- Reaksiyon puanı
- 1,317
İnternette vardir bi bakAçıklarsan memnun olurum![]()

İnternette vardir bi bakAçıklarsan memnun olurum![]()
Tamam önemli değil bakarım sonra Sağol yinedeİnternette vardir bi bakmobilim link felan vermem lazim imkansiz su anda.
Twitter Android uygulamasından fotoğraflı twit atabilen var mi bende durduruldu hatası veriyor
Bende de var günlerdir inmiyor fc 4 35.7 daha m.Neden bu torrentler inmiyor! :cursing:
Bende de var günlerdir inmiyor fc 4 35.7 daha m.
Tracker olsa yok bir tane yok güya zamunda m.Hacı ben mobilden indiremiyorum. Sen bilgisayarda torrentin tracker mi ne haltsa onu değiştirerek indirmeyi denesene .![]()
Tracker olsa yok bir tane yok güya zamunda m.
Sağol bende dedimki başlıkta zamunda yazıyor tracker Arena tracker i bulamadım bir türlüŞuradaki linkteki trackerlara bir bak:http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=21622.0
Sağol bende dedimki başlıkta zamunda yazıyor tracker Arena tracker i bulamadım bir türlü![]()
Sağol bende dedimki başlıkta zamunda yazıyor tracker Arena tracker i bulamadım bir türlü![]()
Evet bende ordan indiriyorum. Doğru ve gerçek bir siteOyunları hep buradan indiririm. Hoşuma giden bir site. Dene bir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Oyunları hep buradan indiririm. Hoşuma giden bir site. Dene bir.![]()
Evet bende ordan indiriyorum. Doğru ve gerçek bir site![]()
Hata veriyorsa yaz çözelim printscreen atarmisinizÜff! Ben utorrentte sorun yaşıyorum. İndirmiyor lanet olasıca! :cursing:
Dün indirmeye başladım bu vakitler. Hala böyle... Tek bu mu böyle oluyor diye başka torrentler de indirmeye çalıştım. Yine böyle. :/Hata veriyorsa yaz çözelim printscreen atarmisiniz
Merak ettim ne indiriyorsun![]()
Başka bir şey indir sn city deil de başka dene genelde bütün aynı torrentlerde izleyici olmuyor![]()
Dene bildir son durumuDenedim yine aynı. Dur bidaha deneyim.![]()
Dene bildir son durumu![]()
Dur hacı sakin![]()
Yok hacı olmuyor. İnternetin ağzına s*çtı resmen.
Çözemedim bir sıkıntıyı ne yaptıysam olmadısıkıntı yok düzgün çalışıyor
Aynen evet öyle oluyor![]()
Iyi geceler dostumNapalım ay başını bekleyeceğiz ya da direk indireceğiz. [emoji14] Neyse iyi geceler ben kaçar sabah dershaneye decez lanet olsun!
Bizim deneme hep haftaiçi olur. Ne haftaiçicilerin nede haftasonucuların dersi kaynar.Iyi geceler dostumben 1 de gidecem deneme var ders görmicez direk gelecem
![]()
Olmamış o üzüldümBizim deneme hep haftaiçi olur. Ne haftaiçicilerin nede haftasonucuların dersi kaynar.
Bizim para boşa gitmiyor.Olmamış o üzüldüm![]()
![]()
Dersane de acayip ondeyiz sorun yokBizim para boşa gitmiyor.![]()