Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Arkadaşlar YouTube'a mobil değilde bilgisayardaki gibi girmenin yolu yok mu?
Chromedan gir masaüstü sitesi iste tamamdırArkadaşlar YouTube'a mobil değilde bilgisayardaki gibi girmenin yolu yok mu?
Nasıl yani önüme öyle birşey gelmedi.Chromedan gir masaüstü sitesi iste tamamdır![]()
Nasıl yani önüme öyle birşey gelmedi.
Puffin indir bide onda dene bakalımDediklerinizi yaptım ve sonuç:
![]()
@mic check Sagopa Kajmer'in kliplerini -kendisi tarafından- yüklediği YouTube hesabı var mı? Vevo gibi kısacası
google playdan youtube zımbırtısını indir google inc. olan.
![]()
sağ alt köşede üç nokta üst üste var ona tıklayınca çıkıyor seçenekler bu arada bu dark evo 3g m7220 tablet 4.2.2 sürümü.
Sağol sende yardımcı oldun ama o noktalar yok Diskavri'de. Düz YouTube lazım olunca Puffin ile gireriz.
Yardımlarınızı için sağolun.![]()
ekran görüntüsünü al picasaya gönder sağ üst köşedeki yuvarlak logo o sonra fotograflarımı tıkla.
![]()
Abi demek istediğini tam olarak anlayamadım.![]()
evet buna cevap alalım haydi bekliyoruz yoksa paypal ve finansbank hesaplarını imha edicem finansbank hesabım kıbrısşehitleri şubesinde...
Sende sağol ben işte bu yüzden android seviyorum bişey arıyorsun illa bir çözümü oluyor yelpaze geniş diğer sistemlere bu yüzden ısınamadım bir türlü herşeyi yapmak o kadar kolayki nerdeyse pcye gerek kalmıyorSağol sende yardımcı oldun ama o noktalar yok Diskavri'de. Düz YouTube lazım olunca Puffin ile gireriz.
Yardımlarınızı için sağolun.![]()
Sende sağol ben işte bu yüzden android seviyorum bişey arıyorsun illa bir çözümü oluyor yelpaze geniş diğer sistemlere bu yüzden ısınamadım bir türlü herşeyi yapmak o kadar kolayki nerdeyse pcye gerek kalmıyor![]()
bak şekilliyi sevmiyorum ya ://
zaten normal sürmeye bile üşeniyorum onu hiç yapamam
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bak şekilliyi sevmiyorum ya ://
zaten normal sürmeye bile üşeniyorum onu hiç yapamam![]()
Yaglanma derdiniz yok sanirimyine tantuni zamanımmm
![]()
Yaglanma derdiniz yok sanirim![]()
Oooovv sınıf pert sınıf iptalFizikçimizin bize yaptığı işkence katy perry se niye uçamıyo![]()