Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf League of Legends için, Windowsa geçtiğime inanamıyorum. İşkence resmen, bir ton ayar çek, sürücü yükle, programlarıydı falan..

Ama Linuxta öyle mi ? Aç yazılım merkezini ne diliyorsan kur, internete sürücüsüz bağlan, antivürs programı derdi yok, her takılan medyadan "virüs bulaşacak" korkusu yok.

Özgürlük için Linux.. !

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Rekorum :)

du6yjupa.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Ben 3 bini geçemiyorum nasıl 56 bin yapıyorsunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sırf League of Legends için, Windowsa geçtiğime inanamıyorum. İşkence resmen, bir ton ayar çek, sürücü yükle, programlarıydı falan..

Ama Linuxta öyle mi ? Aç yazılım merkezini ne diliyorsan kur, internete sürücüsüz bağlan, antivürs programı derdi yok, her takılan medyadan "virüs bulaşacak" korkusu yok.

Özgürlük için Linux.. !

Linux kurmak ücretsizmi?

Bu arada linux kuranlar lol oynayamıyormu?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

Linux kurmak ücretsizmi?

En büyük sayıyı olduğu kadar yerini değiştirmeden bir köşede tutarak :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18

Linux kurmak ücretsizmi?

Tabi ki ücretsiz ama LoL'ü linux'ta oynayabilmek için wine yüklemen gerek winehq'dan bakarsan çalışıp çalışmadığını görürsün

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Selamın Aleyküm arkadaşlar, iyi akşamlar. 2 haftalık uzaklaştırmadan sonra tekrar sizinleyim ve haksız yere olduğunu düşünüyorum. "Şu Z2'yi almayın, S5 alın daha iyi yav." diye bir cümleden dolayı huzur bozucu davranıştan 2 hafta uzaklaştırıldım. Bununla ilgili konu açtım ama silinmiş. Çok adaletli moderatörlerimiz var, değerlerini bilelim(!). Hepsi için demiyorum ama bazıları uyarı vermek için pusuda bekliyorlar resmen. Bu cümlenin huzur bozmakla ne alakası var Allah aşkına? Uyarı puanımın geri alınmasını istiyorum. Ne yapmam lazım sizce?

EDİT: Moderatör bana mesaj atarak durumu izah etti. Uyarı puanımın geri alınması gibi bir şey yokmuş.

onurranger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynen. An itibariyle ben de Steam'a giriş yapamıyorum. Sanırım tamir gibi birşey var.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
türkiye olarak sıkıntı var. türkçe sayfalara giremiyorum. bir an hesabım çalındı sandım varya

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Selamın Aleyküm arkadaşlar, iyi akşamlar. 2 haftalık uzaklaştırmadan sonra tekrar sizinleyim ve haksız yere olduğunu düşünüyorum. "Şu Z2'yi almayın, S5 alın daha iyi yav." diye bir cümleden dolayı huzur bozucu davranıştan 2 hafta uzaklaştırıldım. Bununla ilgili konu açtım ama silinmiş. Çok adaletli moderatörlerimiz var, değerlerini bilelim(!). Hepsi için demiyorum ama bazıları uyarı vermek için pusuda bekliyorlar resmen. Bu cümlenin huzur bozmakla ne alakası var Allah aşkına? Uyarı puanımın geri alınmasını istiyorum. Ne yapmam lazım sizce?

EDİT: Moderatör bana mesaj atarak durumu izah etti. Uyarı puanımın geri alınması gibi bir şey yokmuş.

Gözüm hep seni aradı biliyor musun? LG konuları sensiz ıssızlaştı, G3 al diyende tek tük çıktı forumda. Hoşgeldin tekrardan aramıza, SDN Foruma. :D

Hangi moderatör seni 2 haftalığına banladı ve yazdığın post tam olarak neydi özelden atabilir misin?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Gözüm hep seni aradı biliyor musun? LG konuları sensiz ıssızlaştı, G3 al diyende tek tük çıktı forumda. Hoşgeldin tekrardan aramıza, SDN Foruma. :D

Hangi moderatör seni 2 haftalığına banladı ve yazdığın post tam olarak neydi özelden atabilir misin?

Açıkçası hiç hoşbulmadım. Eski canlılığını kaybetmiş forum. Başka bir forum buldum, buraya göre aşırı derecede canlı. Eski muhabbetleri özledim doğrusu. Diğer takıldığım forumda da birkaç ufak bilgi öğrendim. Süper Amoled'in IPS'e göre daha gerçekçi olduğunu öğrendim ve aşırı derecede şok oldum mesela. Ve artık G3 yerine Z2 öneriyorum, tabi sorunsuzunu. :D Mesaj attım.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Açıkçası hiç hoşbulmadım. Eski canlılığını kaybetmiş forum. Başka bir forum buldum, buraya göre aşırı derecede canlı. Eski muhabbetleri özledim doğrusu. Diğer takıldığım forumda da birkaç ufak bilgi öğrendim. Süper Amoled'in IPS'e göre daha gerçekçi olduğunu öğrendim ve aşırı derecede şok oldum mesela. Ve artık G3 yerine Z2 öneriyorum, tabi sorunsuzunu. :D Mesaj attım.
Nerede öğrendiysen yanlış öğrenmişsin ips panel renkleri daha gerçekçi verir. Amolede göre tek eksisi fazla güç tüketmesi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ips'in güneş altındaki performansı nasıl? benim dark evopad 3g m7220 çok kötü hiçbirşey gözükmüyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Amoled ekran ıps ekrana göre daha fazla parlak ve renkler daha fazla abartılmıştır.

Tabi bu abartı renkleri ve daha fazla parlaklığı + olarak görenler var, mesela Note 3 ile G2nin ekran parlaklığını sona aldığımda arada dağlar kadar fark yok ama note 3 daha parlak gözüküyor ve güneş altında da note 3 daha iyi.

Ips ekran Amoled ekrana göre daha iyidir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Amoled ekran ıps ekrana göre daha fazla parlak ve renkler daha fazla abartılmıştır.

Tabi bu abartı renkleri ve daha fazla parlaklığı + olarak görenler var, mesela Note 3 ile G2nin ekran parlaklığını sona aldığımda arada dağlar kadar fark yok ama note 3 daha parlak gözüküyor ve güneş altında da note 3 daha iyi.

Ips ekran Amoled ekrana göre daha iyidir.
benim kahve tepsisi güneş altında kendini ayna sanıyor dark evopad alınmaz demiştim...

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar steam de bakım felanmi var biriniz hesabına girmeyi deneyebilirmi acaba ben erişemiyorumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...