Rekorum
![]()
Sırf League of Legends için, Windowsa geçtiğime inanamıyorum. İşkence resmen, bir ton ayar çek, sürücü yükle, programlarıydı falan..
Ama Linuxta öyle mi ? Aç yazılım merkezini ne diliyorsan kur, internete sürücüsüz bağlan, antivürs programı derdi yok, her takılan medyadan "virüs bulaşacak" korkusu yok.
Özgürlük için Linux.. !
Ben 3 bini geçemiyorum nasıl 56 bin yapıyorsunuz?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Linux kurmak ücretsizmi?
Bu arada linux kuranlar lol oynayamıyormu?
Ben 3 bini geçemiyorum nasıl 56 bin yapıyorsunuz?
Linux kurmak ücretsizmi?
Tabi ki ücretsiz ama LoL'ü linux'ta oynayabilmek için wine yüklemen gerek winehq'dan bakarsan çalışıp çalışmadığını görürsünBen 3 bini geçemiyorum nasıl 56 bin yapıyorsunuz?
Linux kurmak ücretsizmi?
bende giremedimsteam e giremiyorum. sorun sadece bendemi
Selamın Aleyküm arkadaşlar, iyi akşamlar. 2 haftalık uzaklaştırmadan sonra tekrar sizinleyim ve haksız yere olduğunu düşünüyorum. "Şu Z2'yi almayın, S5 alın daha iyi yav." diye bir cümleden dolayı huzur bozucu davranıştan 2 hafta uzaklaştırıldım. Bununla ilgili konu açtım ama silinmiş. Çok adaletli moderatörlerimiz var, değerlerini bilelim(!). Hepsi için demiyorum ama bazıları uyarı vermek için pusuda bekliyorlar resmen. Bu cümlenin huzur bozmakla ne alakası var Allah aşkına? Uyarı puanımın geri alınmasını istiyorum. Ne yapmam lazım sizce?
EDİT: Moderatör bana mesaj atarak durumu izah etti. Uyarı puanımın geri alınması gibi bir şey yokmuş.
Gözüm hep seni aradı biliyor musun? LG konuları sensiz ıssızlaştı, G3 al diyende tek tük çıktı forumda. Hoşgeldin tekrardan aramıza, SDN Foruma.
Hangi moderatör seni 2 haftalığına banladı ve yazdığın post tam olarak neydi özelden atabilir misin?
8'e 20 var kardes. Normaldir öyle olmanEvet ben de yaşıyorum. Bkz. Şekil 1-A
Yüzümü paylaşmak istemedim, daha sonra bi şekilde ünlü olmak istemiyorum
![]()
Nerede öğrendiysen yanlış öğrenmişsin ips panel renkleri daha gerçekçi verir. Amolede göre tek eksisi fazla güç tüketmesi.Açıkçası hiç hoşbulmadım. Eski canlılığını kaybetmiş forum. Başka bir forum buldum, buraya göre aşırı derecede canlı. Eski muhabbetleri özledim doğrusu. Diğer takıldığım forumda da birkaç ufak bilgi öğrendim. Süper Amoled'in IPS'e göre daha gerçekçi olduğunu öğrendim ve aşırı derecede şok oldum mesela. Ve artık G3 yerine Z2 öneriyorum, tabi sorunsuzunu.Mesaj attım.
Mobildeyim. Bilgisayara geçince veririm linki.Nerede öğrendiysen yanlış öğrenmişsin ips panel renkleri daha gerçekçi verir. Amolede göre tek eksisi fazla güç tüketmesi.
Mobildeyim. Bilgisayara geçince veririm linki.
Amoled gerçek renklerden uzak, parlak ve canlıdır. IPS daha gerçekçidir.
benim kahve tepsisi güneş altında kendini ayna sanıyor dark evopad alınmaz demiştim...Amoled ekran ıps ekrana göre daha fazla parlak ve renkler daha fazla abartılmıştır.
Tabi bu abartı renkleri ve daha fazla parlaklığı + olarak görenler var, mesela Note 3 ile G2nin ekran parlaklığını sona aldığımda arada dağlar kadar fark yok ama note 3 daha parlak gözüküyor ve güneş altında da note 3 daha iyi.
Ips ekran Amoled ekrana göre daha iyidir.
Arkadaşlar steam de bakım felanmi var biriniz hesabına girmeyi deneyebilirmi acaba ben erişemiyorumda
3 saat süredir yaşıyorum bu sorunubi ara bende giremedim yaklaşık 30 dk ya düzelir