Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Olay Türkiye'de olmamış. Acaba bu teselli olabilir mi bilmiyorum.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bizim de bahçede bunlar var işte :D

H2GQgZr.jpg

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Hahaa şaka bir yana söyle rahatla jurassic parka döndü :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Büyük ihtimalle akşamları aktif kullanıcı sayısı arttığı için forumun alt yapısı kaldırmıyor.Ben böyle düşünüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ne maç oluyor bee ! :D (Fransa-Sırbistan)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
eskiden samsung iyi,güzel derdim gt-s5360 bunu bozdu böyle salak telefonu niye yapmışlar? ben niye aldım aslında ben almadım salak kardeşim aldı kendine maxiplus5 bana da bu salak galaxy y bir konuda işe yarar usb modem oluyor ama sanal ethernet ile yapıyor çevirmeli ağ ile değil 3g performansı dark evo m7220'den kötü ekran görüntüsü nasıl alınır bunda?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
eskiden samsung iyi,güzel derdim gt-s5360 bunu bozdu böyle salak telefonu niye yapmışlar? ben niye aldım aslında ben almadım salak kardeşim aldı kendine maxiplus5 bana da bu salak galaxy y bir konuda işe yarar usb modem oluyor ama sanal ethernet ile yapıyor çevirmeli ağ ile değil 3g performansı dark evo m7220'den kötü ekran görüntüsü nasıl alınır bunda?

Hocam y alarak çok büyük hata etmişsiniz :) android de düşük performanslı işlemciler çekilmiyor gerçekten..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hocam y alarak çok büyük hata etmişsiniz :) android de düşük performanslı işlemciler çekilmiyor gerçekten..
salağa gidelim dedim o alalım anladı ama garantisi var ilk sahibi 560lira vermiş 50liraya aldı bizim salak özşanal satmış faturası var...
hd kanallarda yamuluyor...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
salağa gidelim dedim o alalım anladı ama garantisi var ilk sahibi 560lira vermiş 50liraya aldı bizim salak özşanal satmış faturası var...
hd kanallarda yamuluyor...

hocam o tel gerçekten sıkıntılı. Benim t11 o telden daha iyi. ekran kalitesini gördüğümde hayattan soğudum zaten :). Şu an annem kullanıyor. arama yapıyo iyi yine :) ayrıca ekran görüntüsü power ve home tuşuna basınca alınıyor. ama acaip zor. 100 de bir ihtimaliniz var hocam :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Garantisi varsa iyi hocam o zaman :) ama kullanımda sıkıntı çekebilirsin.
başına bir kaza gelebilir pazartesi genpaya göstereyim kronik sorunu varsa bir üst modeli ile değişir mi? 4.0.4 olur mu? güncelleyin diyeceğim ellerinde kalırsa inşAllah kalır bir üst modeli verirler umarım gerçi bunu başarı yapmıştı c75'i verdim kendi kendine kapanıyor diye daha çöpünü vermiştiler...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
başına bir kaza gelebilir pazartesi genpaya göstereyim kronik sorunu varsa bir üst modeli ile değişir mi? 4.0.4 olur mu? güncelleyin diyeceğim ellerinde kalırsa inşAllah kalır bir üst modeli verirler umarım gerçi bunu başarı yapmıştı c75'i verdim kendi kendine kapanıyor diye daha çöpünü vermiştiler...

Hocam ellerinde varsa ki büyük ihtimal vardır yenisini verirler :) ama bi ihtimal gidip deneyebilirsiniz belki ace verirler :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hocam o tel gerçekten sıkıntılı. Benim t11 o telden daha iyi. ekran kalitesini gördüğümde hayattan soğudum zaten :). Şu an annem kullanıyor. arama yapıyo iyi yine :) ayrıca ekran görüntüsü power ve home tuşuna basınca alınıyor. ama acaip zor. 100 de bir ihtimaliniz var hocam :)
usb modem olsun 3g hızı pingleri dark evo m7220'yi aratmasın yeter derdim ama aratıyor dark usbyi kullanmıyor hızı iyi bu usbyi kullanıyor hızı kötü dark edge,gprs kötü bu sgh-e250'den kötü edge hızı veriyor sonu paspasın kovası olacak...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pazartesi bir bahane ile servise verir değişim olursa iyi yoksa yüzmesini öğreteceğim ona.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
superonline kendini çok bozdu fiber modemin dns ayarını değiştiriyor iyiki bunu turkcell yapmıyor yada yapıyor da gt-s5360 da bişey olmuyor 96Kb/sn ama daha yavaş...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
superonline kendini çok bozdu fiber modemin dns ayarını değiştiriyor iyiki bunu turkcell yapmıyor yada yapıyor da gt-s5360 da bişey olmuyor 96Kb/sn ama daha yavaş...
Aynen son 2 haftadır anlık yavaşlama yaşıyorum birden yavaşlıyor 40-45 dk sonra kendine geliyor. Daha sonra tekrar aynı şekilde yavaşlıyor DNS kullanıyorum daha kötü oluyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Aynen son 2 haftadır anlık yavaşlama yaşıyorum birden yavaşlıyor 40-45 dk sonra kendine geliyor. Daha sonra tekrar aynı şekilde yavaşlıyor DNS kullanıyorum daha kötü oluyor.
yedek internet var turkcell 3g bunda sorun yok gt-s5360 ne verirse o gerçi hız alanına kaldı 96kb/sn superonline'dan iyi birde bizi şapşal ağ yöneticisi google reklamlarını modemden engellemiş o bile etkiliyor yedek internet varda sorun olmuyor.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Benim Laptop yine 90 dereceleri göremeye başladı vallahi çok üşeniyorum açmaya ne yapsak bilemedim :mellow:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...