- Reaksiyon puanı
- 41
aşk dramatikleştiriliyor maalesef...Beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim beni beğenmez
kısır döngü yani
aşk dramatikleştiriliyor maalesef...Beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim beni beğenmez
kısır döngü yani
Hakki alkanin sagindakini erdi özüag ya benzettim ben
Hakki alkanin sagindakini erdi özüag ya benzettim ben
Başarılar kardeşim . inş güzel not alırsın.Öff! 5'te sınav var...![]()
Başka birini mi bulamadınIsmail yk misin oglum senben herkesi beğeniyorum ama kimse begenmedi su ana kadar o daha kötü
![]()
Gecmis olsun.Tirnagim cekildi ve acaip bi aci cekiyorum suan. Kafa dagitcak biseyde yok. Tek iyi yani 5 gun okul yok.
Tirnagim cekildi ve acaip bi aci cekiyorum suan. Kafa dagitcak biseyde yok. Tek iyi yani 5 gun okul yok.
Tibbi olarak hocam. Geri kalan kismi ben anlayamadimgeçmiş olsun sen nasıl yaptın? tıbbi olarak? benim gibi ayağnın yada el neyse üzerinden kapı geçirttin? ben sol ayağımın baş parmağnın tırnağını kapıyla yerinden çıkartmayı becermiştim milimetrik bir fark vardı ayakkabının içinde kapı tırnağağa çarptı çok acımadı kapıya tekme atınca acımıştı...
Tibbi olarak hocam. Geri kalan kismi ben anlayamadim![]()
Ayak. Ve su an o kadar aciyoki evde ne gorsem sovuyorum.ayak,el? benimde ayak başparmağımın tırnağı düştü.çekildi yada çakıldı denebilcek bişey olmuştu yarabandı yapıştırmıştım bandı değiştirirken tırnağım elimde kalmıştı...
ayağını düşünme başka şeyler düşün acı yok de benimki fazla acımamıştı kapıya tekme atınca acımıştı kısa sürmüştü...Ayak. Ve su an o kadar aciyoki evde ne gorsem sovuyorum.
Hocam dedigin gibio olsa kivraniyorum yattigim yerde . bi igne yaosalardi o biledaha az acitiyoayağını düşünme başka şeyler düşün acı yok de benimki fazla acımamıştı kapıya tekme atınca acımıştı kısa sürmüştü...
galiba acımasız biriyim...
Hocam dedigin gibio olsa kivraniyorum yattigim yerde . bi igne yaosalardi o biledaha az acitiyo
Başarılar![]()
Başarılar kardeşim . inş güzel not alırsın.
Geçmiş olsun güzel kardeşimTirnagim cekildi ve acaip bi aci cekiyorum suan. Kafa dagitcak biseyde yok. Tek iyi yani 5 gun okul yok.
Sagol. Acisi dindi birazGeçmiş olsun güzel kardeşim![]()
Tirnagim cekildi ve acaip bi aci cekiyorum suan. Kafa dagitcak biseyde yok. Tek iyi yani 5 gun okul yok.
Cigköfte ye. Aci aciyi söker.Sagol. Acisi dindi biraz![]()
Sagoyla cem adrian duet yapmis ama bekledigimiz gibi olmadiGeçmiş olsun kardeşim... Katy Perry dinle geçer...
Sagoyla cem adrian duet yapmis ama bekledigimiz gibi olmadisago daha cok back vokal ve schrat la ilgilenmis.
geçmiş olsun benimde 4 5 gün önce çekildi ayak baş parmağımın tırnağı şimdi ayakkabı giyebiliyorum [emoji5]Tirnagim cekildi ve acaip bi aci cekiyorum suan. Kafa dagitcak biseyde yok. Tek iyi yani 5 gun okul yok.
Ben kendimce bir harekat baslattim amacim daha cok sago dinleyicisi. Sen 5. KisisinSabah sınav için dershaneye gitmeden önce Sago dinliyordum. Onu görmedim daha çok şu animasyonlu olanları dinledim.
Ayni hocam benimde. 4-5 gunse iyigeçmiş olsun benimde 4 5 gün önce çekildi ayak baş parmağımın tırnağı şimdi ayakkabı giyebiliyorum [emoji5]
Ben kendimce bir harekat baslattim amacim daha cok sago dinleyicisi. Sen 5. Kisisin![]()
Ben kendimce bir harekat baslattim amacim daha cok sago dinleyicisi. Sen 5. Kisisin![]()