Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Benim neyimi gördün la değişik?
Kaç gündür saçma, amaçsız boş mesajlar atıyorsun bide mesaj kasmıyorsun öyle mi? Ahaha.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Benim neyimi gördün la değişik?
Kaç gündür saçma, amaçsız boş mesajlar atıyorsun bide mesaj kasmıyorsun öyle mi? Ahaha.
Mesaj kasıyor um varmı ? Karışamassin. Eğer yanlış birsey yazsaydim mod. Silerlerdi heralde ;)
Saçma amaçsız boş mesajlarımi alintilarmisin?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben aklında problem olan insan değilim. Neden anlamayayim anlatamadım galiba ama neyse.

Bak kardeşim bu gerçekten son mesajım..

Öncelikle bana olan şu tersliğini " - " ile çarp. Burada sana anlatmak istediğim şey şu. Evet burası konu dışı bir yer. İsteyen istediğini yazar. Ama herşeyin bir adabı , usülü vardır. Mesaj sınırı yok koyver gitsin deyipte burayı sohbet kutusuna çevirirsen seni troll üye olarak görür mesaj kasıyor havasına gireriz. Şöyle baktığımda ahmetle samimisiniz. Mesela sohbetinizi özel mesajdan yapın. Eğer birşey gördüğünde destekliyorsan beğen butonuna basman yeterli. Sana burda mesaj yazma diyen yok. Adabıyla mesaj yaz diyen çok.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bak kardeşim bu gerçekten son mesajım..

Öncelikle bana olan şu tersliğini "-" ile çarp. Burada sana anlatmak istediğim şey şu. Evet burası konu dışı bir yer. İsteyen istediğini yazar. Ama herşeyin bir adabı , usülü vardır. Mesaj sınırı yok koyver gitsin deyipte burayı sohbet kutusuna çevirirsen seni troll üye olarak görür mesaj kasıyor havasına gireriz. Şöyle baktığımda ahmetle samimisiniz. Mesela sohbetinizi özel mesajdan yapın. Eğer birşey gördüğünde destekliyorsan beğen butonuna basman yeterli. Sana burda mesaj yazma diyen yok. Adabıyla mesaj yaz diyen çok.
Tamam haklısıniz. Kapatalım isterseniz üsluplü olacağım. Eğer olmassam gerekenin yapılmasını istiyorum iyi gunler. Bu arada ahmet ? [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] biraz alaycı konuştuğu için gerildim.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Hmm yanlış oldu KB onlar etiketleyemedi ben etiketlicektim arkadaş düzeltmiş kusura bakmayın :(

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Mesaj kasıyor um varmı ? Karışamassin. Eğer yanlış birsey yazsaydim mod. Silerlerdi heralde ;)
Saçma amaçsız boş mesajlarımi alintilarmisin?
Sen böyle devam et bedava uçuş kazanırsın merak etme.
Adam akıllı mesajın olmadığı için tüm mesajlarını tek tek alıntılamaya gerek yok.
Konu dışı diye de her aklına gelen yazılmaz buraya. Her şeyin bir adabı vardır.
Anlayacağını sanmıyorum ya neys.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şu alaycı tavır i bıraksak ta ciddi olsak?

Edit: Özür dilerim.
Özür diledim farkında isen
Sen böyle devam et bedava uçuş kazanırsın merak etme.
Adam akıllı mesajın olmadığı için tüm mesajlarını tek tek alıntılamaya gerek yok.
Konu dışı diye de her aklına gelen yazılmaz buraya. Her şeyin bir adabı vardır.
Anlayacağını sanmıyorum ya neys.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Boş konuşmanın ne yeri ne zamanı gençler. Zaman hızlı akıyor, boş konuşana kadar üretken olalım. Açın kitapları da Quantum Fiziği çalışın. Dünya ölüyor. Yaşayacak yeni bir gezegen bulmamız gerek. Zamanı bükmemiz gereeek!! Galiba halen Yıldızlarası filminin etkisindeyim.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
3-4 gecedir ilginç ve düşündürücü rüyalar görüyorum . Hele bu sabah gördüğüm rüya beni sabahtan beri düşündürüyor bu rüyadan bir şeyler çıkartmalıyım ...
Bakalım bu gece ne görücem .

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
3-4 gecedir ilginç ve düşündürücü rüyalar görüyorum . Hele bu sabah gördüğüm rüya beni sabahtan beri düşündürüyor bu rüyadan bir şeyler çıkartmalıyım ...

Ben bir rüyalar görüyorum LSD kullansam bu kadarı olmaz o derece. Neler görebildiğini tahmin edebiliyorum bende öyleyim sabah kalıyorum yarım saat sonra falan aklıma gelmeye başlıyor rüyalar işe giderken falan hala düşünüyorum gördüklerimden anlam çıkarmaya çalışıyorum keşke hepsini %100 hatırlayabilsem

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Tamam kapatalım. Zaten moralim bozuk. Birde sizle uğraşamam :) ben size söz veriyorum [MENTION=101185]mr.[/MENTION]depreli , [MENTION=385184]mic check[/MENTION] , [MENTION=4485]ZAFER[/MENTION]Computer buraya bir daha soru sormayacagim o anlık düşüncelerimi konunun başlığına uygun şeyler yazacağım. Konunun dışında konuşan olursa da uyaracagim kabul mu ?

Biz sana bunu demedik sadece sit alani ne demektir gibi bi soru sorman garip geli bize. Cok abes kacti yoksa gerisine sorun yok etiketlemeyi de bi beceremedin [MENTION=395130]Zafer Computer[/MENTION] [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] :) bu sekilde etiketleniyoruz biz :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bazen bende artik bitsin dedigim ruyalar goruyorum. Gecen gece uyandigima defalarca sukretmistim. O kadar sacma sıkıcı bos bir ruyanin icindeydimki :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Yorgani iyi örtün. Belki ise yarar. Yaramazsa rüya tabirlerine bakmanizda fayda var.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Yorgani iyi örtün. Belki ise yarar. Yaramazsa rüya tabirlerine bakmanizda fayda var.

Yorganla ilgisi olacağını sanmıyorum.
Rüya tabirlerine bakıyorum .
Bu arada gördüğüm rüyalar öyle korkunç şeyler felan değil . Sadece olaylar bana bir şey ifade ediyor gibi ve ya ben fazla kafa taktım .

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bugün 2 tane sınavım var. Ve gene ders yapmadım bakalım sonuç ne olacak ..

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Biz sana bunu demedik sadece sit alani ne demektir gibi bi soru sorman garip geli bize. Cok abes kacti yoksa gerisine sorun yok etiketlemeyi de bi beceremedin [MENTION=395130]Zafer Computer[/MENTION] [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] :) bu sekilde etiketleniyoruz biz :D
:)))evet bir türlü başaramadım [MENTION=395130]Zafer Computer[/MENTION]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Selam millet nasılsınız iyi misiniz şu an işiten kaytarıp forumda takılıyorum inanılmaz zevkli oluyor :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bu Parfümü kullanan var mı ? veya başka parfüm öneriniz var mı ? :)
[img][5][1][900x1234].jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...