kabindeçözüm bulamadım ya
![]()
O zaman kulaklığa devamOnun cözümü yok bildigim kadariyla.
Def ayarlarindan arttirabilirsinO zaman kulaklığa devam
Seni göremiyorum son Gunlerde burda![]()
Açıklarsan memnun olurumDef ayarlarindan arttirabilirsintabi biliyorsan
![]()