Kuvvetmira
Profesör
Bi tanesini deneme yap 2 gün sonra miden bulanmassa kusmassan içmeye devam10 Tane tarihi 1 ay geçmiş Redbull enerji içeceği var çöpe mi atmak zorundayım. :bored:

Bi tanesini deneme yap 2 gün sonra miden bulanmassa kusmassan içmeye devam10 Tane tarihi 1 ay geçmiş Redbull enerji içeceği var çöpe mi atmak zorundayım. :bored:
Hocam bizimki normalde 1.1mb. Düstü mü 330kbBence hiz iyi yani
![]()
10 Tane tarihi 1 ay geçmiş Redbull enerji içeceği var çöpe mi atmak zorundayım. :bored:
tadı kaçmışsa içmesin suya dönmüş oluyordu meyveli maden suyu enerji içeceği içinde sodyum benzoat olduğu için alkole dönüşemiyor bazı saftorikler sirkeyi şarap yapacaklarını sanıyordu bu imkansız...Son kullanma tarihi icecegin bozuldugu anlamina gelmez. Asitli icecekleri özellikle enerji iceceklerini rahat bir sene saklayabilirsin.
Son kullanma tarihinden sonra bir sey olursa kendin sorumlu oluyorsun. Üretici firma sorumluluk üstlenmiyor olay bu.
Icecek konusunda rahat olabilirsin, ama balik-et, mantar v.b ürünlerde tarihi gectimi kesinlikle cöpe atmak lazim. Bunlarda zehirlenme riski cok yüksek.
Nasıl kapattıklarını da araştır![]()
Son kullanma tarihi icecegin bozuldugu anlamina gelmez. Asitli icecekleri özellikle enerji iceceklerini rahat bir sene saklayabilirsin.
Son kullanma tarihinden sonra bir sey olursa kendin sorumlu oluyorsun. Üretici firma sorumluluk üstlenmiyor olay bu.
Icecek konusunda rahat olabilirsin, ama balik-et, mantar v.b ürünlerde tarihi gectimi kesinlikle cöpe atmak lazim. Bunlarda zehirlenme riski cok yüksek.
Opera son sürüm öneririm. Firefox ve Chrome'dan bıkanlar için.Firefox ufak bir güncelleme yaptı yine, sıkıldım artık kaldırıcam firefox en sonunda.
O güncelleme ileFirefox ufak bir güncelleme yaptı yine, sıkıldım artık kaldırıcam firefox en sonunda.
Dublajsız olunca da filmi mi izleyeceğim yoksa yazıyı mı okuyacağım gibi bir düşünce oluyor bende.
Yardımcı olacak?Arkadaşlar bilgisayarımda internet var, (Kablolu) Ama telefonlarda yok. Neden olabilir?
Kablolu oldugundan olabilir mi? Sadece kablolu mu kullaniliyor?Yardımcı olacak?
Silip tekrar yukleyince oldu bana yavTapatalk guncellenmis. Arayuzde baya degisiklik var
![]()
![]()
Silip tekrar yukleyince oldu bana yav
24 Eylül guncellemesi var bir ama bir değişiklik goremedim bildirim de gelmemisti
Dün bu saatlerde kablosuz bağlantı yoktu ama kablolu bağlantı vardı.Kablolu oldugundan olabilir mi? Sadece kablolu mu kullaniliyor?