Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
67UyyOi.gif
Hakki alkanin sagindakini erdi özüag ya benzettim ben

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
(ç)alıntı mesaj:
Başarılar kardeşim . inş güzel not alırsın.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tirnagim cekildi ve acaip bi aci cekiyorum suan. Kafa dagitcak biseyde yok. Tek iyi yani 5 gun okul yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Tirnagim cekildi ve acaip bi aci cekiyorum suan. Kafa dagitcak biseyde yok. Tek iyi yani 5 gun okul yok.

geçmiş olsun sen nasıl yaptın? tıbbi olarak? benim gibi ayağnın yada el neyse üzerinden kapı geçirttin? ben sol ayağımın baş parmağnın tırnağını kapıyla yerinden çıkartmayı becermiştim milimetrik bir fark vardı kapı ayakkabının içindeki tırnağağa çarptı çok acımadı kapıya tekme atınca acımıştı...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
geçmiş olsun sen nasıl yaptın? tıbbi olarak? benim gibi ayağnın yada el neyse üzerinden kapı geçirttin? ben sol ayağımın baş parmağnın tırnağını kapıyla yerinden çıkartmayı becermiştim milimetrik bir fark vardı ayakkabının içinde kapı tırnağağa çarptı çok acımadı kapıya tekme atınca acımıştı...
Tibbi olarak hocam. Geri kalan kismi ben anlayamadim :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Tibbi olarak hocam. Geri kalan kismi ben anlayamadim :)

ayak,el? benimde ayak başparmağımın tırnağı düştü.çekildi yada çakıldı denebilcek bişey olmuştu yarabandı yapıştırmıştım bandı değiştirirken tırnağım elimde kalmıştı...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ayak,el? benimde ayak başparmağımın tırnağı düştü.çekildi yada çakıldı denebilcek bişey olmuştu yarabandı yapıştırmıştım bandı değiştirirken tırnağım elimde kalmıştı...
Ayak. Ve su an o kadar aciyoki evde ne gorsem sovuyorum.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ayağını düşünme başka şeyler düşün acı yok de benimki fazla acımamıştı kapıya tekme atınca acımıştı kısa sürmüştü...
galiba acımasız biriyim...
Hocam dedigin gibio olsa kivraniyorum yattigim yerde . bi igne yaosalardi o biledaha az acitiyo

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Sagoyla cem adrian duet yapmis ama bekledigimiz gibi olmadi :) sago daha cok back vokal ve schrat la ilgilenmis.

Sabah sınav için dershaneye gitmeden önce Sago dinliyordum. Onu görmedim daha çok şu animasyonlu olanları dinledim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
iddia için sıcak havye tutan birisi olarak bunun acısı hiçbirşey çok fazla kafaya takma acı geçmez bilinç altında acıcak beklentisi sonucu acı var yoksa çoktan geçmişti.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ben kendimce bir harekat baslattim amacim daha cok sago dinleyicisi. Sen 5. Kisisin :)

:D Ne Sago ne başka sanatçı Katy'nin yerine geçemez... :wub: Haa bide tırnak yeniden çıkıyor mu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben kendimce bir harekat baslattim amacim daha cok sago dinleyicisi. Sen 5. Kisisin :)

:D Ne Sago ne başka sanatçı Katy'nin yerine geçemez... :wub: Haa bide tırnak yeniden çıkıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...