Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
İstanbul karanlığa gömüldü yine
yeni birşey öğrendim
üzerinde yıldırım işareti olan usb portlarından pc kapalı da olsa elektrik akımı geçiyormuş, o portlardan pc kapalıyken telefon falan şarj edilebiliyormuş, geçen sene hep bilgisayarı açıp şarj ediyordum kafama edeyim
Bir de USB den hızlı şarj olayı da var ai charger.
7 days aldın bizi unuttun[MENTION=64474]rozabay[/MENTION]
Güc kaynagini aldim eve gidiyorum. Bugün bir aksilik olmazsa yarin 7 days de kopariz.
![]()
Son kez...![]()
BT4 originde 1 hafta bedavayumulun gençler
![]()
İyiyim be yaa ! Sen ne yapıyon.![]()
Ayni be yaa70 kmh hizla giden 4 tekerli biseyin icindeyim
ve sago dinliyorum. Sagosuz olmaz
![]()
Oturmaktan cnm sıkıldi forumda da oyalancak konu yok. Su zamanda yolculuk konusunumu okusam![]()
Benden de aynı be yaa ! Bende oturmuş. David Guetta Shot Me Down dinliyorum. YAbancısız vakit geçmiyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aracı sen mi sürüyon başkası mı ?
Bi markete veya alışveriş merkezine girdiğim zaman mesela 3.75 TL lik bişe alcam diyelim.Elimde 5 TL varsa uraşmadan hepsini harcayasım geliyor düz hesap olsun diye.8 Liralık alıcama 10 liranın hepsini harcıyom ne aldığım önemli değil pek para üstünü alasım gelmiyor canım sıkılıyor.Sanki zaman boşa gidiyormuş gibi sizede oluyor mu arkadaşlar benzer durumlar ?
Bi markete veya alışveriş merkezine girdiğim zaman mesela 3.75 TL lik bişe alcam diyelim.Elimde 5 TL varsa uraşmadan hepsini harcayasım geliyor düz hesap olsun diye.8 Liralık alıcama 10 liranın hepsini harcıyom ne aldığım önemli değil pek para üstünü alasım gelmiyor canım sıkılıyor.Sanki zaman boşa gidiyormuş gibi sizede oluyor mu arkadaşlar benzer durumlar ?
Usengeclik genimize islemisayni durum bende de var
![]()
Olmaz olur mu ?Her zaman başıma gelir bu durum
Bu durumun yalnız bende olmadığına sevindim.Hepsi üşengeçlikten haklısın :yes:
- - - Mesaj Güncellendi - -
dark evopad 3g m7220'ye windows phone 8.1 roomlasak brick olur mu?
Tablet hard brick olur