Kuvvetmira
Profesör
Olur başta öyleSpora başladım dün bitti hareketler sonra montumu zorla giydim hala dayak yemiş gibi hissediyorum![]()
Olur başta öyleSpora başladım dün bitti hareketler sonra montumu zorla giydim hala dayak yemiş gibi hissediyorum![]()
Allah rahmet eylesin kardeşımDedem ölmüş![]()
Bugün salı yarın gene gidecem bu sefer nasıl yapacam aynı hareketleri onu düşünüyorum şimdi :confused1:Olur başta öyle![]()
Nasıl etkinleştiriliyor? Ben yapamamıştım da.Windows on da netframework kuracaktım içinde varmış etkinleştirdim.
Teşekkür ederim sağolun.
Teşekkür ederim. Çok sağolun.Doğum günün kutlu olsun![]()
Teşekkür ederim sağolun.Sevdiklerinle nice mutlu senelere
Teşekkürler
Nasıl etkinleştiriliyor? Ben yapamamıştım da.
Zaten sonrasında BF4 oynamak için 8.1 yükledim.
Teşekkürlerdoğum gününüz kutlu olsun @KatyPerry hanım![]()
Make it like your birthday everydayDoğum günün kutlu olsun abi. Nice mutlu senelere inşallah!
@KatyPerry
[video=youtube;jqYxyd1iSNk]http://www.youtube.com/watch?v=jqYxyd1iSNk&index=9&list=PLz68cPKdtIOynMh9-iopJ-KeJiXsFO18e[/video]
Teşekkürler
Make a like a birthday everydayBu şarkının paylaşımı tam oturdu ya çok hoşuma gitti
![]()
Çok sağol kardeşim teşekkürler.
Ne söyledin tam anlamadım .Doğum günümde ben se iaterim bak haa!![]()
Ne söyledin tam anlamadım .![]()
Doğum gününüz kutlu olsunHerkese cümleten günaydın.
Bugün benim doğum günüm![]()
Ayıpsın ogün gelsin sen daha demeden direk yollicam not aldımŞubat dörtte "Birthday" müziğini bana yolla diyom.![]()
Teşekkür ederim sağolun varolunDoğum gününüz kutlu olsun![]()
doğum gününüz kutlu olsun @KatyPerry hanım![]()
bu mesajlardan hangisi doğru yaDoğum günün kutlu olsun abi. Nice mutlu senelere inşallah!
@KatyPerry
[video=youtube;jqYxyd1iSNk]http://www.youtube.com/watch?v=jqYxyd1iSNk&index=9&list=PLz68cPKdtIOynMh9-iopJ-KeJiXsFO18e[/video]
Teşekkür ederim sağolun@KatyPerry Dgko kac oldun![]()
Doğum günün kutlu olsun.Herkese cümleten günaydın.
Bugün benim doğum günüm![]()
Harbiden aynısıgelecekteki halin
![]()
Teşekkürler sağolun varolunDoğum günün kutlu olsun.
İnşaallah oluruz iyi bir meslek sahibi.Harbiden aynısıYalnız tam mühendis tipi var bunda . Ahmet kardeşimizde inş öyle büyük bir meslek sahibi olacak.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Teşekkürler sağolun varolun![]()
gerçekten hanım mı? abi mi? :huh: