Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sdn nin söyle bir kuralı vardida ben mi bilmiyorum? Her kullanıcı bir konuya 10 kez mesaj yazabilir tarzı ?

• Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.

bkz: http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
  • Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
Burada fazla mesaj yazamaz tarzı bişi yok. Eğer ben konu dışında yazıyorsam başkasına da demeniz gerekir. Isim vermek istemiyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Adam sana kötü bişey söylemedi ki neden taşlıyorsun ki durduk yere
Tamam demedi. Ama amacım mesaj kasmak değil tamam geçtim Uzatmaya yim dedim. Ama olmuyor.
Amacım mesaj kasmak olsa ne olcak mesaj sayın yüksek olunca ekstra yardım varmı Hayır. E daha ne ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Son birşey daha söyleyip burdan uzaklaşıcam. Bu forum diğer forumlardan biraz farklı. Boş gezen tayfa burda olmaz. Herkesin muhakkak bir bilfiği vardır. Eğer ilgili olduğu bölümde konu açılırsa yardım etmeye çalışır ve çekilir. Bu konuda ciddi mesaj yazmaktan bıkanlar veya ufak tefek sorular sormak için vardır (tabi en doğrusunu mod. bilir. Saygılar sevgiler abilerime :) ) Yani her otu b*ku buraya yazmak mantıklı bir davranış değil. Eğer gerçekten birilerine faydalı olmak istiyorsan yardım bekleyen çok konu var. sizi oraya yöneltelim.
[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Alinti yaptigin mesajimda senide gördük deyince üzerime alindim dogal olarak.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Son birşey daha söyleyip burdan uzaklaşıcam. Bu forum diğer forumlardan biraz farklı. Boş gezen tayfa burda olmaz. Herkesin muhakkak bir bilfiği vardır. Eğer ilgili olduğu bölümde konu açılırsa yardım etmeye çalışır ve çekilir. Bu konuda ciddi mesaj yazmaktan bıkanlar veya ufak tefek sorular sormak için vardır (tabi en doğrusunu mod. bilir. Saygılar sevgiler abilerime :) ) Yani her otu b*ku buraya yazmak mantıklı bir davranış değil. Eğer gerçekten birilerine faydalı olmak istiyorsan yardım bekleyen çok konu var. sizi oraya yöneltelim.
Ben isterim yardım etmeyi. soyle rahatla konusuna denk geldim. Baktım sıcak ve samimi bir hava var. Ve farkında isen konu dışı. Bende samimiyetle soru soruyorum gülüyorum. Batiyormu? Eger batıyor ise bir daha adım atmam buraya.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben isterim yardım etmeyi. soyle rahatla konusuna denk geldim. Baktım sıcak ve samimi bir hava var. Ve farkında isen konu dışı. Bende samimiyetle soru soruyorum gülüyorum. Batiyormu? Eger batıyor ise bir daha adım atmam buraya.

Bana batan bişey yok ama birgün moderatörün gözüne batar işte o zaman görürsün samimi havayı.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Tamam demedi. Ama amacım mesaj kasmak değil tamam geçtim Uzatmaya yim dedim. Ama olmuyor.
Amacım mesaj kasmak olsa ne olcak mesaj sayın yüksek olunca ekstra yardım varmı Hayır. E daha ne ?

Sen istediğin gibi mesaj kasarsın zaten sana kimse karışamaz o senin kararında hani bunlar saygı çerçevesinde ilerlemeli sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama ama edox'la durduk yere atışman iyi olmamış

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bana batan bişey yok ama birgün moderatörün gözüne batar işte o zaman görürsün samimi havayı.
Tamam kapatalım. Zaten moralim bozuk. Birde sizle uğraşamam :) ben size söz veriyorum [MENTION=101185]mr.[/MENTION]depreli , [MENTION=385184]mic check[/MENTION] , [MENTION=4485]ZAFER[/MENTION]Computer buraya bir daha soru sormayacagim o anlık düşüncelerimi konunun başlığına uygun şeyler yazacağım. Konunun dışında konuşan olursa da uyaracagim kabul mu ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Sen istediğin gibi mesaj kasarsın zaten sana kimse karışamaz o senin kararında hani bunlar saygı çerçevesinde ilerlemeli sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama ama edox'la durduk yere atışman iyi olmamış
[MENTION=312196]edox[/MENTION] abim değil yanlış oldu duzelttim [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] hocam. Hayır haklısın aslında

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION]

Bildirim sorunu hala mevcut. Yok mu bunun bir cözümü?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tamam kapatalım. Zaten moralim bozuk. Birde sizle uğraşamam :) ben size söz veriyorum @mr.depreli , @mic check , @ZAFERComputer buraya bir daha soru sormayacagim o anlık düşüncelerimi konunun başlığına uygun şeyler yazacağım. Konunun dışında konuşan olursa da uyaracagim kabul mu ?

Söylediklerimizi doğru anladığın zaman sorunun çözümünü görüceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...