- Reaksiyon puanı
- 16,126
dark evo 3g m7220'nin wipe cache nasıl resetlenir?
Ya ben hazırlık okuyorum ya yabancı dizi izleyeceğim. Türkçe altyazılı mı yoksa İngilizce altyazılı mı izlemeliyim? Ayrıca izleyebileceğim site bilen varsa söyleyebilir mi?
Anlayabilirsen ingilizce altyazı tabiki önerebileceğim siteler dizist dizibox onlinedizi![]()
Ya ben hazırlık okuyorum ya yabancı dizi izleyeceğim. Türkçe altyazılı mı yoksa İngilizce altyazılı mı izlemeliyim? Ayrıca izleyebileceğim site bilen varsa söyleyebilir mi?
Dizitvhd sitesini de kullanabilirsin. İstersen android uygulaması da var .
http://www.dizitvhd.net/
Önerdiğin diziler var mı? İlk olarak The Fall'a başlamak istiyorumGerçi onun 5 bölümü görünüyor şu an
![]()
Supernatural izleÖnerdiğin diziler var mı? İlk olarak The Fall'a başlamak istiyorumGerçi onun 5 bölümü görünüyor şu an
![]()
Ne tarz diziler sevdiğini bilmiyorum kithe vampire diaries ,arrow ,person of interest ,breaking bad ,how i met your mother bunlar iyi dizilerdir
![]()
Ingilizce seviyene bagli o mesela sen kendini bilirsin beginner mi intermediate mi upper seviyesi mi ? 5 seviyeden 3 ve yukarisina girerkm diyosan ingilizce altyazi ile izleBunları çok duydum aslında güzele benziyorlar. Ama hangisine başlasam önce onu düşünüyorumBir de Türkçe mi İngilizce mi o kafamı karıştırıyor
[MENTION=382444]tridinebandiyum[/MENTION] A onu da duymuştum evetSanırım sıraya koymam lazım hepsini
![]()
Ingilizce seviyene bagli o mesela sen kendini bilirsin beginner mi intermediate mi upper seviyesi mi ? 5 seviyeden 3 ve yukarisina girerkm diyosan ingilizce altyazi ile izle
Bunları çok duydum aslında güzele benziyorlar. Ama hangisine başlasam önce onu düşünüyorumBir de Türkçe mi İngilizce mi o kafamı karıştırıyor
[MENTION=382444]tridinebandiyum[/MENTION] A onu da duymuştum evetSanırım sıraya koymam lazım hepsini
![]()
Çoğunu bitirdim şuan the vampire diaries izliorum 2 sezondayım ilk sezon çok fazla aksiyon yok ama 2 sezon çok iyi arkadaşlar 4 te 5 te onlar sen 4 e gel hele dio vampir filmlerine ilgin varsa öneririm güzel dizi ben dizi izleyerek baya geliştirdim ingilizcemi![]()
Evet severim vampir filmleriniPeki sen Türkçe altyazılı mı izledin İngilizce altyazılı mı?
İngilizce olursa anlayamam diye korkuyorum. Anlamazsam da sıkılıp bırakırım
![]()
Türkçe altyazı tabiki ama izledikçe kalıplar aklında kalıyobence türkçeyle başla ilerlettikçe ingilizce izlersin
![]()
Artık Türkçe yi tamamen unutYa ben hazırlık okuyorum ya yabancı dizi izleyeceğim. Türkçe altyazılı mı yoksa İngilizce altyazılı mı izlemeliyim? Ayrıca izleyebileceğim site bilen varsa söyleyebilir mi?
Artık Türkçe yi tamamen unutaltyazı kullanacaksan kesinlikle İngilizce olsun.
Dil olarak da okulda, günlük hayatında karşılaşacağın dili kullanan bi dizi izlemeni tavsiye ederim. Mesela ben işletme okuyorum, Suits ve the Newsroom gibi ofis ortamında geçen dizileri izliyorum. Dediğim tabi ki eğitici amaçlı, eğlence amaçlı izlerim dersen seçenek çok![]()
Türkçe izlersen sadece zaman geçirmiş olursun. Eğer İngilizcene katkısı olsun dersen Türkçe izleme kesinlikle. 3-4 bölüm biraz zorlanırsın ama sonra alışırsınEğitim amaçlı pek istemiyorum yaİlk Türkçe olarak başlamayı düşünüyorum
![]()
Türkçe izlersen sadece zaman geçirmiş olursun. Eğer İngilizcene katkısı olsun dersen Türkçe izleme kesinlikle. 3-4 bölüm biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın![]()
Diziden ziyade siddetle tavsiye ediyorum ingilizce roman al. Mesela dunya klasiklerinin ingilizceleri.. zorlanirsin fakat birakmamak lazim zorlanacaksin ki bu ne demek su ne demek diye ogreneceksin zorlanmadigin zaman zaten işi çözmüşsun demektirBaşlayacağım dizi zaten şu an 5 bölümNeyse bakalım onu da düşüneceğim teşekkürler ^^
Elementary için roman ağır kaçarDiziden ziyade siddetle tavsiye ediyorum ingilizce roman al. Mesela dunya klasiklerinin ingilizceleri.. zorlanirsin fakat birakmamak lazim zorlanacaksin ki bu ne demek su ne demek diye ogreneceksin zorlanmadigin zaman zaten işi çözmüşsun demektir
Doğru diyorsun ama yine level 1-5 arasi kitaplar var onlara bi goz atabilirElementary için roman ağır kaçar![]()
Elementary için roman ağır kaçar![]()
Diziden ziyade siddetle tavsiye ediyorum ingilizce roman al. Mesela dunya klasiklerinin ingilizceleri.. zorlanirsin fakat birakmamak lazim zorlanacaksin ki bu ne demek su ne demek diye ogreneceksin zorlanmadigin zaman zaten işi çözmüşsun demektir
Stage 1 de sherlock holmes un hikayeleri var. Oxford University press sherlock holmes diye ararsaniz bulabileceğinizi düşünüyorum.Geçen haftalarda elementary için yazılan romanlardan aldım ama gerçekten çok saçmaydı ve sarmadı açıkçası. Güzel bir şeyler olsa okurum da okulda yok :/
Stage 1 de sherlock holmes un hikayeleri var. Oxford University press sherlock holmes diye ararsaniz bulabileceğinizi düşünüyorum.