Ben aciyom
Yok bende sunny var eskilerdenKullaniyor musunuz?
@mic check @ahmetdepreli beyler birbirinizin telefon numarasını alıp sms- vatsap filan kullanarak mesajlaşsanız nasıl olur?
snopy v5h win 8 ile uyumlumu. bilgisi olan varmı
@mic check kanka vatsapı açcan mı ?
enterprise toplu lisanslama için şirketlerde maliyeti düşürüyor prodan bir farkı yok.Arkadaşlar win8 format atacam win8 pro mu seçiyim win8 enterprise mi ? İyi geceler![]()
enterprise toplu lisanslama için şirketlerde maliyeti düşürüyor prodan bir farkı yok.
Arkadaşlar win8 format atacam win8 pro mu seçiyim win8 enterprise mi ? İyi geceler![]()
@Elusive Battlefield 3 Premium'u Meksika Originden almama gerek kalmadı, normal originde 17.5 liraya düşmüş zaten
![]()
Oyun var zaten bende, bi premium eksik hocam. Premiumda artı CO-OP var mı bilmiyorum ama benim yaptığım görevler bunlar. Drop 'Em Like Liquid görevinde takıldım random adamlar yüzünden.Oyunu indirince haber edersin umarım. Ben de geçen sene Premium almıştım. CO-OP oynayacak adam arıyorum.
Senin gibi düşünen bir sürü kişi var, sandıklar bomboş, yalnız değilsinOy kullanmaya üşeniyorum
Senin gibi düşünen bir sürü kişi var, sandıklar bomboş, yalnız değilsin![]()
Oyun var zaten bende, bi premium eksik hocam. Premiumda artı CO-OP var mı bilmiyorum ama benim yaptığım görevler bunlar. Drop 'Em Like Liquid görevinde takıldım random adamlar yüzünden.
![]()
Bende onu merak ettim ,gorunmuyor bi suredir ,sevdigim bi abiydi .Friendly forumdan ayrildi mi?
Hadi gençler oy kullanmaya ..:biggrin:
Hayır, ayrılmadı. Nereden çıkardınız?evet friendly ayrıldı forumdan
Ayrıldı derken artık sdn ye girmiyo anlamında geri döner mi bilinmez.Hayır, ayrılmadı. Nereden çıkardınız?
zaman zaman girmiyo, daha önce de yapmıştı ama döneceğinden eminim
Insan bilmeyince denize girmeye diye izmir konaka gittim ankarada olmanin malligi işte![]()
Aldım Premium. Mantığını biliyorum o bölümün. Otobüsün içindekileri vurma bölümü biraz çetrefilli benim için. Bazen vuramayabiliyorum. Zaten hep orda kalıyoruz.Drop em like liquid mantığını biliyorsan yapalım.