Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yabancı diziler için site tavsiye verirmisiniz içeriği sağlam olan ? :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

Torrent ten 1080p indirip izle bir daha online dizi izlemezsin
LYoog1.gif

Hayırlı olsun [emoji1] .
Renk [emoji1] ?

Sarı renk aldım hocam. Diğer renkleri bulmak sıkıntı malesef :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
superonline Torrent 'e düşman onunda film hikayesi var turkcelltv+ gerçi onunda canına okudular mac ve linux desteği olmayan salak eklenti istiyor 5 cihaz sınırı var salaklar benim salak dark evopad 3g m7220'nin wifi mac adresi değiştiği için 5-10 cihaz var muamelesi yapıyor...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İphone dan sıkılmadım daha :) dediğin gibi bazen eski günleri özlemiyor değilim. Telefona rom atmalar launcher vb tema özelleştirmelerini özlüyorum ama sonra androidin kasması filan geliyor aklıma hemen vazgeçiyorum :D

z2 almakta baya kararlıydım aslında. telefoncuları filan gezdim. uygun ikinci el bulsam alıcaktım ama yok :)
şuan iphone 5c almaya karar verdim. Hem benim hatunda sevdi 5C yi :)
@Vikings

Aynen öyle bide takıntılıysan yandın bende en ufak takılmada kafayı sıyırırdım çünkü tekrar ediceğini bilirdim ama cidden iosda bunun düşüncesi bile olmuyor tabi dediğin gibi rom atmayı launcher kurmayı tema yüklemeyi bende çok özledim ama yakında 5s'e kurmaya başlayacam şu internetim ile ilgili bir problemim var düzeltir düzeltmez jb istediğim temaları kullanıcam, windows teması var windows phone var apple bilgisayarların temaları var çok hoş temalar varmış azıcık araştırdım youtubede :)

5C almakla iyi ediyorsun tasarımını ben çok beğeniyorum apple böyle bir modelden ilk defa çıkarttı yanlış hatırlamıyorsam ve güzel hava veriyor :)

Hadi bakalım yengeyle beraber seversiniz ayfonu :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hahahahah haykırdım ya bu insanlar iyice çıldırdı, yeni moda iPhone'u malum bölgeden şarj etmek. Usher'da az çakal değil. :lol: :lol: :lol:

MPl6pM.jpg

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
dizibox ve onlinedizi'ye bak.

Dizibox,diziyi hemen turkce altyazi yayinlayan bir site.Mesela Teen Wolf,The Vampire Diaries,The Originals çevirilerini ilk bu site yayinliyor.

Hele pll'nin bastan sona tum bolumlerini onlinedizi'de buldum ben.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
dizibox ve onlinedizi'ye bak.

Dizibox,diziyi hemen turkce altyazi yayinlayan bir site.Mesela Teen Wolf,The Vampire Diaries,The Originals çevirilerini ilk bu site yayinliyor.

Hele pll'nin bastan sona tum bolumlerini onlinedizi'de buldum ben.

Teen wolf bittiğinde yabancıdiziizle vardı orası yayınlıyordu alt yazıları falan, sonra kapatıldı artık dizibox devreye girdi hem dizibox'da TVD eklenmiyor 5 ci sezona kadarmı ne var daha fazlası yok :) originals'ı ordan takip ediyorum ve bir sürü daha dizi var flash gotham arrow vs.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Teen wolf bittiğinde yabancıdiziizle vardı orası yayınlıyordu alt yazıları falan, sonra kapatıldı artık dizibox devreye girdi hem dizibox'da TVD eklenmiyor 5 ci sezona kadarmı ne var daha fazlası yok :) originals'ı ordan takip ediyorum ve bir sürü daha dizi var flash gotham arrow vs.
Gerci dizibox'daki cevirmenlerin cogu dizimag'dan.Kadro saglam.

Yabancidiziizle'yi TVD icin takip ediyordum.

Ben daha yeni fark ettim.TVD'nin cevrilmedigini.

Aslinda onlinedizi'den takip ediyorum TVD'yi.

Bir sorun olacak Revenge'nin 4. sezonunu dizibox ceviriyor mu?

Ben online dizi'den takip ediyorum revenge ve TVD'yi.

Buyuk ihtimal PLL'yi de oradan izleyecegim.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Günesli bir İstanbul sabahindan herkese gunaydin :) Sabah sabah ilk isim shiftdelete.net ofisine ugramak oldu ancak aklima pazar gunu kapali olabilecegi gelmedi :( Sap gibi kaldim ortada :D
12ny5A.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=328161]Buğra Y.[/MENTION] haberim olsaydı buralarda olduğundan sapphire'de kahve ısmarlardım, bir iki SDN dedikodusu yapardık :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
5c ne ya :D
Almışken 5 veya 5s al bence :)
Ben de Xperia sp den 5 e mi geçsem diye düşünüyorum şimdi

5C yi satıp 5S almıştım ve çok pişman olmuştum :) 5C nin sesi 5S ten daha kaliteli ve azıcık daha yüksek çıkıyor :)
şuan param olsa 5S alırdeım gerçi :)

Aynen öyle bide takıntılıysan yandın bende en ufak takılmada kafayı sıyırırdım çünkü tekrar ediceğini bilirdim ama cidden iosda bunun düşüncesi bile olmuyor tabi dediğin gibi rom atmayı launcher kurmayı tema yüklemeyi bende çok özledim ama yakında 5s'e kurmaya başlayacam şu internetim ile ilgili bir problemim var düzeltir düzeltmez jb istediğim temaları kullanıcam, windows teması var windows phone var apple bilgisayarların temaları var çok hoş temalar varmış azıcık araştırdım youtubede :)

5C almakla iyi ediyorsun tasarımını ben çok beğeniyorum apple böyle bir modelden ilk defa çıkarttı yanlış hatırlamıyorsam ve güzel hava veriyor :)

Hadi bakalım yengeyle beraber seversiniz ayfonu :)

5C nin tasarımını pek sevmiyorum ben aslında :) İphone havası vermiyor. Oyuncak telefon gibi :D Ama fakirlik işte :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=328161]Buğra Y.[/MENTION] haberim olsaydı buralarda olduğundan sapphire'de kahve ısmarlardım, bir iki SDN dedikodusu yapardık :)
Dun geldim, bugun geziyorum, yarin geri donecem hocam :) GameX Fuari icin geldim. SDN ofisi de kaldigim yere yakindi. Hem bi ugrayayim hem de [MENTION=2]Troy[/MENTION] abiyle is konusayim demistim ancak iste pazar gunu olunca olmuyo tabi :) Bileti erteleyebilirsem yarin da ugrayabilirim :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
5C yi satıp 5S almıştım ve çok pişman olmuştum :) 5C nin sesi 5S ten daha kaliteli ve azıcık daha yüksek çıkıyor :)
şuan param olsa 5S alırdeım gerçi :)

5C nin tasarımını pek sevmiyorum ben aslında :) İphone havası vermiyor. Oyuncak telefon gibi :D Ama fakirlik işte :D

Bana hoş geliyor ilk defa böyle bir tasarım yapıldığından dolayı galiba :D

Oyuncak havası evet veriyor o 4-4s-5-5s tasarım havası ve malzeme kalitesi yok ama yinede idare eder :D

Ses nasıl daha iyi? kulaklıktanmı yoksa hoparlördenmi?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bana hoş geliyor ilk defa böyle bir tasarım yapıldığından dolayı galiba :D

Oyuncak havası evet veriyor o 4-4s-5-5s tasarım havası ve malzeme kalitesi yok ama yinede idare eder :D

Ses nasıl daha iyi? kulaklıktanmı yoksa hoparlördenmi?

hoparlörde :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
kasa daha derin ondan sesi daha iyi çıkıyor birde polikarbonun sese etkisi daha iyi aluminyum sony hopörlörleri dışında aluminyumdan iyi ses alan yok.

Hiç htc one m8 gördün mü diyeceğim ama cevabı kendim de biliyorum :(.

Videoyla cevabımı vereyim istersen

[video=youtube;dNnTOafdCos]http://www.youtube.com/watch?v=dNnTOafdCos[/video]

One m7'deki ses bile yeterince iyiyken One m8 son noktayı koyuyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hiç htc one m8 gördün mü diyeceğim ama cevabı kendim de biliyorum :(.

Videoyla cevabımı vereyim istersen

[video=youtube;dNnTOafdCos]http://www.youtube.com/watch?v=dNnTOafdCos[/video]

One m7'deki ses bile yeterince iyiyken One m8 son noktayı koyuyor.
hatice ile iphone mukayese edilemez htc bu işin kitabını yazmış apple o kitabın korsanını okumuş...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
hatice ile iphone mukayese edilemez htc bu işin kitabını yazmış apple o kitabın korsanını okumuş...

İşin içine sony'i vs. katınca demek zorunda kaldım yani.Sony'nin bir walkman efsanesi var o kadar.Cİhazlarda kullandığı Clear audio'ya baktım sesi birazcık netleştirmeyle kalıyor.Büyük bir albenisi yok ses ile ilgili yazılımlarda.

Bu arada ONE M8 ile gördük ki iş BEATS'da değil.İş zaten ürettiği 1. kalite boomsound hoparlörlerde.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
İşin içine sony'i vs. katınca demek zorunda kaldım yani.Sony'nin bir walkman efsanesi var o kadar.Cİhazlarda kullandığı Clear audio'ya baktım sesi birazcık netleştirmeyle kalıyor.Büyük bir albenisi yok ses ile ilgili yazılımlarda.

Bu arada ONE M8 ile gördük ki iş BEATS'da değil.İş zaten ürettiği 1. kalite boomsound hoparlörlerde.

Sony'nin walkman'i süperdi beats yazılımı samsung gt-s5360'ta da işe yarıyor ama bir htc one m8 etmiyor sony zaten bambaşka.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Google chorme'un sekmeler arasi gecisi ile Android L nin uygulamalar arasi gecisinin ayni oldugunu daha yeni farkettim :D

Bu benim karizma telefon :D

dff768f5dc747f33d6abf81781dc1c14.jpg

Buda hayalini kurdugum Android L :)

a1a84fb10b77e1cb3718fbe81afce303.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...