Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ulan Assassin's Creed serisinden soğudum yemin ederim lanet olsun ya. Habire çalışmayı durdurdu diyor allah kahretsin.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sen bunu eşin olacak insana söyle de bir güzel kavga edin. Sonuçta para erkekten çıkıyor :D

Şuan benim için erken daha henüz düşüncem yok olacak gibide görünmüyor :D Milleti evlenme hevesi tutmuş benim şansım mı bilmiyorum her hafta sonuna bir düğün kartı geliyor deli oldum artık :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Arkadaşlar fotoğraf makinasından iyi anlayanlar yarı prof makina önerebilecek varmı ?

1.000 1.500 arası. Yada foto makina kullanan kendi makinasını önerecek falan ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Capture1.PNG

denek windows8 enterprise x64 ikinci defa kurulum ve aktif etme olumlu Bill uncle 90günde bir format atıp yeniden kurmayı onaylıyor enterprise'ta.
windows8 enterprisa x64 için Bill uncle teşekkürler.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
daha önce yaptığım için şimdide numarayı kabul etmiyor:D

Merhaba,

Sizin gibi başka üyelerimiz de mevcut ve ben durumu en kolay yoldan düzeltme yolları bulmaya çalışıyorum. Profilinizde kayıtlı telefon no görünmemekte. Rica etsem sistemin kabul etmediği o telefon numarasını bana özelden atabilirsin kontrol amacı ile.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
5.tenefüsteyim 2 ders daha var offf ya (NOT: Kütüphaneden yazıyorum)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Abi ne 2si ne 4ü ben çiğköfte yapıldığında bir tabak yiyorum :) Annem yapıyor şuanda gene yiycem mesela 1 tabak :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Abi ne 2si ne 4ü ben çiğköfte yapıldığında bir tabak yiyorum :) Annem yapıyor şuanda gene yiycem mesela 1 tabak :)

Valla bizde yapalım diyoruzda tarifi yok. (İnternette bulup yaptıkta bildiğin kısır oldu.) Eğer sizde sağlam tarifi varsa özelden yada bu konudan yazar mısın?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Valla bizde yapalım diyoruzda tarifi yok. (İnternette bulup yaptıkta bildiğin kısır oldu.) Eğer sizde sağlam tarifi varsa özelden yada bu konudan yazar mısın?
Hocam bizimki etli çiğköfte yalnız etsiz nasıl yapılır annemde bilmez zaten etsiz olursa biz yemeyiz evde eğer etli olsun sorun yok diyorsan anneme sorup atayıp özelden tarifi :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hocam bizimki etli çiğköfte yalnız etsiz nasıl yapılır annemde bilmez zaten etsiz olursa biz yemeyiz evde eğer etli olsun sorun yok diyorsan anneme sorup atayıp özelden tarifi :)
Hazır kurbanda kesmişiz. :D Tamam at sen bide etlisine bakalım. Eğer bir siteden copy-paste yaparsan bozuşuruz. Ben hakiki tarif istiyorum. :wink:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hazır kurbanda kesmişiz. :D Tamam at sen bide etlisine bakalım. Eğer bir siteden copy-paste yaparsan bozuşuruz. Ben hakiki tarif istiyorum. :wink:
Şimdi annemden aldım tarifi yolluyorum.İstersen çekiyim bir resimde paylaşayım.Neyse paylaşayım dur. :D Hocam bu bitmemiş hali daha malzemeler yeni kondu bitincede resim atarım isterseniz :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şimdi annemden aldım tarifi yolluyorum.İstersen çekiyim bir resimde paylaşayım.Neyse paylaşayım dur. :D Hocam bu bitmemiş hali daha malzemeler yeni kondu bitincede resim atarım isterseniz :)

Tek şey dikkatimi çekti bulaşık makinesi. :D
Arçelik 6230'mu?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Oo yine Çiğköfteciler toplanmış :tongue: Neyse ki gece değil şimdi arayışa geçiyorum. :)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] 2 tane yedim diye vicdan azabı duydum 4 yesem nolur bilmiyorum :scared:
Ama itiraf edeyim şimdi olsa yine yerim :wub:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...