Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben açmaya cesaret edemem bilgisayarcıya götüreceğim mecbur :D

Bende ilk zamanlarda öyle diyordum ama bir kere yaptıktan sonra çok kolay gerçekten. Yapboz gibi düşün. Ama yinede söyleyeyim bir kere açılan Laptop dan daha hayır gelmiyo :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bende ilk zamanlarda öyle diyordum ama bir kere yaptıktan sonra çok kolay gerçekten. Yapboz gibi düşün. Ama yinede söyleyeyim bir kere açılan Laptop dan daha hayır gelmiyo :D
Ben 10 kere açmışımdır herhalde. Kasayı en son topladığımda bir kaç saat kullandım ve kapattım, bir dahaki denememde açılmadı. Tamirciye götürdüğümde güç ile ilgili bir şeyi yanmış dedi. Onu değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi iyi ama bir daha açmam herhalde. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben 10 kere açmışımdır herhalde. Kasayı en son topladığımda bir kaç saat kullandım ve kapattım, bir dahaki denememde açılmadı. Tamirciye götürdüğümde güç ile ilgili bir şeyi yanmış dedi. Onu değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi iyi ama bir daha açmam herhalde. :)

Hocam ne yaptınız ya korktum şimdi :D benimde başıma gelmişti ekran renk renk olmuştu bir kez ama tekrar açıp topladım düzelmişti.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hocam ne yaptınız ya korktum şimdi :D benimde başıma gelmişti ekran renk renk olmuştu bir kez ama tekrar açıp topladım düzelmişti.

Kim bilir neden bozuldu da tamirci öyle dedi. O kadar açıp kapadım bozulmadı da durduk yere bozuldu pc ama tamirci ne dediyse doğrudur. :)

En sinir olduğum nokta yetkili servisine götürdük, onlar kırık kapağı 6 haftaya yaparız dedikleri için ben de kendim yapıştırmaya çalıştım. Kendi uğraşma nedenim ise geziye gideceğimiz ve yolda lazım olacağı için servisten alıp idare etmesi için yapıştırdım.
Geziden geldikten sonra servise götürünce bunu yapıştırdığınız için kapak açılmaz bu nedenle yapamayız dediler. Halbuki yapıştırıcı kapağın açılmasına engel değildi. Neyse sonrasında bozuldu işte, biz de yetkili servis olmayan bir yere götürdük ve 2 gün içinde hem bilgisayarı yaptı hem de kapağı yapabildiği kadar yaptı.
Z570 LCD ekran arka kapak bulsam daha da iyi olacak ama servis ile aram bozuk başka yerde de satan göremedim. :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
dün akşam halı saha maçı ve sağ ayak bileği tamamen pert fena bi darbe aldım üstüne basamıyorum.
o da değil 15 daka da öyle nasıl oynamışım aklım almıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayak bileği :)

Çok geçmiş olsun, futbol zevkli ama bu yönleri malesef kaçınılmaz

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kim bilir neden bozuldu da tamirci öyle dedi. O kadar açıp kapadım bozulmadı da durduk yere bozuldu pc ama tamirci ne dediyse doğrudur. :)

En sinir olduğum nokta yetkili servisine götürdük, onlar kırık kapağı 6 haftaya yaparız dedikleri için ben de kendim yapıştırmaya çalıştım. Kendi uğraşma nedenim ise geziye gideceğimiz ve yolda lazım olacağı için servisten alıp idare etmesi için yapıştırdım.
Geziden geldikten sonra servise götürünce bunu yapıştırdığınız için kapak açılmaz bu nedenle yapamayız dediler. Halbuki yapıştırıcı kapağın açılmasına engel değildi. Neyse sonrasında bozuldu işte, biz de yetkili servis olmayan bir yere götürdük ve 2 gün içinde hem bilgisayarı yaptı hem de kapağı yapabildiği kadar yaptı.
Z570 LCD ekran arka kapak bulsam daha da iyi olacak ama servis ile aram bozuk başka yerde de satan göremedim. :)
Hocam şuan pc nin içini açtım ve inanmıyacaksınız fanın yağ damlatılan yerine pamuk kaçırdım :D ve çıkmıyor uğaşıyorum ama

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler fan sorununu hallettim ve topladim pc yi ama simdi de pc açilmiyor :( şarjini taktim ama guç duğmesine basıyorum yandaki işık yanip sonuyor bastigim zaman yanip sonuyor valla neden boyle aldu acaba lutfen yardim edin oneri verin ne yapayim aklima birsey gelmiyo :(

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Beyler fan sorununu hallettim ve topladim pc yi ama simdi de pc açilmiyor :( şarjini taktim ama guç duğmesine basıyorum yandaki işık yanip sonuyor bastigim zaman yanip sonuyor valla neden boyle aldu acaba lutfen yardim edin oneri verin ne yapayim aklima birsey gelmiyo :(

Bataryayı çıkardınız mı ? çıkartıp öyle açmayı deneyin direk şarj ile.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Zaten batarya cıkık denedim hocam valla şaka felan yapıyoduk ama bildiğin benimde başıma geldi yani

Tam olarak neyi söktünüz ? hangi işlemleri yaptınız tekrar kontrol edin fanın kablosunu vs taktınız mı emin olun bu işler biraz riskli bilgisayar kasasına benzemiyor. Bu işlemleri yaparken elektrikden çıkartmayı unutmayın.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Tam olarak neyi söktünüz ? hangi işlemleri yaptınız tekrar kontrol edin fanın kablosunu vs taktınız mı emin olun bu işler biraz riskli bilgisayar kasasına benzemiyor. Bu işlemleri yaparken elektrikden çıkartmayı unutmayın.
Hocam komple ne var ne yok söktüm çünkü fana ancak oyle ulaşabiliyorum temzilemek istedim tekrar sokup takayim bir

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Tamam cözdüm arkadaşlar anakart a güç veren kablo sanırım tam yerine oturmamıs onu çıkartıp takınca düzeldi

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yeminlen-bunaldim-artik_419492.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
2f262d2c8a9928469b95fff13d65df70.jpg

Google'in ayıbı mı desem bilerek yapılmıs tabi

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler ben foruma ilk üye olduğum zaman telefon doğrulaması yapmıştım ancak ismimin yanında tik işareti yok. Daha önceden yaptığım içinde tekrar yapamıyorum buton yok :/

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
revudyza.jpg
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] bayaadan beri bu hatayı aldım tüm konularda

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bu Google Chrome güncelleme yapıldığı günden beri yavaş çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...