- Reaksiyon puanı
- 16,128

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Hoş geldin .
@topalsolucan Ohoo abi avatarı hakkatten özlemişiz. Hoş gelmişsin sefalar getirmişsin mutlu oldum döndüğüne beni hatırlamazsın belki Ama Doc. tan bu isme geçiş yaptım. Açtığın bu konuya gözüm gibi baktım abi![]()
Parayı geri aldın mı bari ?
forum yöneticileri kısmının hemen üstünde bir reklam var onla alakalı. orayı kapat düzelir.
Askıya alınınca ne oluyor pek bilmiyorumda twiteriDemek ki 850 kisiyi takip edince twitterin askiya aliniyormus![]()
Entere filan basıncada sonuç yok nedenseTamamladıktan sonra "Enter" tuşuna basınca sonuçları da veriyor.
Bazen gerekli olmuyor tabi tuşa basmak.![]()
Ders notları arasındaki SDN mektubu...![]()
Askıya alınınca ne oluyor pek bilmiyorumda twiteri![]()
SDN bir yana...Geçen odayı toplarken rastladım ben de. İyi ki buradayım dedim bi kez daha
Bu ortamda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Adama yap diye cihazı veriyorum 15 dakika kullanıyorum sonra cihaz gidiyor götürüyorum ben bilmem diyor o makineyi ağzına... Tövbe tövbe neyse
cihaz ne? neresi orası? teknik serviste bir süre çalıştım gerçi takograf servisi biz hiç ben bilmem demedik cihazı parça pinçik yapıp tekrar topluyorduk G3 mantığı ile oluyordu.
Fotoğraf makinesi yav casio exilim
bu casio'ların gelel sorunu galiba saatim vardıbunun mavisi vardı 10yıl pil ömrü var dediler önce öldü casio db36
aldık oda 10yılı tamamlayamadı ikici pilde mort...![]()