Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bugun bir virüs tarzı bir şey yedim ve tarayıcıma uzantı yapıştı siliyorum ama geriye geliyordu sonra aşağıda hangi bölümde olduğu yazıyordu oraya girip dosyayı sildim artık uzantı geri gelmiyor ama orda 2 adet ismi saçma sapan olan klasör var bu dosyaları silmem gerekiyormu? zarar gelirmi silersem?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar bugun bir virüs tarzı bir şey yedim ve tarayıcıma uzantı yapıştı siliyorum ama geriye geliyordu sonra aşağıda hangi bölümde olduğu yazıyordu oraya girip dosyayı sildim artık uzantı geri gelmiyor ama orda 2 adet ismi saçma sapan olan klasör var bu dosyaları silmem gerekiyormu? zarar gelirmi silersem?

Öyle isimde bişeyi silsen zarar gelir mi hiç :D Zaten tarihe bakarsan dün oluşturulmuş klasör eğer uzantı dün geldiyse onla ilgilidir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Beni +30 la başlayan numaralar arıyor ama çaldırıp kapatıyor ne bunlar böyle
geri arama cevaplama dolandırıcı yunanistan olabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lee Tai; Tango tavsiye etmem sürekli kesilme oluyor. skype kullanıyorum ben telefonda iyi gayet viber kullanmadım.
google hangouts gmail hesabı olan herkese ulaşabilirsin sesli,görüntülü konuşma sadece resim atma bile var kardeşimle kullanıyoruz maxiplus5 sesli ve görüntülü çağrı yapabiliyor gt-s5360 uyumsuz kalıyor...

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2d6724f42732572abd708649bba51d32.jpg

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Dayan, dayan az kaldı. 5 gün sonra bu çileden kısa süre de olsa kurtulacaksın, sabıır sabııır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Şu güzel havada uykuya hasret kaldık [emoji17]

mfsu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu sitenin sahibi yokmu arkadaş ya 3 haftadır üyeyim hiçbir bilgim görünmüyor
ayıp valla yaw inmiyim cinmiyim belli değil ha:D:D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Valla kafam ağrıdı. Okulun birinde ayrı vakitte zil çalıyor, Sonra ötekinde çalıyor.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Benim kuzen Discovery Elite almis. Güzel telefon. Begendim.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Kpss dimi hocam. Allah kolaylık versin.
KPSS'ye öylesine girecem. Ama öylesine girmek için 26sında mersine geri dönecem ve fiber internetimle rahatlayacam :D Yemin ediyorum aparttaki netten dolayı fıttırmak üzereyim. Dayanmam gerektiği nokta buydu. İnternet yani :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hani derler ya İstanbul 4 mevsim diye. Bugün 3 çeyrek gibi çıktım okuldan havada bunaltıcı bir sıcak var. Güneş var ama hafiften kapalı. Bindim minibüse 5 dk sonra hava karardı akşam gibi oldu. Birden bi vurdu rüzgar ortalık darman dağın. Neyse 20 dk sonra minibüsten indim. Eve gidene kadar bi taraflarım dondu :) Resmen Yazdan sonbahara jet bir geçiş yaptık :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hani derler ya İstanbul 4 mevsim diye. Bugün 3 çeyrek gibi çıktım okuldan havada bunaltıcı bir sıcak var. Güneş var ama hafiften kapalı. Bindim minibüse 5 dk sonra hava karardı akşam gibi oldu. Birden bi vurdu rüzgar ortalık darman dağın. Neyse 20 dk sonra minibüsten indim. Eve gidene kadar bi taraflarım dondu :) Resmen Yazdan sonbahara jet bir geçiş yaptık :D

Bir İstanbul olsa. Konya`da da öyle geçişler yaşıyoruz. :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
KPSS'ye öylesine girecem. Ama öylesine girmek için 26sında mersine geri dönecem ve fiber internetimle rahatlayacam :D Yemin ediyorum aparttaki netten dolayı fıttırmak üzereyim. Dayanmam gerektiği nokta buydu. İnternet yani :)

Hocam içimden o kadar dua ettim. KPSS ye girceksiniz diye :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Az önce bölümden çıkıp okul kapısına kadar olan 1,5 kmyi yürüyene kadar 3defa sağanak bastırdı, 2defa güneş açtı. Olay Ankara'da vuku buldu :D
Bakalım eve nasıl gireceğim

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bugün biraz Rita Ora dinlerinde, bildiğin BİM malı Rihanna. :D

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bakirköyde havalar kötü. Yagacak gibi. Göz kirpiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...