- Reaksiyon puanı
- 46
İpman ♥ Bruce lee ♥
Ölü taklidi yapin susar belki [emoji43] [emoji43]Fizikçimizin bize yaptığı işkence katy perry se niye uçamıyo![]()
Izledin mi?İpman ♥ Bruce lee ♥
Izledin mi?
Izledikten sonra Wing-chun kurslarina bakmaya baslamistim. Sifu Emin hocayi da biliyorsundur sanirim.izledim tabi kaçar mı
Bruce Lee hayranıyımdır
ustasını da seviyoruz tabi![]()
Izledikten sonra Wing-chun kurslarina bakmaya baslamistim. Sifu Emin hocayi da biliyorsundur sanirim.
Yalnız olmadığımı bilmek güzelBen kis adamiyim. Ne sivrisinek var ne de herhangi bir sinek türü. Belki de bu yüzden kisi seviyorumdur![]()
Şimdi bende çözdüm bana da kore çıktıRuhun hangi millete ait testini yaptim iste sonuc: Senin ruhun Güney Kore'ye ait. Senin en öne çıkan ve süper özelliğin, güler yüzün. Binlerce badire atlatmana ve feleğin türlü çemberinden geçmene rağmen o yüzündeki tebessüm asla eksik olmaz; sana bakanın içi açılır yani. Bunun yanında saygılı bir insansın. Başkalarından da aynısı bekliyorsun haliyle. Sınırları asla aşmazsın yani. Çocuk ruhlu ve yardımsever olduğunu söylemek gerek.
Abbas güney kore yolcusu![]()
Yok hacı yemiyo denendiÖlü taklidi yapin susar belki [emoji43] [emoji43]
Dersten iyidirOkulda nöbetçi olmakta çok sıkıcı valla
Dersten iyidir![]()
Tekmisin bizde genelde 3-4 kişi oluyo zevkli geçiyo. İnan su tarih dersini dinlemek yerine tek başıma nöbetçi olmayı yeğlerimOrası öylede tek başına oluncada ister istemez sıkılıyorum![]()
Tekmisin bizde genelde 3-4 kişi oluyo zevkli geçiyo. İnan su tarih dersini dinlemek yerine tek başıma nöbetçi olmayı yeğlerim![]()
Kaç hacı yoklamada nöbetçi yazıyo zatenNormalde 2 kişi oluyoruzda bugün diğer arkadaş gelmemiş bende tek kaldım
Kaç hacı yoklamada nöbetçi yazıyo zaten(hep kötü ornek oluyorum ya) ama teksen anlarlar
![]()
En kolayı nobetciyken hiç gitmemek ben hep ole yaparım işin garibi yokta yazilmamBende öğlenden sonra kaçmayı düşünüyordumda diğer arkadaş gelmeyince yattı![]()
Nexus 6 Bedava olacakmış![]()