valla 2 3 gün üniversiteye terlikle gittim [emoji16]Ayni hocam benimde. 4-5 gunse iyi![]()
valla 2 3 gün üniversiteye terlikle gittim [emoji16]Ayni hocam benimde. 4-5 gunse iyi![]()
TabikiNe Sago ne başka sanatçı Katy'nin yerine geçemez... :wub: Haa bide tırnak yeniden çıkıyor mu?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ne Sago ne başka sanatçı Katy'nin yerine geçemez... :wub: Haa bide tırnak yeniden çıkıyor mu?
Ben okula gitmem terliklevalla 2 3 gün üniversiteye terlikle gittim [emoji16]
oda güzel [emoji1]Ben okula gitmem terlikle5 gun yatis anlicagin
![]()
Tabiki![]()
Tabiki![]()
Hahiddia için sıcak havye tutan birisi olarak bunun acısı hiçbirşey çok fazla kafaya takma acı geçmez bilinç altında acıcak beklentisi sonucu acı var yoksa çoktan geçmişti.
ooo kaç levelsinClash of Clans varken yüzüne bakmam.
Daha kotusunu soyliyimmi. Bu tirnak 2 sene oncede cekildi. Daha dogrusu ustune agir bisey dustu ve morardi. Altindan tirnak surunce eskisi cikti. Cok cekti bu parmak bendenYav arkadaş bu nedir herkesin tırnağı çıkıyor , sökülüyor![]()
Allaha şükürler olsun benim hayatımda şuana kadar tırnağım falan ne çıktı ne kırıldı hiçbirşey olmadı.
Yani Wine Linuxda da var direkten .exe uzantılarında şarap simgesi çıkıyor dokunduğunuzda açılıyor mac te bilmem ah ah hep bi Mac istemişimdir...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yani Wine Linuxda da var direkten .exe uzantılarında şarap simgesi çıkıyor dokunduğunuzda açılıyor mac te bilmem ah ah hep bi Mac istemişimdir...
Macte birlikte aç diye bi seçenek yok mu ? @Ecem.
Ben neden oradayım
Mr.Deprelinin yanında çıkan + ne oluyor ?
Arkadas eklenilenlerin yaninda + çıkıyor diye biliyorum
Resmi sitesi yada wikisi vardır mutlaka bak oradanBunda bir şarap kutusu var bir de kadeh var içinde de kırmızı şarapNeyse belki bilen çıkar :helpsmilie:
Resmi sitesi yada wikisi vardır mutlaka bak oradan
E İngilizce olmadan bir şey olmuyor herkes bilmeliİngilizce gerekli onları anlamak için. Neyse anlayabildiğim kadar artık![]()
E İngilizce olmadan bir şey olmuyor herkes bilmeli