- Reaksiyon puanı
- 91
The Originals'a 3 Gün
The Vampire Diaries 'e 4 Gün
Supernatural'ın başlamasına 5 Gün kaldı...
Vampir gunlukleri bu aymi basliyor genelde ekimde basliyorduThe Originals'a 3 Gün
Harbiden mi sabırsızlıkla bekliyorum Supernatural'ıThe Originals'a 3 Gün
Lise mezunu olarak sinava girersin. Benim bildigim bu dostum.Arkadaşlar KPSS sınavına girmek istiyorum 2 yıllık Önlisans sınavına , daha mezun olmadım staj yapıyorum stajda eylülde bitiyor , bu şekilde Önlisans sınavına girebiliyormuyum yoksa Ortaöğretim düzeyinde mi girebilirim ?
Lise mezunu olarak sinava girersin. Benim bildigim bu dostum.
Ben de sana uzuluyorum. Surekli android dusmanligi yapa yapa yedin bitirdin kendini [emoji1]Android nedir,ne değildir bilmeden ölesiye tapanlara üzülüyorum.![]()
Ben de sana uzuluyorum. Surekli android dusmanligi yapa yapa yedin bitirdin kendini [emoji1]
Yok be birader kasma falan bilindik markalara has birsey. Ornegin note 3 orjinal romda yerlerde surunuyor ama xposed framework, custom kernel vb gibi tweaker secenekleriyle telefon stabil bir hale getirilebiliyor. Secenek cok yani.En azından doğruları savunuyorum ben, bile bile kendimi kandırıp süpermiş diye avutamıyorum kendimi malesef. Android bu kafayla giderse daha çok kasıcak,daha çok zararlı yazılım tehdidi altında olucak. Bakalım L ile düzelecek mi yoksa başka bahara mı kalıcak.![]()
Yok be birader kasma falan bilindik markalara has birsey. Ornegin note 3 orjinal romda yerlerde surunuyor ama xposed framework, custom kernel vb gibi tweaker secenekleriyle telefon stabil bir hale getirilebiliyor. Secenek cok yani.
kesin çalınmıştır aklı başında kimse hadisler yalan demez hadıseler yalan der...Kolera hadisler yalan demeye edip yükseli takip etmeye başladı , işallah twiti çalınmıştır hiç beklemeyeceğim bir kişi yazık !
Kolera hadisler yalan demeye edip yükseli takip etmeye başladı , işallah twiti çalınmıştır hiç beklemeyeceğim bir kişi yazık !
Sanırım doğru Allah ıslah etsin diyelim bizde.kardeş İnşallah çalınmıştır. sadece kolera değil sago da aynı şekilde. 2 sene önce tvnet de söylediği sözler için şöyle demiş. ''yanlış biliyormuşum ,Allah affetsin '' tarzı bir sözle cevap vermiş. noldu böyle
iyidir seni sormalı
kaç aydır bilgisayarım bozuktu giremedim, bana diyene bak kendi 12 gün önce girmiş steama![]()
Sagolasin iyiyim cok sükür.
Benim bilgisayarda bozuldu. Yeni sistem topladim, bütün parcalari aldim bir güc kaynagi kaldi. Stokda yok diye siparis verdiler hala bekliyorum.