Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
Videosu vardır internette, bi' bak istersen.
Videosu vardır internette, bi' bak istersen.
Sen bunu eşin olacak insana söyle de bir güzel kavga edin. Sonuçta para erkekten çıkıyor![]()
Sms aktivasyonu eksik görünüyor. Verdiğim linkten tekrar işlemi yapıp bilgi verir misin?
daha önce yaptığım için şimdide numarayı kabul etmiyor![]()
Şahin K ve Voodoo ortak çalışma yapmışlarisim "Şahin K bir amaç için Ankara ya geldi"
https://www.facebook.com/TurkRapFM/posts/860950857269729
Bi bakın derim![]()
İkinciden zarar gelmiyor.2. çiğ köfteyi yememeliydimGerçi mutluyum amaan :clap:
Abi ne 2si ne 4ü ben çiğköfte yapıldığında bir tabak yiyorumAnnem yapıyor şuanda gene yiycem mesela 1 tabak
![]()
Hocam bizimki etli çiğköfte yalnız etsiz nasıl yapılır annemde bilmez zaten etsiz olursa biz yemeyiz evde eğer etli olsun sorun yok diyorsan anneme sorup atayıp özelden tarifiValla bizde yapalım diyoruzda tarifi yok. (İnternette bulup yaptıkta bildiğin kısır oldu.) Eğer sizde sağlam tarifi varsa özelden yada bu konudan yazar mısın?
Hazır kurbanda kesmişiz.Hocam bizimki etli çiğköfte yalnız etsiz nasıl yapılır annemde bilmez zaten etsiz olursa biz yemeyiz evde eğer etli olsun sorun yok diyorsan anneme sorup atayıp özelden tarifi![]()
Hazır kurbanda kesmişiz.Tamam at sen bide etlisine bakalım. Eğer bir siteden copy-paste yaparsan bozuşuruz. Ben hakiki tarif istiyorum.
![]()
Mussolini'de yalan,masal yok gerçek var korkma.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Mussolini'de yalan,masal yok gerçek var korkma.
Tamam o zaman sıkıntı yok...
Şimdi annemden aldım tarifi yolluyorum.İstersen çekiyim bir resimde paylaşayım.Neyse paylaşayım dur.Hazır kurbanda kesmişiz.Tamam at sen bide etlisine bakalım. Eğer bir siteden copy-paste yaparsan bozuşuruz. Ben hakiki tarif istiyorum.
![]()
Tamamdır yazımı tamamladım tarifi yolluyorumİnandım.Bu arada bulaşık makinesinin aynıaı bizde de varda ondan sordum.
![]()