Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Yaklaşık 2 sene boyunca Note 2 kullandım ve bu süre zarfında Samsung ile karşılaşabileceğim tüm problemlerle karşılaştım. Geç uyanma mi desem TW kasmasi mi desem aptalca cokmeler mi desem.. sonra birgün oyun oynarken anında uygulama çökmesi sonucu anlık bir sinirle telefonu duvara fırlattım paramparça oldu duvarda lanet plastiğin boyası kaldi nedenini bilmiyorum ama çok mutlu olmuştum.. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tüm birikmisim ile One M8 aldım çok mutluyum hala Note 2 min eski arka kapağını saklarım.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Vodafone 547 tuğla oldu heralde. Java telefona yazılımı nasıl atıcaz. dosya elimde ama nasıl atıcağımı bilmiyorum.

byarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Of of bu gün eski kız arkadaşımı gördüm. Benimle çıkarken vasat kızın biriydi şimdiyse bildiğin taş olmuş. Ah ahmak kafam ah.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
500 gb hitaçi harddisk nasıl olduda ellerimden kayıverdi 8. taşınabilir harddisk bozuşum artık yeter yeter oğlu yeter 1 değil 2 değil 3 değil tam 8 kere ya dinden imdandan çıkıcam artık

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Mac'imde garip dosyalar oluştu ve iki programı silemiyorum :ohmy: Yardım edebilecek? :helpsmilie:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Tamda bunalıma girecek zamanı buldum... [MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] Senin Mac'e format lazım... :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
a07bc9b6c1d84c757c21db22b74f901c.jpg

Bu nasi is :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
500 gb hitaçi harddisk nasıl olduda ellerimden kayıverdi 8. taşınabilir harddisk bozuşum artık yeter yeter oğlu yeter 1 değil 2 değil 3 değil tam 8 kere ya dinden imdandan çıkıcam artık

Sakarlık söz konusu bence olayın HDD ile alakası yok ama genede geçmiş olsun. Aynı şey 8 kere başıma gelse sinirden ne yapardım bilemiyorum :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sakarlık söz konusu bence olayın HDD ile alakası yok ama genede geçmiş olsun. Aynı şey 8 kere başıma gelse sinirden ne yapardım bilemiyorum :D

7. de dayanamayıp ssd aldım ama onuda laptoba taktım. Bu 8. bardağı iyice taşırdı. Çok talihsizim ama çok çok dikkatli olmam gerekiyor bu aleti bozmamak için 6 sı zaten veri yazarken çalışma masamın rafından düştü mausu sola çekeyim derken 30 cm den aşağıya düştü küt tonlarca bad sectör. Hiç böyle telefon düşüren sakar bir modelde değilim olsam zaten sinirlenmem bu kadar benim sakarlığım der geçerim ama hayırdır yani 8 oldu nedir bu haddisk teröristi oldum resmen

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] harddisklerin kesin senle takıntısı var. Bu herif beni kullanmasına diye intihar ediyorlardır. :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@Seyhoo harddisklerin kesin senle takıntısı var. Bu herif beni kullanmasına diye intihar ediyorlardır. :D

Bozuk harddisk kullanılıyor ama içinde çok önemli çizimler var onlardan birisi giderse benim sonum gelmiş demektir. Bazılarına kurtarma programlarıda fayda etmiyor. 2500 euro bulursam kurtarıyorlar

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bozuk harddisk kullanılıyor ama içinde çok önemli çizimler var onlardan birisi giderse benim sonum gelmiş demektir. Bazılarına kurtarma programlarıda fayda etmiyor. 2500 euro bulursam kurtarıyorlar
Yanlış anlamada sen hardisklere o türden fotoğraflar atıyon mu? Eğer atıyorsan harddisk abdest bozuyordur. Bi gusül aldırmanda fayda var. :D
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] oldu başka? :thumbdown:
Formaaattt!!!! :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
7. de dayanamayıp ssd aldım ama onuda laptoba taktım. Bu 8. bardağı iyice taşırdı. Çok talihsizim ama çok çok dikkatli olmam gerekiyor bu aleti bozmamak için 6 sı zaten veri yazarken çalışma masamın rafından düştü mausu sola çekeyim derken 30 cm den aşağıya düştü küt tonlarca bad sectör. Hiç böyle telefon düşüren sakar bir modelde değilim olsam zaten sinirlenmem bu kadar benim sakarlığım der geçerim ama hayırdır yani 8 oldu nedir bu haddisk teröristi oldum resmen

bizimki 8. hdd'yi düşürse bozulsa üzerinde tepinir hatta duvardan duvara çarpar ağzına geleni sayardı hdd'ye sende evliya sabrı var gibi pozitif ol pozitif sonuçlar olur.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ya sanırım ondan. Yedeğim de yok nasıl silebilirim ben bunları :(

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] sende olan sıkıntinin bir benzeri bende var. Ne zaman bir telefonu kullanmaya baslasam cok gecmeden ya bozulur ya biyeri kirilir. Mesela bugun 4. Telimi bozdum :) s4 u cope atmis bi insanim gerisini sen dusun :D yeni tel alicak parada yok :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
bizimki 8. hdd'yi düşürse bozulsa üzerinde tepinir hatta duvardan duvara çarpar ağzına geleni sayardı hdd'ye sende evliya sabrı var gibi pozitif ol pozitif sonuçlar olur.

Hatırlar mısın abi bu 7 oldu demiştim. Aha buda 8. Valla diyecek hiçbişey kalmadı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Seyhoo sende olan sıkıntinin bir benzeri bende var. Ne zaman bir telefonu kullanmaya baslasam cok gecmeden ya bozulur ya biyeri kirilir. Mesela bugun 4. Telimi bozdum :) s4 u cope atmis bi insanim gerisini sen dusun :D yeni tel alicak parada yok :)

Ben 5 yıl önce 2730 classic aldım hala kullanıyorum ne gerek var öyle cihazlara şahin al daha iyi ayağını yerden keser en azından

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

1) 16 Gb'lık bir flashdisk alıyorsun.
2) Çok önemli bilgileri yedekliyorsun.
3) Format CD'sini takıyorsun.
4) Next, Next yapıyorsun.
5) Biraz bekliyorsun.
6) Sonunda o gereksiz zamazingodan kurtuluyorsun.
7) Katy Perry açıp yenilenen bilgisayarını kutluyorsun...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1) 16 Gb'lık bir flashdisk alıyorsun.
2) Çok önemli bilgileri yedekliyorsun.
3) Format CD'sini takıyorsun.
4) Next, Next yapıyorsun.
5) Biraz bekliyorsun.
6) Sonunda o gereksiz zamazingodan kurtuluyorsun.
7) Katy Perry açıp yenilenen bilgisayarını kutluyorsun...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Benim bilgisayarimda disket girisi var. Neyin havasindasiniz :D :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
CD/DVD sürücüsü olmayan pahalı elmaya nasıl atıyorsunuz formatı?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
USB ile her mac bilgisayara windows sürümünü yükleyebilirsiniz. Tabi maca özel bios ayarını biliyorsanız internetten araştırıp yapabilirsiniz. Ben yaptım arkadaşımın bilgisayarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...