- Reaksiyon puanı
- 1,317
...
@mic check Olay Türkiye'de olmamış. Acaba bu teselli olabilir mi bilmiyorum.
Benim baktığım yerde Türkiye de olmuş gibi gösterilmiş. Bilmiyorum. ben kaldırıyım o zaman şu resmi
Bu hatayı ben de çok sık alıyorum internet te sorun yok ama forumda var bir sorun gibime geliyor.Geçen bendede bu hatayı verdi ss aldım ama foruma bir türlü giremedim ondan atamadım fotoyu buraya
eskiden samsung iyi,güzel derdim gt-s5360 bunu bozdu böyle salak telefonu niye yapmışlar? ben niye aldım aslında ben almadım salak kardeşim aldı kendine maxiplus5 bana da bu salak galaxy y bir konuda işe yarar usb modem oluyor ama sanal ethernet ile yapıyor çevirmeli ağ ile değil 3g performansı dark evo m7220'den kötü ekran görüntüsü nasıl alınır bunda?
salağa gidelim dedim o alalım anladı ama garantisi var ilk sahibi 560lira vermiş 50liraya aldı bizim salak özşanal satmış faturası var...Hocam y alarak çok büyük hata etmişsinizandroid de düşük performanslı işlemciler çekilmiyor gerçekten..
salağa gidelim dedim o alalım anladı ama garantisi var ilk sahibi 560lira vermiş 50liraya aldı bizim salak özşanal satmış faturası var...
salağa gidelim dedim o alalım anladı ama garantisi var ilk sahibi 560lira vermiş 50liraya aldı bizim salak özşanal satmış faturası var...
hd kanallarda yamuluyor...
başına bir kaza gelebilir pazartesi genpaya göstereyim kronik sorunu varsa bir üst modeli ile değişir mi? 4.0.4 olur mu? güncelleyin diyeceğim ellerinde kalırsa inşAllah kalır bir üst modeli verirler umarım gerçi bunu başarı yapmıştı c75'i verdim kendi kendine kapanıyor diye daha çöpünü vermiştiler...Garantisi varsa iyi hocam o zamanama kullanımda sıkıntı çekebilirsin.
başına bir kaza gelebilir pazartesi genpaya göstereyim kronik sorunu varsa bir üst modeli ile değişir mi? 4.0.4 olur mu? güncelleyin diyeceğim ellerinde kalırsa inşAllah kalır bir üst modeli verirler umarım gerçi bunu başarı yapmıştı c75'i verdim kendi kendine kapanıyor diye daha çöpünü vermiştiler...
usb modem olsun 3g hızı pingleri dark evo m7220'yi aratmasın yeter derdim ama aratıyor dark usbyi kullanmıyor hızı iyi bu usbyi kullanıyor hızı kötü dark edge,gprs kötü bu sgh-e250'den kötü edge hızı veriyor sonu paspasın kovası olacak...hocam o tel gerçekten sıkıntılı. Benim t11 o telden daha iyi. ekran kalitesini gördüğümde hayattan soğudum zaten. Şu an annem kullanıyor. arama yapıyo iyi yine
ayrıca ekran görüntüsü power ve home tuşuna basınca alınıyor. ama acaip zor. 100 de bir ihtimaliniz var hocam
![]()
Aynen son 2 haftadır anlık yavaşlama yaşıyorum birden yavaşlıyor 40-45 dk sonra kendine geliyor. Daha sonra tekrar aynı şekilde yavaşlıyor DNS kullanıyorum daha kötü oluyor.superonline kendini çok bozdu fiber modemin dns ayarını değiştiriyor iyiki bunu turkcell yapmıyor yada yapıyor da gt-s5360 da bişey olmuyor 96Kb/sn ama daha yavaş...
yedek internet var turkcell 3g bunda sorun yok gt-s5360 ne verirse o gerçi hız alanına kaldı 96kb/sn superonline'dan iyi birde bizi şapşal ağ yöneticisi google reklamlarını modemden engellemiş o bile etkiliyor yedek internet varda sorun olmuyor.Aynen son 2 haftadır anlık yavaşlama yaşıyorum birden yavaşlıyor 40-45 dk sonra kendine geliyor. Daha sonra tekrar aynı şekilde yavaşlıyor DNS kullanıyorum daha kötü oluyor.
gitti güzelim sağ bilek , gitti güzelim hafta sonu![]()
gitti güzelim sağ bilek , gitti güzelim hafta sonu![]()
Benim Laptop yine 90 dereceleri göremeye başladı vallahi çok üşeniyorum açmaya ne yapsak bilemedim :mellow:
Benimki de öyle valla![]()