Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
Elementary nerede seviye siralamasinda B1 den falan sonra mi once mi :thumbup:
Bana b1 nerede olduğunu söylersen elementary nin yerini söyleyebilirimElementary nerede seviye siralamasinda B1 den falan sonra mi once mi [emoji106]
Aşı aşı dediler gözümüz korkuttular. Bi b'k olduğu yokmuş...
Bugün hiç çalışmadan Borçlar hukuku sınavına girdim ve sonuç muhteşem70 almışım ahahahah
Acaba çalışsaydım kaç alırdım. ?
Arızalı hoca baya hemde. onun dersinden 100 alan yok zaten100 alır kopyacı muamelesi görürdün arızalı hocaysa tabi...
yarında benim var mat bakalım 0 mı alcam 1 miArızalı hoca baya hemde. onun dersinden 100 alan yok zaten100 lük kağıt bile vesen onu kasıtlı 95 e indirir o derece.
Arızalı hoca baya hemde. onun dersinden 100 alan yok zaten100 lük kağıt bile vesen onu kasıtlı 95 e indirir o derece.
Daha var ösym nin siteye bak haftada bir açıklanıyor ordaKuzenime YGS sınavına kayıt oldunmu dedim Ocak'ta kayıtlar alınacak dedi doğrumudur? Bu olaylardan baya uzak kaldım![]()
Benim gibi olmassin o kesindeyarında benim var mat bakalım 0 mı alcam 1 mi![]()
Hacı cidden sevindinmiBiyoloji sinavindan 72 almisim. Sevinçten havalara ucasim var şuan.Bildiğiniz biyoloji dalinda meslekler nelerdir ?
Kaç aldınBenim gibi olmassin o kesinde![]()
Ya şu How I Met Your Mother'ın ingilizce altyazılısı yok mu?![]()
windows'un güncel değil yada sorunlu güvenlik sorunu var.
Hocam öyle bişey değil. Ben hala tüplüdeyim1024*768 ekran. %90 büyüteçte bile böyle.
Aşı mı oldunuz?Geçmiş olsun
![]()