Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İphone dan sıkılmadım daha :) dediğin gibi bazen eski günleri özlemiyor değilim. Telefona rom atmalar launcher vb tema özelleştirmelerini özlüyorum ama sonra androidin kasması filan geliyor aklıma hemen vazgeçiyorum :D

z2 almakta baya kararlıydım aslında. telefoncuları filan gezdim. uygun ikinci el bulsam alıcaktım ama yok :)
şuan iphone 5c almaya karar verdim. Hem benim hatunda sevdi 5C yi :)
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
5c ne ya :D
Almışken 5 veya 5s al bence :)
Ben de Xperia sp den 5 e mi geçsem diye düşünüyorum şimdi

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Telefonsuzluğumuzun iki buçukuncu ayında yine sürünüyoruz be kardeşim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar kafam karıştı ilk mürekkep mi bulunmuştur yoksa kalem mi?

Merak ettim aniden :).

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Arkadaşlar kafam karıştı ilk mürekkep mi bulunmuştur yoksa kalem mi?

Merak ettim aniden :).
Mürekkep tabiki. 4500 yıl önce çinde üretildiğini söylüyorlar. Mürekkeple yazı yazılmasıda kuş tüğleriyle yazılıyordu ilk :) Yani kalem yerine Kuş tüğü vardı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
İphone dan sıkılmadım daha :) dediğin gibi bazen eski günleri özlemiyor değilim. Telefona rom atmalar launcher vb tema özelleştirmelerini özlüyorum ama sonra androidin kasması filan geliyor aklıma hemen vazgeçiyorum :D

z2 almakta baya kararlıydım aslında. telefoncuları filan gezdim. uygun ikinci el bulsam alıcaktım ama yok :)
şuan iphone 5c almaya karar verdim. Hem benim hatunda sevdi 5C yi :)
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
hayırlı olsun ...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Hayırlı olsun,şimdiden.

iPhone 5C alacaksanız beyazını ya da sarısını öneririm cırtlak renk değil ikisi de.

Hele o pembe ve mavisinin yanında üstteki iki renk mükemmel.

5 kaldı mı bir yerde (2. el hariç)?

Evet belki alüminyum olması avantaj 5 için ama o alüminyum 4S'de ve 4'te olan kaliteyi yansıtmıyor bence.

Ayrıca apple'ın kullandığı polikarbonata kurban.Samsung ve LG'nin kullandığı plastiğe bakınca,htc,Nokia ve Apple'ın kullandığı polikarbonata şükrediyorum.

Htc Desire'ler oldukça dayanıklı ve kaliteli plastiği var.
Lumia serisi o renkli polikarbonat kapaklarla tanınmıyor mu zaten?
iPhone 5C'de söylenecek söz bırakmıyor.

Ayrıca 5C VE 5S jenerasyon olarak da 5'den önde.

Donanım olarak da bir tık daha iyi 5C.
5S/C'de 1,3 Ghz x2 --- 5'de 1,2 Ghz x2.

Geri kalanında zevkler ve renkler diyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı olsun,şimdiden.

iPhone 5C alacaksanız beyazını ya da sarısını öneririm cırtlak renk değil ikisi de.

Hele o pembe ve mavisinin yanında üstteki iki renk mükemmel.

5 kaldı mı bir yerde (2. el hariç)?

Evet belki alüminyum olması avantaj 5 için ama o alüminyum 4S'de ve 4'te olan kaliteyi yansıtmıyor bence.

Ayrıca apple'ın kullandığı polikarbonata kurban.Samsung ve LG'nin kullandığı plastiğe bakınca,htc,Nokia ve Apple'ın kullandığı polikarbonata şükrediyorum.

Htc Desire'ler oldukça dayanıklı ve kaliteli plastiği var.
Lumia serisi o renkli polikarbonat kapaklarla tanınmıyor mu zaten?
iPhone 5C'de söylenecek söz bırakmıyor.

Ayrıca 5C VE 5S jenerasyon olarak da 5'den önde.

Donanım olarak da bir tık daha iyi 5C.
5S/C'de 1,3 Ghz x2 --- 5'de 1,2 Ghz x2.

Geri kalanında zevkler ve renkler diyorum.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşlar facebookta bazıları şöyle bir yazı paylaşıyor, bunun geçerliliği nedir acaba? :)
1 Ocak 2015 tarihinden itibaren sözleşme şartlarını değiştireceğini ilan eden,
Facebook'un yeni kullanım koşullarına cevaben, tarafıma ait her türlü kişisel bilgi, görsel, karikatür, resim, fotoğraf ve videonun telif hakkının (Berner Konvansiyonu uyarınca) bana ait olduğunu beyan ederim.Bu haklarımın ticari kullanımı ve yayımlanması daima benim onayımla gerekli olacaktır.
Mevcut tebliğ uyarınca bunların ifşası, kopyalanması, dağıtılması, yayımı ya da bu profil ve/veya içeriği temel alınarak aleyhime diğer herhangi bir faaliyette bulunulmasının kesinlikle yasak olduğunu Facebook yönetimine bildirmek isterim. Bahse konu bu yasaklar, Facebook'un yönlendirmesi ya da kontrolü altında çalışan personel, öğrenciler, temsilciler ve/veya diğer her tür çalışan için de geçerli olacaktır.İşbu profil içeriği özel ve gizli bilgi niteliğinde olup, gizliliğimin ihlali yasalar kapsamında cezai işlem gerektiren bir durumdur.(UCC 1 1-308-308 1-103 ve Roma Yönetmeliği).Şirketinizin yukarıda belirttiğim yasal uyarıları dikkate alacağını düşünüyorum

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar facebookta bazıları şöyle bir yazı paylaşıyor, bunun geçerliliği nedir acaba? :)
1 Ocak 2015 tarihinden itibaren sözleşme şartlarını değiştireceğini ilan eden,
Facebook'un yeni kullanım koşullarına cevaben, tarafıma ait her türlü kişisel bilgi, görsel, karikatür, resim, fotoğraf ve videonun telif hakkının (Berner Konvansiyonu uyarınca) bana ait olduğunu beyan ederim.Bu haklarımın ticari kullanımı ve yayımlanması daima benim onayımla gerekli olacaktır.
Mevcut tebliğ uyarınca bunların ifşası, kopyalanması, dağıtılması, yayımı ya da bu profil ve/veya içeriği temel alınarak aleyhime diğer herhangi bir faaliyette bulunulmasının kesinlikle yasak olduğunu Facebook yönetimine bildirmek isterim. Bahse konu bu yasaklar, Facebook'un yönlendirmesi ya da kontrolü altında çalışan personel, öğrenciler, temsilciler ve/veya diğer her tür çalışan için de geçerli olacaktır.İşbu profil içeriği özel ve gizli bilgi niteliğinde olup, gizliliğimin ihlali yasalar kapsamında cezai işlem gerektiren bir durumdur.(UCC 1 1-308-308 1-103 ve Roma Yönetmeliği).Şirketinizin yukarıda belirttiğim yasal uyarıları dikkate alacağını düşünüyorum
CC-BY-SA lisansı bu galiba her içerik üreticisi kendi içeriğinden sorumludur ve izinsiz kullanılamaz diyor kısaca siteden bir açıklama yapılmış mı bakmak lazım yoksa inanma

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Deezer üyeliğimi silmek istiyorum, giriş yapmaya çalışıyorum doğru şifreye yanlış diyor, parola sıfırla diyorum e posta göndermiyor. Nasıl çözerim bu sorunu?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Deezer üyeliğimi silmek istiyorum, giriş yapmaya çalışıyorum doğru şifreye yanlış diyor, parola sıfırla diyorum e posta göndermiyor. Nasıl çözerim bu sorunu?
Birisi hacklemiş hesabı galiba eğer mail gelmiyorsa mail adresini değiştirmiş olabilirler bazen geç de gelebiliyor ama yine de siteyle iletişime geçmeyi dene

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
tSuYNSg.png

25Mbit bağlantım var şuan AKK yok sizce nasıl normal mi ? speedtest 20mbit görüyor :bored:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Birisi hacklemiş hesabı galiba eğer mail gelmiyorsa mail adresini değiştirmiş olabilirler bazen geç de gelebiliyor ama yine de siteyle iletişime geçmeyi dene
Hocam ilginç olan da orası işte, mobil olarak telefonda giriş yapılı halde uygulamayı kullanabiliyorum. Ama pcden giriş yapamıyorum telefondan da baktım gmail adresimi kullanıyorum, yazıyorum sıfırlama yerine ama göndermiyor.
edit: tamam hallettim.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bazen forumda salak salak mesajlar atasım ya da konular açasım geliyor.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
An itibari ile Manisa sallandı. Kısa ama iyi sallandı merkez üssü neresi acaba.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Günaydın. :dirol:

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Berbat bir rüya ile uyandım. Şu anda pek günaydın diyesim yok ama herkese günaydın.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Çok Sıkıcı bir gün daraldım evde :crying::angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...