- Reaksiyon puanı
- 1,317
Iskilip' te cop kamyonlarinin ustunde "Temizlik Imandandir" yazdigini biliyormuydunuz. 
Canim memleketim

Canim memleketim

Bu kulak ici kulaklik ne nalet bisey takiyorum dusuyo takiyom dusuyo guzelim g2 nin kulakligi bi ise yaramiyo 
Bende yeni alayım yapcak bişey yokkulakiçi kulaklıkları 1 hafta kullandım. sonra çöpe attım. hem kulakta durmuyor hem de yara yapıyor. saçma bi tasarım olmuş.
kulakiçi kulaklıkları 1 hafta kullandım. sonra çöpe attım. hem kulakta durmuyor hem de yara yapıyor. saçma bi tasarım olmuş.
kulakiçi kulaklıkları 1 hafta kullandım. sonra çöpe attım. hem kulakta durmuyor hem de yara yapıyor. saçma bi tasarım olmuş.
Hakaret etmememe rağmen ban atmışlar burdan gerekli kişileri kınıyorum (rahatladım)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kulak içi kulaklıklardan sakının aman diyeyim ilerde kulağınız duymaz. Silikonlar kulağın nefes almasını engelliyor içersinde kir ve yara yapıyor söylediğin gibi. En iyisi silikonları çıkartıp benim gibi kullanın daha iyi. Hem düşmezde![]()
sonunda istediğim gibi bir piskevit buldum artık benimde bir piskevitim var
![]()
Güzele benziyor tam çayla iyi gidersonunda istediğim gibi bir piskevit buldum artık benimde bir piskevitim var
![]()
Bu kulak ici kulaklik ne nalet bisey takiyorum dusuyo takiyom dusuyo guzelim g2 nin kulakligi bi ise yaramiyo 😞
Yüzücü yok forumda sanırımYüzücüler icin yapilmis olan sony walkman calari alan oldu mu?
Yüzücü yok forumda sanırım![]()
Söyle düzelteyim. Yüzerken kullanan var miYüzücü yok forumda sanırım![]()
Kullaniyor musunuz?Bence var
Yuh ilk duyuyom online oyun dediğin en fazla 5 gb olurne bela oyunmuş şu Aion online, 60 gb oyun mu olur? ssd ye sığmadı, üstüne gittik setup dosyasına unistal yapalım derken tüm oyunu sildik. akk ye de yakalandık. şimdi git hdd ye indir 60gb tekrar.
:thumbdown:
Yuh ilk duyuyom online oyun dediğin en fazla 5 gb olur![]()
Tahminimce türkçe dil desteği yoktur ,çünkü türkiyede indirecek kişi sayısı az o oyunuİçeriğe baktığın zaman 60 gb normal diyorsun çünkü hakikaten devasa bir dünya ama yine de bu kadar yüksek kapasite fazla arkadaş. ne bileyim bi yolunu bulup daha düşük yap şunu. mkv mi yapıosun winrar mı yapıosun yap bişey![]()
Tahminimce türkçe dil desteği yoktur ,çünkü türkiyede indirecek kişi sayısı az o oyunu![]()
Şu evkurdan nefret ettiğim kadar başka hiçbir şeyden nefret etmiyorum arkadaş. "Kazıkçı" Voyvoda bunları görse yeminle önlerinde saygıyla eğilir. 100-200 anlarım da 500 lira vade farkı almak nedir insafsızlar. Kredi çeksem daha az vade biner.
Güzel bir pc alınca denerim%100 tükçe oyun.
her npc türkçe konuşuyor. üstelik seslendirmeler crysisten daha profesyonel.![]()
ne bela oyunmuş şu Aion online, 60 gb oyun mu olur? ssd ye sığmadı, üstüne gittik setup dosyasına unistal yapalım derken tüm oyunu sildik. akk ye de yakalandık. şimdi git hdd ye indir 60gb tekrar.
:thumbdown: