Asteriks
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Sana da günaydın ve doğum günün kutlu olsun.Herkese cümleten günaydın.
Bugün benim doğum günüm![]()
Sana da günaydın ve doğum günün kutlu olsun.Herkese cümleten günaydın.
Bugün benim doğum günüm![]()
Geçmiş olsun. Bende kızın peşini bıraksam mı?Ben böyle aşkın ızdırabını....
Hocam taktiik şu: seni üzdü ise bırak gitsin değerini bilen gelsin ben böyle yapıyor umGeçmiş olsun. Bende kızın peşini bıraksam mı?
Hocam ben kayit yapmistim. Bayaa aciklayici yazdim hatta sorunumu. Mail adresimi de yazmistim. Yardimci olmak isteyen buraya yazsin vs. Geri donus olmadi cunku mathematica kullanmiyorlarmis. Cogunlukla matlab. Sansin var yani.[MENTION=352859]odessa[/MENTION]
Eyvallah, sağolasın bakacam ama mühendislik fakültesinde okumuyorumO forumlara mühendis olmayanları almıyorlardı heralde
![]()
![]()
[MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION]
Yok kardeş pdflerde bulamıyorum. Bir soru var geçen senelerde çıkan, cevabı da yok. Nasıl yapacaz bir türlü bulamıyoruz.
Sende bendensin, birak gitsin bosverKızla aramızda bişey yok ben onu seviyorum
Durum farklı o:OKızla aramızda bişey yok ben onu seviyorum
Benim gibi :/Sende bendensin, birak gitsin bosver![]()
BilmiyorumSende bendensin, birak gitsin bosver![]()
AynenDurum farklı o:O
13Depreli kardeş yaş kaç?
Sende bendensin 13 :/Bilmiyorum
Aynen
13
Teog bişey hatırlattı mı?Sende bendensin 13 :/
Uzay yılı diye bişi vardida benmi duymadim?13? Dünya yılı ile mi?
Evet hahaTeog bişey hatırlattı mı?![]()
Evet baya baya 1313? Dünya yılı ile mi?
Baya baya 13Evet baya baya 13
Uzay yılı diye bişi vardida benmi duymadim?
Hocam hayır efkarım falan yok gayet mutluyum.Ya çocum bu yaşta bu efkar niye? Daha çok göt olacaksınız şimdiden bayrağı çekmeyin okulunuzu düşünün kızları boşverin yoksa ileride göt oğlu göt olursunuz. Saygılar
İsmini bilmiyorum sadece günde iki kez görüyorum :/Hocam kızın ismi nedir özelden yazabilirsiniz
Aynen bee!böyle aşkta yakıyor be :///
Aynen öyle aslında yapcak bişi yokkİlkokul-lise arasi sevgili felan heves isinden ibaret. O yuzden boyle sacma islere yormayin kafanizi. Bugun aski yarin saskini olursun![]()
PekiGençler ben sizi kederlerinizle başbaşa bırakayım saygılar.
Kederim(iz) olduğunu nereden çıkardın. Biraz üzüntü tarzı bişey varGençler ben sizi kederlerinizle başbaşa bırakayım saygılar.
Yaş?Gençler ben sizi kederlerinizle başbaşa bırakayım saygılar.
Ölmek geliyor ama olmuyor dersler bir ayrı bu bir ayrıAynen bee!Neyse akışına bıraktık.
![]()