- Reaksiyon puanı
- 3
Yabancı diziler için site tavsiye verirmisiniz içeriği sağlam olan ? 

Hayırlı olsun [emoji1] .1229 TL ye İphone 5C Genpa garantili sipariş verdim. hadi hayırlısı![]()
Aynen?Hayırlı olsun [emoji1] .
Renk [emoji1] ?
diziboxYabancı diziler için site tavsiye verirmisiniz içeriği sağlam olan ?![]()
Müziğin giriş kısmı sagonun kendim için şarkısıyla aynı nerdeyse
[video=youtube;TODaqcZfEfg]http://www.youtube.com/watch?v=TODaqcZfEfg[/video]
Yabancı diziler için site tavsiye verirmisiniz içeriği sağlam olan ?![]()
Hayırlı olsun [emoji1] .
Renk [emoji1] ?
İphone dan sıkılmadım dahadediğin gibi bazen eski günleri özlemiyor değilim. Telefona rom atmalar launcher vb tema özelleştirmelerini özlüyorum ama sonra androidin kasması filan geliyor aklıma hemen vazgeçiyorum
z2 almakta baya kararlıydım aslında. telefoncuları filan gezdim. uygun ikinci el bulsam alıcaktım ama yok
şuan iphone 5c almaya karar verdim. Hem benim hatunda sevdi 5C yi
@Vikings
Teşekkürler sanada günaydın.Herkese günaydın![]()
dizibox ve onlinedizi'ye bak.Yabancı diziler için site tavsiye verirmisiniz içeriği sağlam olan ?![]()
dizibox ve onlinedizi'ye bak.
Dizibox,diziyi hemen turkce altyazi yayinlayan bir site.Mesela Teen Wolf,The Vampire Diaries,The Originals çevirilerini ilk bu site yayinliyor.
Hele pll'nin bastan sona tum bolumlerini onlinedizi'de buldum ben.
Gerci dizibox'daki cevirmenlerin cogu dizimag'dan.Kadro saglam.Teen wolf bittiğinde yabancıdiziizle vardı orası yayınlıyordu alt yazıları falan, sonra kapatıldı artık dizibox devreye girdi hem dizibox'da TVD eklenmiyor 5 ci sezona kadarmı ne var daha fazlası yokoriginals'ı ordan takip ediyorum ve bir sürü daha dizi var flash gotham arrow vs.
5c ne ya
Almışken 5 veya 5s al bence
Ben de Xperia sp den 5 e mi geçsem diye düşünüyorum şimdi
Aynen öyle bide takıntılıysan yandın bende en ufak takılmada kafayı sıyırırdım çünkü tekrar ediceğini bilirdim ama cidden iosda bunun düşüncesi bile olmuyor tabi dediğin gibi rom atmayı launcher kurmayı tema yüklemeyi bende çok özledim ama yakında 5s'e kurmaya başlayacam şu internetim ile ilgili bir problemim var düzeltir düzeltmez jb istediğim temaları kullanıcam, windows teması var windows phone var apple bilgisayarların temaları var çok hoş temalar varmış azıcık araştırdım youtubede
5C almakla iyi ediyorsun tasarımını ben çok beğeniyorum apple böyle bir modelden ilk defa çıkarttı yanlış hatırlamıyorsam ve güzel hava veriyor![]()
Hadi bakalım yengeyle beraber seversiniz ayfonu![]()
Dun geldim, bugun geziyorum, yarin geri donecem hocam[MENTION=328161]Buğra Y.[/MENTION] haberim olsaydı buralarda olduğundan sapphire'de kahve ısmarlardım, bir iki SDN dedikodusu yapardık![]()
5C yi satıp 5S almıştım ve çok pişman olmuştum5C nin sesi 5S ten daha kaliteli ve azıcık daha yüksek çıkıyor
şuan param olsa 5S alırdeım gerçi
5C nin tasarımını pek sevmiyorum ben aslındaİphone havası vermiyor. Oyuncak telefon gibi
Ama fakirlik işte
![]()
Bana hoş geliyor ilk defa böyle bir tasarım yapıldığından dolayı galiba![]()
Oyuncak havası evet veriyor o 4-4s-5-5s tasarım havası ve malzeme kalitesi yok ama yinede idare eder
Ses nasıl daha iyi? kulaklıktanmı yoksa hoparlördenmi?
hoparlörde![]()
kasa daha derin ondan sesi daha iyi çıkıyor birde polikarbonun sese etkisi daha iyi aluminyum sony hopörlörleri dışında aluminyumdan iyi ses alan yok.
hatice ile iphone mukayese edilemez htc bu işin kitabını yazmış apple o kitabın korsanını okumuş...Hiç htc one m8 gördün mü diyeceğim ama cevabı kendim de biliyorum.
Videoyla cevabımı vereyim istersen
[video=youtube;dNnTOafdCos]http://www.youtube.com/watch?v=dNnTOafdCos[/video]
One m7'deki ses bile yeterince iyiyken One m8 son noktayı koyuyor.
hatice ile iphone mukayese edilemez htc bu işin kitabını yazmış apple o kitabın korsanını okumuş...
İşin içine sony'i vs. katınca demek zorunda kaldım yani.Sony'nin bir walkman efsanesi var o kadar.Cİhazlarda kullandığı Clear audio'ya baktım sesi birazcık netleştirmeyle kalıyor.Büyük bir albenisi yok ses ile ilgili yazılımlarda.
Bu arada ONE M8 ile gördük ki iş BEATS'da değil.İş zaten ürettiği 1. kalite boomsound hoparlörlerde.