Reklamlarda cikolata yerken zevke gelen kadinlar gercek hayatta bi karsima ciksin var ya![]()
Bizim onlara üzerine çikolata dökülmüş muz vermemiz gerekir.![]()
İyidir senden? Özelden de Ribony'den de kaç gündür konuşmuyoruz.Her türlü çikolatalı meyve olurMuz olmasa da olabilir tabii
Neysem naber
![]()
İyidir senden? Özelden de Ribony'den de kaç gündür konuşmuyoruz.
Elektronik ve haberlesme Mühendisliği 2012 puanimla yatay gecis yaptim ben hem sayisal hem eaciyim.Sakıncasi yoksa hangi bölümdesiniz ? Hatıtladığım kadarıyla bu sene ygs/lys ye girmiştiniz.
Inanin bir espirisi yok cekilen cile de cabasi eski univde cok rahattim.Millet Yıldızteknikte okur , Biz NKÜ deyiz![]()
Bazıları kırık oluyor türkçe hocalarininOlabilir abi Türkçe hocamız bize öyle öğretmişti dediğinde olabilir.![]()
Yorgunum biraz. Mesaj attın da cevap mı vermedimKonuşuruz ya ^^
Öhöm öhööm[MENTION=109434]Mick[/MENTION] check [emoji1]![]()
![]()
Konu nee yorum ne![]()
Android 4.2.2 tarayicisiAbazanlar her yerde.Bişey spracam senin tarayıcının adı ne?
Android 4.2.2 tarayicisi![]()
10 inc tablet ek olarak var biseylerBenimkinin tepesinde öle sekmeler yok...
kırık? ebru gündeş tabiri kırık? sokak ağzı kırık?Elektronik ve haberlesme Mühendisliği 2012 puanimla yatay gecis yaptim ben hem sayisal hem eaciyim.
Inanin bir espirisi yok cekilen cile de cabasi eski univde cok rahattim.
Bazıları kırık oluyor türkçe hocalarinin
10 inc tablet ek olarak var biseyler![]()
Dostum ben seninsaglikliyken zor anlıyorum su an hayatta anlayamam o bakimdan bu dedigini sihhatli bir zamanimda salim kafayla düşüneceğimkırık? ebru gündeş tabiri kırık? sokak ağzı kırık?
Muzaffer? ben ÖmerSendeki de General Mobile bende kide (devlet GM tablet veriyordu dimi?) Neden böyle bişey yapıyor bu Sayın Muzaffer Bey?
Muzaffer? ben Ömeryada mecazi benmi anmlayamadim
Hangi telefon alacağıma karar versem iyiydi kafam rahatlardı hiç değilse
Dostum ben seninsaglikliyken zor anlıyorum su an hayatta anlayamam o bakimdan bu dedigini sihhatli bir zamanimda salim kafayla düşüneceğim
Telefonu şimdi almayacağım seneye mart ayında alacağım bütçe 2100 lira civarı olacakBütçe?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ya da ilgili konu, yorum falan var mı?
Ohoo daha çook varmış, o zamana bakalım neler cıkacak.Telefonu şimdi almayacağım seneye mart ayında alacağım bütçe 2100 lira civarı olacak
Bende istiyorum ama maaşlar ne durumda oluyor merak etmiyor değilimSdn gibi sitelerde çalışmak istiyorum ilerdeortam çok iyi.