Şimdi klavyeyi kaldırıp baktım da ne toz varmış klavyenin altına kadar dayanmışlar makineye işgence çektirmeyelim bari. Yalnız pc nin içini açmaktan şuan kasa yamuldu![]()
Ben açmaya cesaret edemem bilgisayarcıya götüreceğim mecbur

Şimdi klavyeyi kaldırıp baktım da ne toz varmış klavyenin altına kadar dayanmışlar makineye işgence çektirmeyelim bari. Yalnız pc nin içini açmaktan şuan kasa yamuldu![]()
Ben açmaya cesaret edemem bilgisayarcıya götüreceğim mecbur![]()
Bende ilk zamanlarda öyle diyordum ama bir kere yaptıktan sonra çok kolay gerçekten. Yapboz gibi düşün. Ama yinede söyleyeyim bir kere açılan Laptop dan daha hayır gelmiyo![]()
Ben 10 kere açmışımdır herhalde. Kasayı en son topladığımda bir kaç saat kullandım ve kapattım, bir dahaki denememde açılmadı. Tamirciye götürdüğümde güç ile ilgili bir şeyi yanmış dedi. Onu değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi iyi ama bir daha açmam herhalde.Bende ilk zamanlarda öyle diyordum ama bir kere yaptıktan sonra çok kolay gerçekten. Yapboz gibi düşün. Ama yinede söyleyeyim bir kere açılan Laptop dan daha hayır gelmiyo![]()
dün akşam halı saha maçı ve sağ ayak bileği tamamen pert fena bi darbe aldım üstüne basamıyorum.geçmiş olsun, hayırdır?
ayak bileğiGeçmiş olsun, bide sağ el :mrgreen:
Ben 10 kere açmışımdır herhalde. Kasayı en son topladığımda bir kaç saat kullandım ve kapattım, bir dahaki denememde açılmadı. Tamirciye götürdüğümde güç ile ilgili bir şeyi yanmış dedi. Onu değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi iyi ama bir daha açmam herhalde.![]()
Hocam ne yaptınız ya korktum şimdibenimde başıma gelmişti ekran renk renk olmuştu bir kez ama tekrar açıp topladım düzelmişti.
dün akşam halı saha maçı ve sağ ayak bileği tamamen pert fena bi darbe aldım üstüne basamıyorum.
o da değil 15 daka da öyle nasıl oynamışım aklım almıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ayak bileği![]()
aynen çok sağ ol.bir kaç gün sadece izleyerek kalcaz sanırım.Çok geçmiş olsun, futbol zevkli ama bu yönleri malesef kaçınılmaz
Hocam şuan pc nin içini açtım ve inanmıyacaksınız fanın yağ damlatılan yerine pamuk kaçırdımKim bilir neden bozuldu da tamirci öyle dedi. O kadar açıp kapadım bozulmadı da durduk yere bozuldu pc ama tamirci ne dediyse doğrudur.
En sinir olduğum nokta yetkili servisine götürdük, onlar kırık kapağı 6 haftaya yaparız dedikleri için ben de kendim yapıştırmaya çalıştım. Kendi uğraşma nedenim ise geziye gideceğimiz ve yolda lazım olacağı için servisten alıp idare etmesi için yapıştırdım.
Geziden geldikten sonra servise götürünce bunu yapıştırdığınız için kapak açılmaz bu nedenle yapamayız dediler. Halbuki yapıştırıcı kapağın açılmasına engel değildi. Neyse sonrasında bozuldu işte, biz de yetkili servis olmayan bir yere götürdük ve 2 gün içinde hem bilgisayarı yaptı hem de kapağı yapabildiği kadar yaptı.
Z570 LCD ekran arka kapak bulsam daha da iyi olacak ama servis ile aram bozuk başka yerde de satan göremedim.![]()
Beyler fan sorununu hallettim ve topladim pc yi ama simdi de pc açilmiyorşarjini taktim ama guç duğmesine basıyorum yandaki işık yanip sonuyor bastigim zaman yanip sonuyor valla neden boyle aldu acaba lutfen yardim edin oneri verin ne yapayim aklima birsey gelmiyo
![]()
Zaten batarya cıkık denedim hocam valla şaka felan yapıyoduk ama bildiğin benimde başıma geldi yaniBataryayı çıkardınız mı ? çıkartıp öyle açmayı deneyin direk şarj ile.
Zaten batarya cıkık denedim hocam valla şaka felan yapıyoduk ama bildiğin benimde başıma geldi yani
Hocam komple ne var ne yok söktüm çünkü fana ancak oyle ulaşabiliyorum temzilemek istedim tekrar sokup takayim birTam olarak neyi söktünüz ? hangi işlemleri yaptınız tekrar kontrol edin fanın kablosunu vs taktınız mı emin olun bu işler biraz riskli bilgisayar kasasına benzemiyor. Bu işlemleri yaparken elektrikden çıkartmayı unutmayın.
Tamam cözdüm arkadaşlar anakart a güç veren kablo sanırım tam yerine oturmamıs onu çıkartıp takınca düzeldi
Valla internette o kadar kotü şeyler yazıyodiki yok anakart güle güle demiş hdd nin işi bitmiş filanİyi bari yerine oturmamış. Benimkinin güç ünitesi yandığından değiştirmiştik mecbur.
Bende Sıkıntı yokBu Google Chrome güncelleme yapıldığı günden beri yavaş çalışıyor.
Gir windows klasorune ne varsa sil adını degistir.Bende Sıkıntı yok
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Format atmadan önce nasıl bir çılgınlık yapsam sizce bilgisayarda ? Nereleri karıştırsam![]()