Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
The Originals'a 3 Gün
The Vampire Diaries 'e 4 Gün
Supernatural'ın başlamasına 5 Gün kaldı...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] uctun sen bro ne 3 gunu ne 5 gunu taa ekimde diziler;

fpo6Lic.jpg

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sen bunu gördün galiba
u8y7a3yd.jpg

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Google görsellere " xperia z1c vs g2 " yazınca benim G2 çıkıyor :D ( Dili dışarıdaki kız)

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar KPSS sınavına girmek istiyorum 2 yıllık Önlisans sınavına , daha mezun olmadım staj yapıyorum stajda eylülde bitiyor , bu şekilde Önlisans sınavına girebiliyormuyum yoksa Ortaöğretim düzeyinde mi girebilirim ?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar KPSS sınavına girmek istiyorum 2 yıllık Önlisans sınavına , daha mezun olmadım staj yapıyorum stajda eylülde bitiyor , bu şekilde Önlisans sınavına girebiliyormuyum yoksa Ortaöğretim düzeyinde mi girebilirim ?
Lise mezunu olarak sinava girersin. Benim bildigim bu dostum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yanlış şeylere bakmışım of...

Sevinmiştim ya.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
aslında pcmi sevmiyorum olsa benim antikanın dumanı tüten bir videosunu ayarlayabilirim ve 7 home premium x86 9,40gb hdd'ye sığyormuş...
kurulmaması gerekirdi ama kuruldu galiba hd160jj öldü.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben de sana uzuluyorum. Surekli android dusmanligi yapa yapa yedin bitirdin kendini [emoji1]

En azından doğruları savunuyorum ben, bile bile kendimi kandırıp süpermiş diye avutamıyorum kendimi malesef. Android bu kafayla giderse daha çok kasıcak,daha çok zararlı yazılım tehdidi altında olucak. Bakalım L ile düzelecek mi yoksa başka bahara mı kalıcak. :(

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
En azından doğruları savunuyorum ben, bile bile kendimi kandırıp süpermiş diye avutamıyorum kendimi malesef. Android bu kafayla giderse daha çok kasıcak,daha çok zararlı yazılım tehdidi altında olucak. Bakalım L ile düzelecek mi yoksa başka bahara mı kalıcak. :(
Yok be birader kasma falan bilindik markalara has birsey. Ornegin note 3 orjinal romda yerlerde surunuyor ama xposed framework, custom kernel vb gibi tweaker secenekleriyle telefon stabil bir hale getirilebiliyor. Secenek cok yani.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yok be birader kasma falan bilindik markalara has birsey. Ornegin note 3 orjinal romda yerlerde surunuyor ama xposed framework, custom kernel vb gibi tweaker secenekleriyle telefon stabil bir hale getirilebiliyor. Secenek cok yani.

Seçenek çok ona bir şey demiyorum istediğini yapıyosan cihaza ama ömrü azalıyor,uzun süreli kullanım hayallerde kalıyor. Her bir firma yeni bi android sürümü çıktığında çeşit çeşit hatalarıda beraberinde getiriyor bunuda unutmamak lazım.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kolera hadisler yalan demeye edip yükseli takip etmeye başladı , işallah twiti çalınmıştır hiç beklemeyeceğim bir kişi yazık !

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalin arsaitramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi sridaa yzalidkilrai ömneli dgeliims. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kolera hadisler yalan demeye edip yükseli takip etmeye başladı , işallah twiti çalınmıştır hiç beklemeyeceğim bir kişi yazık !

kardeş İnşallah çalınmıştır. sadece kolera değil sago da aynı şekilde. 2 sene önce tvnet de söylediği sözler için şöyle demiş. ''yanlış biliyormuşum ,Allah affetsin '' tarzı bir sözle cevap vermiş. noldu böyle

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
kardeş İnşallah çalınmıştır. sadece kolera değil sago da aynı şekilde. 2 sene önce tvnet de söylediği sözler için şöyle demiş. ''yanlış biliyormuşum ,Allah affetsin '' tarzı bir sözle cevap vermiş. noldu böyle
Sanırım doğru Allah ıslah etsin diyelim bizde.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=115388]norm_life[/MENTION]

Nörüyon hayirsiz :D

Insan bi steame ugrar iki el payday oynar. Nerelerdesin, hal keyf nasil?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
iyidir seni sormalı :D

kaç aydır bilgisayarım bozuktu giremedim, bana diyene bak kendi 12 gün önce girmiş steama :D

Sagolasin iyiyim cok sükür.

Benim bilgisayarda bozuldu. Yeni sistem topladim, bütün parcalari aldim bir güc kaynagi kaldi. Stokda yok diye siparis verdiler hala bekliyorum.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Sagolasin iyiyim cok sükür.

Benim bilgisayarda bozuldu. Yeni sistem topladim, bütün parcalari aldim bir güc kaynagi kaldi. Stokda yok diye siparis verdiler hala bekliyorum.

oo hayırlı olsun umarım erkenden gelir :) neymiş o sistem parçaları yazda iştahımız kabarsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...