Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kredi karti ekledigin zaman iki lira mi cekiyor steam? Hic haberim yoktu..

evet hocam ilk başta çekiyor ekleyeli baya zaman geçmişse hatırlayamamış olabilirsin
ben iki tane enpara kart kullanıyorum, bu steam de aklında tutmuyor kartları sadece bi tane tutuyor o yüzden sürekli diğerini tekrar girmek durumunda kalıyorum o zaman da 2 lira çekiyor

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Aksiliğe bak o kadar çalıştığım edebiyat sınavım kötü nerdeyse hiç çalışmadığım fizik sınavı iyi geçti.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Matematikten 13 alarak sinif rekorunu elimde tutmaya devam ediyorum. :mad: Yeni gelen hocanin insafi yokmus.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ana sayfadaki reklam neymiş öyle kocaman :D sayfanın reklamı değil reklamın sayfası olmuş :) reklam engelleyici bile yetişemiyor bazen :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Veya benim gibi ailene söylemiceksin. Hep iyi notlarını söyle. Mesela ben şimdi 13 aldığımı söylesem evde kıyamet kopar heralde. Tabi kötü notlarını düzeltmeyi unutma.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Veya benim gibi ailene söylemiceksin. Hep iyi notlarını söyle. Mesela ben şimdi 13 aldığımı söylesem evde kıyamet kopar heralde. Tabi kötü notlarını düzeltmeyi unutma.

Bende eskiden öyle yapardım ne günlerdi be matematikten hep tek haneli notlar alırdım sınıfça kahkahalara boğulurduk lisede :) Hele benim düşük not almama çok gülerlerdi

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bende eskiden öyle yapardım ne günlerdi be matematikten hep tek haneli notlar alırdım sınıfça kahkahalara boğulurduk lisede :) Hele benim düşük not almama çok gülerlerdi

Aynı kaderi paylaşıyoruz desem :) yani ben gülmüyorumda diğerleri gülüyor tabi. Diğer yazılıya buraya 50+ puan yazma ümidiyle :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Okuldaki discoveryli arkadaşlara "=" göndermekten paket bitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...