Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ahavevu7.jpg

Son kez... :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

Güc kaynagini aldim eve gidiyorum. Bugün bir aksilik olmazsa yarin 7 days de kopariz.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
yeni birşey öğrendim
üzerinde yıldırım işareti olan usb portlarından pc kapalı da olsa elektrik akımı geçiyormuş, o portlardan pc kapalıyken telefon falan şarj edilebiliyormuş, geçen sene hep bilgisayarı açıp şarj ediyordum kafama edeyim

Bir de USB den hızlı şarj olayı da var ai charger.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

Güc kaynagini aldim eve gidiyorum. Bugün bir aksilik olmazsa yarin 7 days de kopariz.
7 days aldın bizi unuttun :P
Payday 2 de oynayak arada :)
Edit: hayırlı olsun bu arada bilgisayarın.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION]

Ne demek payday de oynariz. Cok tesekkür ederim :)
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION]

Kasamda E-Sata diye iki tane port var. Bunlari normal sata girisine takabiliyor muyuz anakart da? Tikandim suan..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biri el atsin sevabina arkadaslar.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Oturmaktan cnm sıkıldi forumda da oyalancak konu yok. Su zamanda yolculuk konusunumu okusam:)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Saksiyi cok fena dolabin kösesine vurdum... Son iki haftada ücüncü vaka..

Nedir bu dolaplardan cektigim arkadas.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Valla söylemeyim dedim ama kendimi tutamadım. Abi ne kadar durgun adamlarsınız hiç birinizde de bir tık yok. Naptınız klavye başında uyudunuz mu ? Bir konu açında durgunluk gitsin yada ben mi açsam Hangi ülkenin kızları daha güzel diye ? :lol:

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Bi markete veya alışveriş merkezine girdiğim zaman mesela 3.75 TL lik bişe alcam diyelim.Elimde 5 TL varsa uraşmadan hepsini harcayasım geliyor düz hesap olsun diye.8 Liralık alıcama 10 liranın hepsini harcıyom ne aldığım önemli değil pek para üstünü alasım gelmiyor canım sıkılıyor.Sanki zaman boşa gidiyormuş gibi sizede oluyor mu arkadaşlar benzer durumlar ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bi markete veya alışveriş merkezine girdiğim zaman mesela 3.75 TL lik bişe alcam diyelim.Elimde 5 TL varsa uraşmadan hepsini harcayasım geliyor düz hesap olsun diye.8 Liralık alıcama 10 liranın hepsini harcıyom ne aldığım önemli değil pek para üstünü alasım gelmiyor canım sıkılıyor.Sanki zaman boşa gidiyormuş gibi sizede oluyor mu arkadaşlar benzer durumlar ?

Usengeclik genimize islemis :) ayni durum bende de var :)

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26

Olmaz olur mu ? :D Her zaman başıma gelir bu durum :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Olmaz olur mu ? :D Her zaman başıma gelir bu durum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...