Kurt Cobain
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 90
Namık Kemal Üniversitesi / Muhasebe ve vergi uygulamaları 2 . sınıfSormamın sakıncası yoksa hangi üniversiteye gidiyorsun ve kaçıncı sınıfsın ?
Namık Kemal Üniversitesi / Muhasebe ve vergi uygulamaları 2 . sınıfSormamın sakıncası yoksa hangi üniversiteye gidiyorsun ve kaçıncı sınıfsın ?
Ben Rize'liyim zamanla etkisini kaybediyorÇay ne güzel bişey ya. Bir bardak çay tüm derdini unutturuyor, kafan rahat oluyor. Belki o an kısa sürüyor ama yine de güzel be![]()
Yok yaBen Rize'liyim zamanla etkisini kaybediyorGünde 3 bardaktan fazla içme bence
![]()
Bende öyle yapıyordumYok ya3 bardak ne ya ben her demlendiğinde en az 5 tane içiyorum
![]()
Vermez demeCay bıkkınlık verirmi ya![]()
Az önce fazla demlenmeden dolayi tavsan kanina donen cayi ictim. Agzim burnum kaydiVermez demeRize'de nereye girersen gir dağın başına çık çay içersin yada toparsın daha ileri gideyim şehir merkezinde çay yetiştirenler var
![]()
Şu hayatta ne sigarayı nede çayı sevebildim nedenini gerçekten bilmiyorum
Aksam banyoya girdim çıktım, bir baktim gozler uzagi çok iyi görüyor dedim kendi kendime iyilesiyorum herhalde spider man gibi![]()
Jeton geç düştü lensleri banyoda cikarmamisim yapismis resmen göze sonucu kötü oldu tabi![]()
İkiside dert bence. Ben her zaman su gozluklerden nasil kurtulucam diye bakiyorum. Tipimi bozuyorLens kullanmak ta ayrı bir dert . Bence en iyisi gözlük . Belki de kendimi bildim bileli gözlük kullandığım için bana öyle geliyordur.
İkiside dert bence. Ben her zaman su gozluklerden nasil kurtulucam diye bakiyorum. Tipimi bozuyor(gorende tipim var sancak
)
Yoklugunu bende hissediyorum. Ama kendimi gozluksuz daha iyi hissediyorumBen gözlüğe o kadar alışmışım ki çıkarınca yokluğunu hep hissediyorum ve nasıl kurtulacam diye hiç düşünmedim [emoji1]
çay sevilmez mi? süt kat biraz öyle güzel oluyor şeker yerine bal koy değişik oluyor yanında sigara içmek zorunda değilsin ben içiyorum şimdi içesim var zaten.
Yoklugunu bende hissediyorum. Ama kendimi gozluksuz daha iyi hissediyorum18 yasina kadar devam malesef.
Çay ve süt mü :O