Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
:D Ne Sago ne başka sanatçı Katy'nin yerine geçemez... :wub: Haa bide tırnak yeniden çıkıyor mu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:D Ne Sago ne başka sanatçı Katy'nin yerine geçemez... :wub: Haa bide tırnak yeniden çıkıyor mu?
Tabiki :D

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
iddia için sıcak havye tutan birisi olarak bunun acısı hiçbirşey çok fazla kafaya takma acı geçmez bilinç altında acıcak beklentisi sonucu acı var yoksa çoktan geçmişti.
Hah :D Havya zor iştir ya ben parmağı yaktım su topluyor :D ama tırnak çekilmesi de bi garip zor. Yaşamadım hiç tırnak çekilmesini yaşamak da istemiyorum. @mic check Çok geçmiş olsun

Clash of Clans varken yüzüne bakmam.
ooo kaç levelsin :D Ben 73 ama bıraktım cihazın Apple ise ve benden düşük levelli isen Game Centerımı veririm :)

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler size bir soru. Windows 7 deki temalar Windows 8 veya 8.1'e kurulurmu.
(Temalar win7'deki Resources klasöründen alınacak yalnız)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Yav arkadaş bu nedir herkesin tırnağı çıkıyor , sökülüyor :(

Allaha şükürler olsun benim hayatımda şuana kadar tırnağım falan ne çıktı ne kırıldı hiçbirşey olmadı.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yav arkadaş bu nedir herkesin tırnağı çıkıyor , sökülüyor :(

Allaha şükürler olsun benim hayatımda şuana kadar tırnağım falan ne çıktı ne kırıldı hiçbirşey olmadı.
Daha kotusunu soyliyimmi. Bu tirnak 2 sene oncede cekildi. Daha dogrusu ustune agir bisey dustu ve morardi. Altindan tirnak surunce eskisi cikti. Cok cekti bu parmak benden :-)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
c76ff3b3adb5c3845a3344312ee22a1d.jpg
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] 72 miş Köyüm bu :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
WineBottler diye bir program indirdim. Windows programlarını Mac'te çalıştırıyormuş da nasıl olacak pek anlamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? :helpsmilie:

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Yani Wine Linuxda da var direkten .exe uzantılarında şarap simgesi çıkıyor dokunduğunuzda açılıyor mac te bilmem ah ah hep bi Mac istemişimdir...

Yani Wine Linuxda da var direkten .exe uzantılarında şarap simgesi çıkıyor dokunduğunuzda açılıyor mac te bilmem ah ah hep bi Mac istemişimdir...

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Bunda bir şarap kutusu var bir de kadeh var içinde de kırmızı şarap :P Neyse belki bilen çıkar :helpsmilie:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] gecmis olsun kardeşim ilk 1-2 gün zorlu olur dayan bakalım

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Rasim Ozan Kütahyalı

Bir insan bu kadar boş ve gereksiz konuşabilir, yüzlerce tartışma programı izledim ama bu herif kadar boş konuşanı yok. TV patronu olsam kanala 100 metre yaklaştırmam.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Konuya bakmasaydınız orada olmazdınız :D Onlar konuya bakan insanlar
Yav 23 konuk ne iş yapıyonuz siz burda gidin başka şeyler öğrenin burda öğrenilcek bi şey yok :D (Var da Söyle Rahatla konusu çok bi işe yaramaz sohbet muhabbetten başka)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...