Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Iskilip' te cop kamyonlarinin ustunde "Temizlik Imandandir" yazdigini biliyormuydunuz. :)

Canim memleketim :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sonunda istediğim gibi bir piskevit buldum artık benimde bir piskevitim var :D

saklikoySUTLU-B.png

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu kulak ici kulaklik ne nalet bisey takiyorum dusuyo takiyom dusuyo guzelim g2 nin kulakligi bi ise yaramiyo 😞

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hakaret etmememe rağmen ban atmışlar burdan gerekli kişileri kınıyorum (rahatladım)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kulakiçi kulaklıkları 1 hafta kullandım. sonra çöpe attım. hem kulakta durmuyor hem de yara yapıyor. saçma bi tasarım olmuş.

Kulak içi kulaklıklardan sakının aman diyeyim ilerde kulağınız duymaz. Silikonlar kulağın nefes almasını engelliyor içersinde kir ve yara yapıyor söylediğin gibi. En iyisi silikonları çıkartıp benim gibi kullanın daha iyi. Hem düşmezde :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kulakiçi kulaklıkları 1 hafta kullandım. sonra çöpe attım. hem kulakta durmuyor hem de yara yapıyor. saçma bi tasarım olmuş.

yanlış silikon uçlar takınca öyle oluyor ama philips she3595bk rahat olur denedin mi? bende var düşmüyür rahatsız da değil.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Bi konu açsakmı vakit geçmiyor ya

Hakaret etmememe rağmen ban atmışlar burdan gerekli kişileri kınıyorum (rahatladım)

Kulak içi kulaklıklardan sakının aman diyeyim ilerde kulağınız duymaz. Silikonlar kulağın nefes almasını engelliyor içersinde kir ve yara yapıyor söylediğin gibi. En iyisi silikonları çıkartıp benim gibi kullanın daha iyi. Hem düşmezde :)

Ben öyle takıyom ama bişey olmadı ama bi kere otit olmuştum

sonunda istediğim gibi bir piskevit buldum artık benimde bir piskevitim var :D

saklikoySUTLU-B.png

Mobilden bakınca gerçek duruyor

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O değilde kaç yıldır duyamadı şu çocuklar. Dizi hâlâ oynuyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ne bela oyunmuş şu Aion online, 60 gb oyun mu olur? ssd ye sığmadı, üstüne gittik setup dosyasına unistal yapalım derken tüm oyunu sildik. akk ye de yakalandık. şimdi git hdd ye indir 60gb tekrar.

:thumbdown:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yuh ilk duyuyom online oyun dediğin en fazla 5 gb olur :D

İçeriğe baktığın zaman 60 gb normal diyorsun çünkü hakikaten devasa bir dünya ama yine de bu kadar yüksek kapasite fazla arkadaş. ne bileyim bi yolunu bulup daha düşük yap şunu. mkv mi yapıosun winrar mı yapıosun yap bişey :D

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İçeriğe baktığın zaman 60 gb normal diyorsun çünkü hakikaten devasa bir dünya ama yine de bu kadar yüksek kapasite fazla arkadaş. ne bileyim bi yolunu bulup daha düşük yap şunu. mkv mi yapıosun winrar mı yapıosun yap bişey :D
Tahminimce türkçe dil desteği yoktur ,çünkü türkiyede indirecek kişi sayısı az o oyunu :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şu evkurdan nefret ettiğim kadar başka hiçbir şeyden nefret etmiyorum arkadaş. "Kazıkçı" Voyvoda bunları görse yeminle önlerinde saygıyla eğilir. 100-200 anlarım da 500 lira vade farkı almak nedir insafsızlar. Kredi çeksem daha az vade biner.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şu evkurdan nefret ettiğim kadar başka hiçbir şeyden nefret etmiyorum arkadaş. "Kazıkçı" Voyvoda bunları görse yeminle önlerinde saygıyla eğilir. 100-200 anlarım da 500 lira vade farkı almak nedir insafsızlar. Kredi çeksem daha az vade biner.

Yalnız değilsin merak etme ben çocukluğumdan beri nefret ediyorum. Ve inanmazsın para babası onlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...