Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Suan cok güzel indirim var Ecem. Z2 1600 lira. Ithalatci garantili ama yapacak birsey yok. Mesela bende LG P970 var. Ben böyle saglam telefon görmedim. Teknoloji biraz da sans isi. Mesela LG G3 te 1400 lira.

Gerçekten iyiymiş fiyatlar. İhtiyacınız varsa kaçırmayın bence :)

Bu arada Ebay, Paypal ve sanal karttan anlayan varsa özelden yazabilir mi? ^^

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evet detayları bekliyorum :D
ininal.com der susarım MasterCard simgesi olan her yerde geçiyor bu kart yalnız tek kötü yanı fazla para yüklenmiyor :/ 2000 tl limiti var karta toplamda 2000 lira yatırdığında kart iptal oluyor yeni kart alman gerekiyor ama paypal kartta sorun yok limit yönünde mesela

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
27bb2e9d8b9f6a68f4f7500914f151c9.jpg

Makarneks keyfi :)) :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
ininal.com der susarım MasterCard simgesi olan her yerde geçiyor bu kart yalnız tek kötü yanı fazla para yüklenmiyor :/ 2000 tl limiti var karta toplamda 2000 lira yatırdığında kart iptal oluyor yeni kart alman gerekiyor ama paypal kartta sorun yok limit yönünde mesela
Yok ya o öyle değil. 2000 tl limiti var fazla yükleyemezsin, üstündeki son kullanma tarihine kadar geçerlidir iptal olma olayı yok. [MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] tahminim oyun almak için kullanacaksın, ininal iyidir. Oyun alacağın zaman yüklersin harcarsın. İçinde bakiye varsa 1 tl keser her ay yoksa kesmez geriye dönük işlem de yapmaz. Normal kredi kartından farkı yok mastercard nerde geçiyorsa ininal de geçer. Kartı alma ücreti de 5 tl. En yakın migrostan gidip alabilirsin. :)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Ya ben bu MasterCard ve Visa'nın farkını bilmiyorum ne farkları var :P Paypal'a tanımlayıp Ebay'dan alışveriş yapabilir miyiz mesela?

Yok ya o öyle değil. 2000 tl limiti var fazla yükleyemezsin, üstündeki son kullanma tarihine kadar geçerlidir iptal olma olayı yok. @Ecem. tahminim oyun almak için kullanacaksın, ininal iyidir. Oyun alacağın zaman yüklersin harcarsın. İçinde bakiye varsa 1 tl keser her ay yoksa kesmez geriye dönük işlem de yapmaz. Normal kredi kartından farkı yok mastercard nerde geçiyorsa ininal de geçer. Kartı alma ücreti de 5 tl. En yakın migrostan gidip alabilirsin. :)

Yok oyun için değil oyunlardan soğudum bu ara :tongue: Paypal'a tanımlayıp Ebay gibi sitelerden alışveriş için kullanmak istiyorum. Açıkçası yurtdışı olduğu için kredi kartı tanımlamak istemiyorum.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ya ben bu MasterCard ve Visa'nın farkını bilmiyorum ne farkları var :P Paypal'a tanımlayıp Ebay'dan alışveriş yapabilir miyiz mesela?

Yok oyun için değil oyunlardan soğudum bu ara :tongue: Paypal'a tanımlayıp Ebay gibi sitelerden alışveriş için kullanmak istiyorum. Açıkçası yurtdışı olduğu için kredi kartı tanımlamak istemiyorum.

Mastercard visa fark yok bankaların anlaştığı şirketler bi önemi yok hangisinin olduğu.
Bende paypala tanımlı kullanıyorum bi sıkıntı olmaz ebayden vs alışveriş yapabilirsin fakat aklında bulunsun 75 euro üstü ürünler gümrükten geçmez.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Mastercard visa fark yok bankaların anlaştığı şirketler bi önemi yok hangisinin olduğu.
Bende paypala tanımlı kullanıyorum bi sıkıntı olmaz ebayden vs alışveriş yapabilirsin fakat aklında bulunsun 75 euro üstü ürünler gümrükten geçmez.

Bir ara 100 euro diye okumuştum 75 miymiş aklımda bulunsun teşekkürler :) Ebay'dan alışveriş konusunda bilginiz varsa birkaç şey danışabilir miyim acaba? :)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Buyur sor bakalım :)

Şimdi :D
1) Ebay'dan alışverişle ilgili neredeyse hiç bilgim yok. Yani internetten okudum ama çoğu üstün körü anlatmış :thumbdown: Dikkat etmemiz gereken şeyler neler?
2) Elektronik olmaması ve 75 euro'yu geçmemesi durumunda her şeyi alabilir miyiz?
3) Satıcı ile mutlaka iletişime geçin vs. diye bir şeyler okudum hep. Bu gerekli mi?
4) Paketim elime kesin ulaşır mı? :P

Şimdilik bu kadar. Ha bir de alışveriş yaparsam kafama takılan, anlamadığım bir şey olusa yine rahatsız edebilir miyim acaba? :P
Çok sordum kusura bakmayın :blushing:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Şimdi :D
1) Ebay'dan alışverişle ilgili neredeyse hiç bilgim yok. Yani internetten okudum ama çoğu üstün körü anlatmış :thumbdown: Dikkat etmemiz gereken şeyler neler?
2) Elektronik olmaması ve 75 euro'yu geçmemesi durumunda her şeyi alabilir miyiz?
3) Satıcı ile mutlaka iletişime geçin vs. diye bir şeyler okudum hep. Bu gerekli mi?
4) Paketim elime kesin ulaşır mı? :P

Şimdilik bu kadar. Ha bir de alışveriş yaparsam kafama takılan, anlamadığım bir şey olusa yine rahatsız edebilir miyim acaba? :P
Çok sordum kusura bakmayın :blushing:
Ne sormuşsun beya :D
1)Satıcının yaptığı satış sayısı ve buna bağlı memnuniyet yüzdesine dikkat edilmeli. Artı olarak Ships to: karşısında Worldwide olmasına dikkat et. Bu dünyanın her yerine gönderilir manasındadır. Condition: New yazmalı ki ürün sıfır olsun. Başka da dikkat etmen gereken pek bişey yok istersen satıcıya soru da sorabilirsin ingilizce lazım olursa da yardımcı oluruz :)
2)IMEI'li ürünler ve 75 euro üstü geçmez evet diğer türlü geçer.
3)Satıcı ile iletişim şart değil ille de. Ha mesela diyelim bir ürün alacaksın, kargo ile birlikte 80 euro ediyor. Satıcıya dersin fiyatı düşük göster üstüne de GIFT (hediye) yaz, o da düşürür sıkıntı olmaz. Olay bu.
4)Şartlara uygunsa niye ulaşmasın :P
Tabi alışveriş yaparken sorun olursa bi pm uzaklıktayım.
Est. önemli değil her zaman :)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ne sormuşsun beya :D
1)Satıcının yaptığı satış sayısı ve buna bağlı memnuniyet yüzdesine dikkat edilmeli. Artı olarak Ships to: karşısında Worldwide olmasına dikkat et. Bu dünyanın her yerine gönderilir manasındadır. Condition: New yazmalı ki ürün sıfır olsun. Başka da dikkat etmen gereken pek bişey yok istersen satıcıya soru da sorabilirsin ingilizce lazım olursa da yardımcı oluruz :)
2)IMEI'li ürünler ve 75 euro üstü geçmez evet diğer türlü geçer.
3)Satıcı ile iletişim şart değil ille de. Ha mesela diyelim bir ürün alacaksın, kargo ile birlikte 80 euro ediyor. Satıcıya dersin fiyatı düşük göster üstüne de GIFT (hediye) yaz, o da düşürür sıkıntı olmaz. Olay bu.
4)Şartlara uygunsa niye ulaşmasın :P
Tabi alışveriş yaparken sorun olursa bi pm uzaklıktayım.
Est. önemli değil her zaman :)

Çok teşekkürler valla aklımdaki soru işaretleri de cevaplanmış oldu :) Aklıma bir şey daha geldi :P Şey okumuştum. Kargo takip numarası vermiyorlarmış o yüzden gelmiyormuş vs. Mail adresime gelmez mi yoksa satıcıdan mı istemem gerekli? Ha birde o İninal kartı Paypal'a tanımladıktan sonra nasıl satın alacağım? Yine çok sordum da yurtdışı alışverişi bir de Paypal gibi tam bilmediğim bir sistem işin içine girince tırstım birazcık :blushing:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Çok teşekkürler valla aklımdaki soru işaretleri de cevaplanmış oldu :) Aklıma bir şey daha geldi :P Şey okumuştum. Kargo takip numarası vermiyorlarmış o yüzden gelmiyormuş vs. Mail adresime gelmez mi yoksa satıcıdan mı istemem gerekli? Ha birde o İninal kartı Paypal'a tanımladıktan sonra nasıl satın alacağım? Yine çok sordum da yurtdışı alışverişi bir de Paypal gibi tam bilmediğim bir sistem işin içine girince tırstım birazcık :blushing:
Her satıcı vermeyebiliyor satıcıdan satıcıya değişen bir durum alım öncesinde sorabilirsin onu.
Paypala tanımlayıp ebayden alırken paypal ile al diyorsun karışık bişey değil :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
1060 tl geçirmişler harç parası diye...

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Her satıcı vermeyebiliyor satıcıdan satıcıya değişen bir durum alım öncesinde sorabilirsin onu.
Paypala tanımlayıp ebayden alırken paypal ile al diyorsun karışık bişey değil :)

Tamam tekrardan çok teşekkürler :) Aklıma takılan bir şey olursa yine rahatsız ederim sağ olun ^^

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Facebbokta grup actik. Neler paylasalim. Oneriniz varmi :)

Edit: okulla ilgili ona gore :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Vizelerim başladı. :D Ve ben hiç çalışmadan giriyorum sınavlara bakalım sonuç ne olacak.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bu steam kredi kartını eklerken çektiği parayı ne zaman geri verecek? cumartesi günü 2 lira çekti hala geri vermedi [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...