Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Geçici değil miydi o?
Ceza aldılar işte. Aklım bana gider hep...
Geçici değil miydi o?
ceza sebebi ne biliyor musunuz ?
Turkcell'in güzel paketleri varmış. Napsam taşıttırsam mı hattı?
taşı taşı ama genç turkcell'li ol yoksa zengin muamelesi görürsün...
taşı taşı ama genç turkcell'li ol yoksa zengin muamelesi görürsün...
Tamam da hattı babam kendi üzerine almıştı. Yaşı 36 olur mu?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tamam da hattı babam kendi üzerine almıştı. Yaşı 36 olur mu?
Ders çalışmam lazim okul açıldığından beri kitap yüzü açmadımnakil oldum hiç bişey bilmiyorum perşembe mat yazılı var sonraki günler her gün 2 yazılı var insanin su anda girsem hepsine hepsinden 0 çekerim.Var mı benim gibi olan akıl verin
olmaz 25 yaş sınırı var 35lira'ya üzerine alıcan öyle ...
vodafone için sordum ben bugün 30 küsür yeni hat ama turkcell de değişir mi bilmemHımm. Yeni bir hattı kaça veriyorlar? Babama bir tane daha hat lazım, kendime alsam bir tane daha?
Ben varım. Ders çalışıyorum her gün ama yeterli değil. Yarın mat yazılım var ama ders çalışasım olmadığı için ne yapıcağımı bilmiyroum. şimdi kitabı açsam çalışmıcam. İstek gelene kadar az devam.
Hımm. Yeni bir hattı kaça veriyorlar? Babama bir tane daha hat lazım, kendime alsam bir tane daha?
Kaçıncı sınıfsın
39lira filan 5lira var ön ödemli vodofone'da aynı bende hat alacaktım fiyatı beni kaçırttı elim cüzdanıma gitmedi gerçi bizimkiler vodofone karşı herkeste turkcell var.
Bende tel bozuk olmasaydı whatsapp tan konuşurdukhe,m forumdan arkadaşım oldu
![]()
Yoohaaa...Call Of Duty: Advanced Warfare, Torrentlere düşmüş beyler![]()
Hediyesi 45 GB
TTnet oyunu indirene kadar Akk koyar yahuYoohaaa...
O ney lan öyle![]()
Akkyi geçtim 45 gb ne yapıyor bunlar agaTTnet oyunu indirene kadar Akk koyar yahu![]()
Xbox 360 boyutu 16 GB civarıydı. PC için 45 GB resmen PC'yi öldürmeye çalışıyorlar.Akkyi geçtim 45 gb ne yapıyor bunlar aga![]()
Harddisk yetmiyor yeni al sistem yetmiyor ekran kartı al. Bunlar hep kapitalist düzen işte.
Bende 2630 a kaldım sorma. Heralde sende 10. sınıfsın
Hangi ildesin nerde okuyosun ister p.m at ister burdan söyle merak ettim
![]()
bende oyle dusunuyorum hocam ama fener bir atak yapmazsaFenerliyim ama beşiktaş 3-2 maçı alıcak gibime geliyor