Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
10 Tane tarihi 1 ay geçmiş Redbull enerji içeceği var çöpe mi atmak zorundayım. :bored:

Son kullanma tarihi icecegin bozuldugu anlamina gelmez. Asitli icecekleri özellikle enerji iceceklerini rahat bir sene saklayabilirsin.

Son kullanma tarihinden sonra bir sey olursa kendin sorumlu oluyorsun. Üretici firma sorumluluk üstlenmiyor olay bu.

Icecek konusunda rahat olabilirsin, ama balik-et, mantar v.b ürünlerde tarihi gectimi kesinlikle cöpe atmak lazim. Bunlarda zehirlenme riski cok yüksek.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
sabah sabah bende 2 tane tere yağını attım çöpe , gitti güzelim tereyağlar.
11'inde tarihi dolmuş.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Son kullanma tarihi icecegin bozuldugu anlamina gelmez. Asitli icecekleri özellikle enerji iceceklerini rahat bir sene saklayabilirsin.

Son kullanma tarihinden sonra bir sey olursa kendin sorumlu oluyorsun. Üretici firma sorumluluk üstlenmiyor olay bu.

Icecek konusunda rahat olabilirsin, ama balik-et, mantar v.b ürünlerde tarihi gectimi kesinlikle cöpe atmak lazim. Bunlarda zehirlenme riski cok yüksek.
tadı kaçmışsa içmesin suya dönmüş oluyordu meyveli maden suyu enerji içeceği içinde sodyum benzoat olduğu için alkole dönüşemiyor bazı saftorikler sirkeyi şarap yapacaklarını sanıyordu bu imkansız...
[video=youtube;eWkTL104iSU]https://www.youtube.com/watch?v=eWkTL104iSU[/video]
bunu izleyin marketi kapatıp gitmişler neler oluyor görün.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

10.dakikadan sonra 1.hafta.

Nasıl kapattıklarını da araştır :D

kolay kapatmazlar yakaladılar mı emmeden bırakmazlar...
[video=youtube;xN7iv0rgVvs]http://www.youtube.com/watch?v=xN7iv0rgVvs[/video]

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Millet fırsat bu fırsat diyip fiyatları şişirmiş. 4 yere sordum en normal fiyatı teknosa verdi ama sadece beyaz kalmış.
Teknosa 2350 , Vodafone 2400 , Turkcell 2480 , Avea 2500 fiyat çekiyorlar. İlk turkcelle sordum fiyatı 2480 dedi bende internet sitenizde 2300 yazıyor ama dedim bizde böyle diyor iyi o zaman deyip çıktım bende

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3

Benim mide hassas güvenemedim bir arkadaş talip oldu bedavadan verdim. Tavsiyede bulundum dinlemedi sorumluluk onda artık "Kan benim damar benim diyor". :D

Teşekkürler.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tapatalk guncellenmis. Arayuzde baya degisiklik var

f0e8405bfb3a0366ab0193efb170c1fe.jpg

641a38825c9763132d43a946c441c0a0.jpg

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Firefox ufak bir güncelleme yaptı yine, sıkıldım artık kaldırıcam firefox en sonunda.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Tapatalk nasıl kullanıyorsunuz? çok gıcık gerçi benim dark evo 3g m7220 tatile çıktı...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Lan otobüsün camlar olmus Titanic filminde hangarda duran arac gibi. Niye acilanlari kapatmak istersiniz. Aldigimiz havayi verip geri aliyoruz. Beyinszler!!!

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Dublajlı film mi izlenir yahu ? Aksiyon silah sesleri türkçe dublaj olduğu zaman orijinali gibi olmuyor dublaj olduğu zaman tüm ses efekleri etkileniyor hatta bazı sesler duyulmuyor. En iyisi altyazı kardeşim kitap okumak gibi hemde çok zevkli beyni gelişir insanın okuması daha düzgün olur. Dublaj üşengeç adamın işi bence. İstisnalar yok değil ama Bkz; Süper ot, Ruhsuz gibi zenci filmleri :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Dublajsız olunca da filmi mi izleyeceğim yoksa yazıyı mı okuyacağım gibi bir düşünce oluşuyor bende.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Dublajsız olunca da filmi mi izleyeceğim yoksa yazıyı mı okuyacağım gibi bir düşünce oluyor bende.

150 derece görme açısına sahibiz sen yazıyı okurken görüntü bilinçaltımızda kalıyor sen filmi anlıyorsun ama göremediğini sanıyorsun aslında :) Açıkçası takip edemediğim yerleri hemen geri sarıyorum çok nadir oluyor oda bide altyazı yazarının büyük usta olması gerekiyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
dublajsız seyredilmiyor ama the- x files türkçe yok tgrt ölünce uçmuş...

EkrenGoruntusu-36.png
bu nasıl?

gt-s5360 ile de okunuyor.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
beni yedi kere yıkayın sonram bi deliğe tıkayın :laugh::D

[video=youtube;zmYslKUNMUk]http://www.youtube.com/watch?v=zmYslKUNMUk[/video]

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar bilgisayarımda internet var, (Kablolu) Ama telefonlarda yok. Neden olabilir?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ya bu süperonline ne oluyor böyle 3,4 saatdir sürekli internet aralıklarla 30dk gidiyor geliyor sayfa dahil açmıyor. arayacağım kontorüm yok. Email yollasam hemen arayıpda şikayetde sormuyorlar illa bizim aramamızı bekliyorlar.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İstanbulda bazı bölgelerde internetlerde problem varmış biraz önce aradım öğrendim, birde kalkıp alt yapıdan bahsediyorlar rezalet ! Modemi en iyi hangi kanal frekansda verim alırım çevremdeki frekanslar 1,6 genel olarak kaç yapsam acaba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...