Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gt-s5360 garantilidi ona cyanocream3 attım garanti uçtumu? kardeşim uçtu diyor faturayı yedircem ona yoksa...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar sdn esnaflar derneği falan var mı yoksa açalım :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ne gündü ama [emoji29]

Uzun zamandır bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. Bi de 8:40 dersim var yarın :(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben kis adamiyim. Ne sivrisinek var ne de herhangi bir sinek türü. Belki de bu yüzden kisi seviyorumdur :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ruhun hangi millete ait testini yaptim iste sonuc: Senin ruhun Güney Kore'ye ait. Senin en öne çıkan ve süper özelliğin, güler yüzün. Binlerce badire atlatmana ve feleğin türlü çemberinden geçmene rağmen o yüzündeki tebessüm asla eksik olmaz; sana bakanın içi açılır yani. Bunun yanında saygılı bir insansın. Başkalarından da aynısı bekliyorsun haliyle. Sınırları asla aşmazsın yani. Çocuk ruhlu ve yardımsever olduğunu söylemek gerek.

Abbas güney kore yolcusu :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ruhun hangi millete ait testini yaptim iste sonuc: Senin ruhun Güney Kore'ye ait. Senin en öne çıkan ve süper özelliğin, güler yüzün. Binlerce badire atlatmana ve feleğin türlü çemberinden geçmene rağmen o yüzündeki tebessüm asla eksik olmaz; sana bakanın içi açılır yani. Bunun yanında saygılı bir insansın. Başkalarından da aynısı bekliyorsun haliyle. Sınırları asla aşmazsın yani. Çocuk ruhlu ve yardımsever olduğunu söylemek gerek.

Abbas güney kore yolcusu :D
Şimdi bende çözdüm bana da kore çıktı :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İyi ki Masaüstüne Windows 8 Kurmadım :) Laptopa kurdum 1 2 ay oldu hiç sarmadı :closedeyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...