D
Deleted member 312196
SDN Okuru

Yeni iOS8 ile birlikte iphone'u mikrodalga firinda sarj edebilecegimizi iddia etmis birisi.
Sonuc?

Böyle numaralara inanan var mi arkadas

![]()
Yeni iOS8 ile birlikte iphone'u mikrodalga firinda sarj edebilecegimizi iddia etmis birisi.
Sonuc?
![]()
Böyle numaralara inanan var mi arkadas![]()
Koyulabiliyor ama boyutunu ayarlayana kadar canin cikiyor.
Hem avatar hemde profil var. Ikisine de ayni seyi koy. Garanti olsunAynen yapana kadar canım çıktı ama oldu![]()
Edit: Olmamışta olablir![]()
Koyduğum profil resimleri veya gif avatarlar neden gözükmüyor?
Herkeste öyle bi 4 saat beklemen gerekiyor yaklaşık
Okullar açıldı SDN'de işler kesat oldu herhalde.![]()
SDN'de islerin kesat olma sebebi forumda yasanan sorunlar..
502 Bad Gateway hatasi yüzünden hayattan sogudum.
geçmiş olsun bende maxtor'u düşürdüm ama çalışmıyordu acaba hasar oldumu? daha bakmadım zaten onda 7 pro vardı boşver gitsin diyorum 10liralık hdd sonuçta...Biricik harddiskim çalışıyor vaziyette kütüphanemden aşağıya düşüverdi hemde kablo bağı kopmadanŞimdide kafa atıyor bende kafa atıcam artık 7 oldu 7 artık bıktım hurdalardan harddisk onarıp flash disk yapmaktan yarın ilk iş ssd alıyorum paraya kıyıp
geçmiş olsun bende maxtor'u düşürdüm ama çalışmıyordu acaba hasar oldumu? daha bakmadım zaten onda 7 pro vardı boşver gitsin diyorum 10liralık hdd sonuçta...
2,5''? bu yapıda olması gerek:Şimdi bad sector taraması yapıyorum 100 sectör varsa 18 ini taradı temiz şuan geçen hafta taradım tertemizdi bakalım ama ilk taktığımda 1 kere vurdu kafayı duydum o sesi ama şimdi yapmadı
Napabilirim napabilirim ne iş yapabilirim de evlendiğim zaman ev geçindirebilirim ?
Gündem kategorisinde onayda bekleyen mesaj yokDün actigim konu neden onaydan hala gecemedi?
Dün actigim konu neden onaydan hala gecemedi?